Ухвала
від 23.12.2014 по справі 524/11805/14-к
АВТОЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КРЕМЕНЧУКА

В

Справа № 524/11805/14-к

У Х В А Л А

23.12.2014 року Слідчий суддя Автозаводського районного суду м. Кременчука Полтавської області ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , з участю прокурора - ОСОБА_3 , розглянувши в м. Кременчуці клопотання прокурора прокуратури м. Кременчука ОСОБА_3 про надання дозволу на продовження терміну проведення позапланової ревізії,

В С Т А Н О В И В:

Прокурор прокуратури м. Кременчука юрист 3 класу ОСОБА_3 звернувся до суду з клопотанням про надання дозволу на продовження терміну проведення позапланової ревізії фінансово - господарської діяльності Кременчуцького педагогічного училища ім. А.С.Макаренка.

В клопотанні вказав, що ним, прокурором прокуратури міста Кременчука ОСОБА_3 , здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні № 42014170090000207 від 27.10.2014 року за фактом вчинення посадовими особами Кременчуцького педагогічного училища ім. А. С. Макаренка кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України.

У ході досудового розслідування встановлено, що на території міста діє комунальний навчальний заклад Кременчуцьке педагогічне училище ім. А. С. Макаренка, який, відповідно до Статуту, має рахунки в Державному казначействі.

Відповідно до інформації Придніпровського РД АТ Банк Фінанси та Кредит, Кременчуцьким педагогічним училищем ім. А. С. Макаренка відкрито поточний розрахунковий рахунок у гривні без погодження з головним розпорядником коштів.

На вказаний рахунок у подальшому перераховувались кошти від оплати за проживання в гуртожитку, за путівки до дитячого табору, за виготовлення дипломів, благодійні внески та інші платежі, на загальну суму 790 тис. грн., що призвело до ненадходження до бюджету вказаних коштів.

Крім того, з даного рахунку здійснювалась оплата різноманітних товарів і послуг.

Мають місце й інші порушення вимог чинного законодавства.

21.11.2014 року постановою слідчого судді Автозаводського районного суду м. Кременчука ОСОБА_4 надано дозвіл на проведення позапланової виїзної ревізії окремих питань фінансово-господарської діяльності Кременчуцького педагогічного училища ім. А. С. Макаренка.

На виконання зазначеної постанови Кременчуцькою об`єднаною Державною фінансовою інспекцією проводиться відповідна ревізія, термін проведення якої спливає 24.12.2014 року.

Враховуючи великий обсяг питань, визначених у програмі ревізії, відсутність відповідей від постачальників на направлені запити щодо підтвердження наданих послуг і поставлених товарно-матеріальних цінностей, значні обсяги проведених розрахунків Училищем за виконані будівельні роботи

Керуючись п. 2 ст. 36 Кримінального процесуального кодексу України, ст. 20 Закону України Про прокуратуру, ст. 11 Закону України Про державну контрольно-ревізійну службу в Україні (зі змінами та доповненнями), Постановою Кабінету Міністрів України від 20 квітня 2006 р. N 550 Про затвердження Порядку проведення інспектування Державною фінансовою інспекцією, її територіальними органами (зі змінами та доповненнями) та п. 2.4 спільного наказу Головного КРУ України, МВС України, СБУ, Генеральної прокуратури України від 19.10.2006 N 346/1025/685/53 Про затвердження Порядку взаємодії органів державної контрольно-ревізійної служби, органів прокуратури, внутрішніх справ, Служби безпеки України,-

П О С Т А Н О В И В:

Клопотання прокурора м. Кременчука юриста 3 класу ОСОБА_3 про надання дозволу на продовження терміну проведення позапланової ревізії задовольнити.

Надати дозвіл на продовження терміну проведення позапланової виїзної ревізії окремих питань фінансово-господарської діяльності Кременчуцького педагогічного училища ім. А.С. Макаренка, що знаходиться за адресою: м. Кременчук, вул. Л. Чайкіної, 33, код ЄДРПОУ 02125496, з наступних питань:

- дотримання вимог чинного законодавства посадовими особами Училища при відкритті та спрямування коштів бюджетної установи на розрахунковий рахунок № НОМЕР_1 , зареєстрованого в АТ Банк Фінанси та Кредит;

- перевірка цільового використання бюджетних коштів посадовими особами Училища, спрямованих на рахунки контрагентів;

- дотримання чинного законодавства під час використання коштів при виконанні договорів, укладених із контрагентами;

- стан розрахункової дисципліни;

- ревізія утворення та використання власних надходжень;

- ревізія витрат на оплату комунальних послуг та інших послуг;

- ревізія стану збереження майна, використання оборотних та необоротних активів;

- ревізія організації та здійснення державних закупівель;

- ревізія витрат на капітальне будівництво, реконструкцію та ремонт;

- дозволити службовим особам Державної фінансової інспекції України проводити зустрічні звірки по контрагентам Училища.

Визначити строк перевірки у 5 робочих днів.

Перевірку продовжити з 29.12.2014 року по 06.01.2015 року.

Проведення перевірки доручити працівникам Державної фінансової інспекції в Полтавській області.

Постанова оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя:

Дата ухвалення рішення23.12.2014
Оприлюднено13.01.2023
Номер документу47313246
СудочинствоКримінальне
Сутьнадання дозволу на продовження терміну проведення позапланової ревізії

Судовий реєстр по справі —524/11805/14-к

Ухвала від 23.12.2014

Кримінальне

Автозаводський районний суд м.Кременчука

Пальчик О. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні