Постанова
від 23.04.2013 по справі 266/1803/13-п
ПРИМОРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.МАРІУПОЛЯ

Справа № 266/1803/13-п

Провадженя№ 3/266/569/13

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

23.04.2013 м.Маріуполь

Суддя Приморського районного суду Курбанова Н.М., розглянувши справу про притягнення до адміністративної відповідальності

ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, ІПН НОМЕР_1, працюючого директором ТОВ В«АзовавтотрейдВ» АДРЕСА_1, мешкає за адресою: 30304, АДРЕСА_2

заст. 163-4ч.1 КУпАП,-

В С Т А Н О В И В:

08 квітня 2013 року головним державним податковим ревізором-інспектором сектору оподаткування юридичних осіб Приморського відділення Жовтневої МДПІ м.Маріуполя Донецької області ДПС здійснено перевірку ТОВ В«АзовавтотрейдВ» , ЄДРПОУ 32939302, що знаходиться за адресою: АДРЕСА_3, якою встановлено, що директор вказаного підприємства ОСОБА_1 вчинив правопорушення неподання посадовими особами підприємств, установ, організацій зі встановленою формою 1 ДФ відомостей про суми доходу нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку за 4 квартал 2012 року по строку 11 лютого 2012 рокуфактично податковий розрахунок форми п.51.1 ст.51 В«подання відомостей про суми виплачених доходів платником податків-фізичним особамВ» ПК України. Своїми діями ОСОБА_1 скоїв адміністративне правопорушення, передбачене статтею 163-4 ч.1 КУпАП.

Правопорушник до суду не з’явився по невідомим суду причинам, був належним чином повідомлений про день та час слухання справи.

Дослідивши матеріали справи, вважаю, що матеріали про притягнення до адміністративної відповідальності ОСОБА_1 слід направити на додаткове доопрацювання.

Відповідно ст. 278 КУпАП під час підготовки до розгляду справи про адміністративне правопорушення суддя повинен перевірити чи правильно складений протокол та інші матеріали справи про адміністративне правопорушення.

Згідно вимог ст. 251 КУпАП адміністративний матеріал повинен містити фактичні дані, на основі яких встановлюється наявність чи відсутність адміністративного правопорушення. Однак в даному випадку суд позбавлений можливості здійснити оцінку доказів за відсутності таких фактичних даних, оскільки в порушення ст. 256 КУпАП в протоколі про адміністративне правопорушення відсутні відомості про особу, що притягається до адміністративної відповідальності, а саме: місце та дата народження, громадянство, а також відсутні пояснення особи, що притягається до адміністративної відповідальності, не надано документів, відповідно до яких ОСОБА_1 є директором ТОВ В«АзовавтотрейдВ» , не надано належно завірені документи, якими встановлено факт правопорушення та не зазначена об’єктивна сторона правопорушення.

Також, в протоколі про адміністративне правопорушення відсутній підпис особи, що притягається до адміністративної відповідальності та відсутні підтверджуючі документи про отримання ним копії вказаного протоколу.

Зазначені вище недоліки унеможливлюють встановити обставини, що мають значення для правильного вирішення справи по суті.

Для своєчасного, всебічного, повного і об'єктивного з'ясування обставин справи, вирішення її в точній відповідності з законом, а також для можливості в подальшому виконати постанову про накладення адміністративного стягнення, вважаю за необхідне повернути вказану справу на доопрацювання відповідно вимогам чинного КУпАП.

Керуючись ст.ст. 251 , 256, 278 суддя,-

ПОСТАНОВИВ:

Адміністративний матеріал про притягнення до адміністративної відповідальності ОСОБА_1 за правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 163-4 КУпАП, направити на доопрацювання Приморському відділенню Жовтневої МДПІ м. Маріуполя Донецької області ДПС України.

Суддя: Курбанова Н. М.

СудПриморський районний суд м.Маріуполя
Дата ухвалення рішення23.04.2013
Оприлюднено30.07.2015
Номер документу47404672
СудочинствоАдмінправопорушення

Судовий реєстр по справі —266/1803/13-п

Постанова від 23.04.2013

Адмінправопорушення

Приморський районний суд м.Маріуполя

Курбанова Н. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні