Ухвала
від 23.02.2010 по справі 2-а-612/10/1970
ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про відкриття провадження в адміністративній справі

Справа № 2-а-612/10/1970

23 лютого 2010 рокум.Тернопіль

Суддя Тернопільського окружного адміністративного суду Подлісна І.М., отримавши матеріали адміністративної справи за позовною заявою Державної податкової інспекції у Теребовлянському районі до Коопзаготоб'єднання Теребовлянського районного споживчого товариства, третя особа на стороні позивача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору Державний реєстратор Теребовлянської районної державної адміністрації про припинення юридичної особи

ВСТАНОВИВ:

Державна податкова інспекція у Теребовлянському районі звернулася до суду з адміністративним позовом до Коопзаготоб'єднання Теребовлянського районного споживчого товариства, третя особа на стороні позивача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору Державний реєстратор Теребовлянської районної державної адміністрації про припинення юридичної особи.

Позовна заява підлягає розгляду в порядку адміністративного судочинства, відповідає вимогам ст. 106 КАС України, а тому підстав для її повернення або відмови у відкритті провадження немає.

Згідно з ч.2 ст. 107 КАС України суддя відкриває провадження у справі за позовною заявою, якщо відсутні підстави для її повернення чи відмови у відкритті провадження.

Оскільки підстави для повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження в адміністративній справі відсутні, провадження у справі необхідно відкрити.

керуючись статтями 23, 106, 107 КАС України,-

                                                            

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження у справі за позовною заявою Державної податкової інспекції у Теребовлянському районі до Коопзаготоб'єднання Теребовлянського районного споживчого товариства, третя особа на стороні позивача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору Державний реєстратор Теребовлянської районної державної адміністрації про припинення юридичної особи.

За наявності заперечень проти позову у відповідачів, необхідно подати їх суду у письмовому вигляді не пізніше, як до початку судового засідання та надати суду докази на яких вони ґрунтується.

Копію ухвали, позовної заяви та доданих до неї документів негайно надіслати особам, які беруть участь у справі.

Призначити судове засідання на 11 березня 2009 року о 11 год. 30 хв.

Справу розглядати суддею одноособово в складі головуючої судді Подлісної І.М.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя                                                                                                    Подлісна І.М.

СудТернопільський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення23.02.2010
Оприлюднено30.07.2015
Номер документу47446150
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2-а-612/10/1970

Ухвала від 23.02.2010

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Подлісна І.М.

Постанова від 11.03.2010

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Подлісна І.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні