Постанова
від 14.10.2011 по справі 2-а/1970/2781/11
ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

Справа № 2-а/1970/2781/11

"14" жовтня 2011 р.                                                                                           м. Тернопіль

Тернопільський окружний адміністративний суд, в складі головуючого судді Жука А.В.

розглянувши у скороченому провадженні у місті Тернополі адміністративну справу

за позовом Тернопільської об'єднаної державної податкової інспекції

до фермерського господарства «Надсяння»

про припинення юридичної особи,-

ВСТАНОВИВ:

До Тернопільського окружного адміністративного суду звернулась Тернопільська об'єднана державна податкова інспекція до фермерського господарства «Надсяння»про припинення юридичної особи, посилаючись на те, що відповідач більше одного року не подає в Тернопільську ОДПІ податкові декларації та документи бухгалтерської звітності, остання звітність підприємством була подана 27.01.2006.

На підставі статті 1832 Кодексу адміністративного судочинства України Тернопільським окружним адміністративним судом винесено ухвалу від 30.09.2011 року про відкриття скороченого провадження у адміністративній справі, у якій зазначено строк подання заперечення проти позову, порядок його подання, а також наслідки неподання такого заперечення.

Копія даної ухвали та позовної заяви з доданими до неї документами надіслана відповідачу за адресою вказаною в довідці відділу з питань державної реєстрації Тернопільської районної державної адміністрації. Заяви про визнання позову або заперечень на позов відповідно до ст. 1832 КАС України відповідач до суду не подав.

Відповідно до абзацу 5 ч. 2 ст. 38 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб підприємців»неподання протягом року органам державної податкової служби податкових декларацій, документів фінансової звітності відповідно до закону є підставою для постановлення судового рішення щодо припинення юридичної особи.

Враховуючи викладене та оцінивши повідомлені позивачем обставини, всебічно і повно з'ясувавши всі фактичні обставини, на яких ґрунтується позов, суд вважає, що позов підлягає до задоволення.

Судові витрати по справі згідно ч.4 ст.94 КАС України з відповідача не стягуються.

Керуючись ст. 38 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців»та ст.ст. 2, 3, 6-12, 17, 18, 160-163, 167, 1832 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, –

ПОСТАНОВИВ:

1.          Адміністративний позов задовольнити.

2.          Припинити юридичну особу Фермерське господарство «Надсяння»(ідентифікаційний код 31597209, Тернопільська область, Тернопільський район, с. Козівка).

3.          Копію постанови направити сторонам, та відділу з питань державної реєстрації Тернопільської районної державної адміністрації.

Постанова суду набирає законної сили у порядку, встановленому ст. 254 КАС України.

Постанова суду за результатами скороченого провадження може бути оскаржена до Львівського апеляційного адміністративного суду через Тернопільський окружний адміністративний суд. Строк для подання апеляційної скарги обчислюється з моменту отримання копії постанови.

Постанова, прийнята у скороченому провадженні, крім випадків її оскарження в апеляційному порядку, є остаточною.

Головуючий суддя                                                                                Жук А.В.

копія вірна

Суддя                                                                                                    Жук А.В.

СудТернопільський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення14.10.2011
Оприлюднено30.07.2015
Номер документу47446785
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2-а/1970/2781/11

Постанова від 14.10.2011

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Жук А.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні