Ухвала
від 09.08.2012 по справі 2а/0370/2491/12
ВОЛИНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про призначення справи до судового розгляду

09 серпня 2012 рокуСправа № 2а/0370/2491/12

                    

Волинський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого - судді Ксензюк А.Я.,

за результатами розгляду в порядку скороченого провадження в місті Луцьку справи за адміністративним позовом Луцької об'єднаної державної податкової інспекції Волинської області Державної податкової служби до Приватного підприємства "Достаток Плюс" про припинення юридичної особи,

ВСТАНОВИВ:

Луцька об'єднана державна податкова інспекція Волинської області Державної податкової служби звернулась із позовом про припинення юридичної особи Приватного підприємства "Достаток Плюс" .

Ухвалою судді від 01 серпня 2012 року відповідно до статті 183-2 Кодексу адміністративного судочинства України було відкрито скорочене провадження в адміністративній справі.

Представником позивача 09 серпня 2012 року подано до суду клопотання про зупинення провадження у справі, у зв'язку із необхідністю подання додаткових доказів, а саме податкової декларації Приватного підприємства "Достаток Плюс".

Відповідно до частини 3 статті 183-2 Кодексу адміністративного судочинства України за результатами розгляду справи у скороченому провадженні суддя, оцінивши повідомлені позивачем, відповідачем обставини, за наявності достатніх підстав приймає законне та обґрунтоване судове рішення. У разі недостатності повідомлених позивачем обставин або якщо за результатами розгляду поданого відповідачем заперечення суд прийде до висновку про неможливість ухвалення законного і обґрунтованого судового рішення без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі, суд розглядає справу за загальними правилами Кодексу адміністративного судочинства України.

Враховуючи те, що позивач подав клопотання про зупинення провадження у справі, суд вважає за необхідне призначити справу до судового розгляду, для вирішення поданого клопотання.

Керуючись статтею 183-2 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

УХВАЛИВ:

Призначити справу за адміністративним позовом Луцької об'єднаної державної податкової інспекції Волинської області Державної податкової служби до Приватного підприємства "Достаток Плюс" про припинення юридичної особи до судового розгляду у відкритому судовому засіданні на 09:10 10 серпня 2012 року в залі судових засідань №19 Волинського окружного адміністративного суду, розташованого за адресою: м. Луцьк, вул. Словацького, 3.

В судове засідання викликати представників позивача та відповідача, яким необхідно мати при собі документ, що посвідчує їх особу, а представнику позивача, крім того, довіреність на здійснення представництва в суді.

Ухвала набирає законної сили з моменту постановлення і не може бути оскаржена.

Суддя                                                                                А.Я. Ксензюк

СудВолинський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення09.08.2012
Оприлюднено03.08.2015
Номер документу47520906
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а/0370/2491/12

Ухвала від 19.09.2012

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Ксензюк Андрій Ярославович

Ухвала від 09.08.2012

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Ксензюк Андрій Ярославович

Постанова від 27.09.2012

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Ксензюк Андрій Ярославович

Ухвала від 10.08.2012

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Ксензюк Андрій Ярославович

Ухвала від 01.08.2012

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Ксензюк Андрій Ярославович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні