Ухвала
від 14.01.2015 по справі 803/1059/14
ВОЛИНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

14 січня 2015 року Справа № 803/1059/14

Волинський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого - судді Ксензюка А.Я.,

при секретарі судового засідання Новак Л.О.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в місті Луцьку заяву Приватного підприємства «Будівельно-транспортні роботи-С» про перегляд судового рішення за нововиявленими обставинами в адміністративній справі за позовом Володимир-Волинської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Волинській області до Приватного підприємства «Будівельно-транспортні роботи-С» про стягнення податкового боргу,

ВСТАНОВИВ:

Приватне підприємство «Будівельно-транспортні роботи-С» звернулося із заявою про перегляд за нововиявленими обставинами постанови Волинського окружного адміністративного суду від 19 червня 2014 року в адміністративній справі за позовом Володимир-Волинської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Волинській області до Приватного підприємства «Будівельно-транспортні роботи-С» про стягнення податкового боргу.

Відповідно до статті 55 Кодексу адміністративного судочинства України у разі вибуття або заміни сторони чи третьої особи у відносинах, щодо яких виник спір, суд допускає на будь-якій стадії адміністративного процесу заміну відповідної сторони чи третьої особи її правонаступником. Усі дії, вчинені в адміністративному процесі до вступу правонаступника, обов'язкові для нього в такій самій мірі, у якій вони були б обов'язкові для особи, яку він замінив.

Судом встановлено, що Постановою Кабінету Міністрів України від 6 серпня 2014 року №311 «Про утворення територіальних органів Державної фіскальної служби та визнання такими, що втратили чинність, деяких актів Кабінету Міністрів України» утворено як юридичні особи публічного права територіальні органи Державної фіскальної служби за переліком згідно з додатком 1; реорганізовано територіальні органи Міністерства доходів і зборів шляхом їх приєднання до відповідних територіальних органів Державної фіскальної служби за переліком згідно з додатком 2; визнано такими, що втратили чинність, акти Кабінету Міністрів України згідно з переліком, що додається.

Згідно із додатками 1,2 до зазначеної постанови утворено Володимир-Волинську об'єднану державну податкову інспекцію Головного управління ДФС у Волинській області шляхом реорганізації Володимир-Волинської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів.

Як слідує із даних Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, 18 листопада 2014 року як юридична особа зареєстрована Володимир-Волинська об'єднана державна податкова інспекція Головного управління ДФС у Волинській області.

Враховуючи наведене, суд вважає необхідним допустити процесуальне правонаступництво позивача замінивши його правонаступником – Володимир-Волинською об'єднаною державною податковою інспекцією ДФС у Волинській області.

Керуючись статтею 55 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

УХВАЛИВ:

Допустити в адміністративній справі за позовом Володимир-Волинської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Волинській області до Приватного підприємства «Будівельно-транспортні роботи-С» про стягнення податкового боргу процесуальне правонаступництво та замінити позивача у справі – Володимир-Волинську об'єднану державну податкову інспекцію Головного управління Міндоходів у Волинській області її правонаступником Володимир-Волинською об'єднаною державною податковою інспекцією ДФС у Волинській області.

Ухвала набирає законної сили з моменту проголошення і не може бути оскаржена.

Суддя                                                                       А.Я. Ксензюк

СудВолинський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення14.01.2015
Оприлюднено03.08.2015
Номер документу47521217
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —803/1059/14

Ухвала від 14.01.2015

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Ксензюк Андрій Ярославович

Ухвала від 19.06.2014

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Смокович Віра Іванівна

Ухвала від 06.06.2014

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Смокович Віра Іванівна

Ухвала від 01.12.2014

Адміністративне

Львівський апеляційний адміністративний суд

Ільчишин Н.В.

Ухвала від 27.08.2014

Адміністративне

Львівський апеляційний адміністративний суд

Ільчишин Н.В.

Постанова від 19.06.2014

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Смокович Віра Іванівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні