Ухвала
від 21.12.2010 по справі 2а-4855/10/1170
КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

У Х В А Л А

21 грудня 2010 року Справа № 2а-4855/10/1170

Суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду Сагун А. В., розглянувши клопотання Кіровоградської об'єднаної державної податкової інспекції про поновлення строку для подання адміністративного позову до товариства з обмеженою відповідальністю "Пан-Авто" про стягнення заборгованості,-

ВСТАНОВИВ:

Позивачем подано клопотання про поновлення строку звернення до суду з адміністративним позовом до товариства з обмеженою відповідальністю "Пан-Авто" про стягнення заборгованості.

Згідно ст. 99 КАС України адміністративний позов може бути подано в межах строку звернення до адміністративного суду, встановленого цим Кодексом або іншими законами. Для звернення до адміністративного суду за захистом прав, свобод та інтересів особи встановлюється шестимісячний строк, який, якщо не встановлено інше, обчислюється з дня, коли особа дізналася або повинна була дізнатися про порушення своїх прав, свобод чи інтересів.

          У відповідності до ст. 102 КАС України пропущений з поважних причин процесуальний строк, встановлений законом, може бути поновлений, а процесуальний строк, встановлений судом, - продовжений судом за клопотанням особи, яка бере участь у справі. Питання про поновлення чи продовження пропущеного строку суд вирішує з повідомленням осіб, які беруть участь у справі. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені, не перешкоджає розгляду клопотання.

З огляду на зазначене клопотання про поновлення строку підлягає розгляду у відкритому судовому засіданні.

Керуючись ст.ст.102, 165 КАС України, суд, -

УХВАЛИВ:

          Призначити розгляд клопотання Кіровоградської об'єднаної державної податкової інспекції про поновлення строку для подання адміністративного позову до товариства з обмеженою відповідальністю "Пан-Авто" про стягнення заборгованості до розгляду у відкритому судовому засіданні о 15 годині 00 хвилин 12 січня 2011 року, яке буде проводитися суддею Сагуном А. В. одноособово.

Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі.

В судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя                     А. В. Сагун

                                                            

СудКіровоградський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення21.12.2010
Оприлюднено03.08.2015
Номер документу47530495
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-4855/10/1170

Ухвала від 12.01.2011

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

А.В. Сагун

Ухвала від 21.12.2010

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

А.В. Сагун

Постанова від 03.03.2011

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

А.В. Сагун

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні