Ухвала
від 22.07.2013 по справі 461/8471/13-к
ГАЛИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 461/8471/13-к

Провадження № 1-кс/461/3257/13

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

22.07.2013 року м. Львів

Слідчий суддя Галицького районного суду м. Львова Романюк В.Ф., з участю прокурора Друзюка М.В., розглянувши клопотання старшого слідчого СУ ГУМВС України у Львівській області Кобасяр І.В. про на надання тимчасового доступу до речей та документів,

в с т а н о в и в :

Слідчим управлінням ГУМВС України у Львівській області проводиться досудове розслідування по кримінальному провадженню №12012150030000076 від 27 грудня 2012 року, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.15 ч.3 ст.191; ч.3 ст.191; ч.1 ст.366 КК України.

Старший слідчий СУ ГУМВС України у Львівській області Кобасяр І.В., за погодженням заступника начальника відділу процесуального керівництва управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні ОСОБА_1 звернулася в суд з клопотанням про надання тимчасового доступу та можливості вилучення речей та документів фінансово-господарської діяльності, щодо взаємовідносин та взаєморозрахунків між ТзОВ «Єврогазприлад» та ТзОВ «ВайзЮніон ЛТД», а саме: установчих документів підприємства (статутів, положень, контрактів, розпоряджень, наказів про призначення керівників, головних бухгалтерів та їх посадові інструкції) ,договорів із додатками, додаткових договорів (угод), змін до договорів, платіжних доручень, проектно-кошторисну документацію, актів прийому-передачі, актів форми КБ-2 інші акти та протоколи, які складались, доручень на поставку товару, накладні (податкові накладні, товаротранспортні накладні), довіреності, рахунки-фактури, банківські виписки, касові документи (прихідні та вихідні ордера, касова книга, журнал реєстрації прихідних та вихідних ордерів), реєстр постачальників (рахунок 361), реєстр покупців (рахунок 631), листи переписки та відповіді на них, журнали вхідної та вихідної кореспонденції та іншої документації, щодо взаємовідносин та взаєморозрахунків, які відбувались між ТзОВ «Єврогазприлад» та ТзОВ «ВайзЮніон ЛТД», які перебувають у володінні ТзОВ «Єврогазприлад» (ЄДРПОУ 32477490), юридична адреса якого: місто Яворів, вул. Івана Франка, будинок, 8, оскільки наявні достатні підстави вважати, що вказані документи та інформація самі по собі та в сукупності з іншими матеріалами кримінального провадження мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у вказаному кримінальному провадженні.

Відповідно до ч.2 ст.159 КПК України, тимчасовий доступ до речей і документів здійснюється на підставі ухвали слідчого судді, суду.

Згідно п.5 ч.1 ст.162 КПК України, до охоронюваної законом таємниці, яка міститься в речах і документах, належать: відомості, які можуть становити банківську таємницю.

Відповідно до ч.6 ст.163 КПК України, слідчий суддя, суд постановляє ухвалу про надання тимчасового доступу до речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю, якщо сторона кримінального провадження, крім обставин, передбачених частиною п'ятою цієї статті, доведе можливість використання як доказів відомостей, що містяться в цих речах і документах, та неможливість іншими способами довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих речей і документів.

Заслухавши пояснення слідчого, прокурора, враховуючи, що вищезазначені дані можуть забезпечити повне, швидке та неупереджене розслідування, мати доказове значення у кримінальному провадженні, тому слід надати розпорядження на надання тимчасового доступу до речей та документів та їх вилучення.

Керуючись ст.159-166 КПК України, слідчий суддя, -

у х в а л и в :

клопотання задоволити.

Надати дозвіл старшому слідчому СУ ГУМВС України у Львівській області Кобасяр І.В. - на тимчасовий доступ до речей та документів фінансово-господарської діяльності, щодо взаємовідносин та взаєморозрахунків між ТзОВ «Єврогазприлад» та ТзОВ «ВайзЮніон ЛТД», а саме: установчих документів підприємства (статутів, положень, контрактів, розпоряджень, наказів про призначення керівників, головних бухгалтерів та їх посадові інструкції) ,договорів із додатками, додаткових договорів (угод), змін до договорів, платіжних доручень, проектно-кошторисну документацію, актів прийому-передачі, актів форми КБ-2 інші акти та протоколи, які складались, доручень на поставку товару, накладні (податкові накладні, товаротранспортні накладні), довіреності, рахунки-фактури, банківські виписки, касові документи (прихідні та вихідні ордера, касова книга, журнал реєстрації прихідних та вихідних ордерів), реєстр постачальників (рахунок 361), реєстр покупців (рахунок 631), листи переписки та відповіді на них, журнали вхідної та вихідної кореспонденції та іншої документації, щодо взаємовідносин та взаєморозрахунків, які відбувались між ТзОВ «Єврогазприлад» та ТзОВ «ВайзЮніон ЛТД», які перебувають у володінні ТзОВ «Єврогазприлад» (ЄДРПОУ 32477490), юридична адреса якого: місто Яворів, вул. Івана Франка, будинок, 8, а також дозвіл на вилучення вказаних документів.

Строк дії ухвали - один місяць з дня постановлення, тобто до 22 серпня 2013 року.

Роз'яснити наслідки невиконання ухвали, передбачені ст.166 КПК України.

На ухвалу слідчого судді може бути подана апеляційна скарга безпосередньо до Апеляційного суду Львівської області, в строки, передбачені ст.395 КПК України.

Слідчий суддя В.Ф. Романюк

Дата ухвалення рішення22.07.2013
Оприлюднено04.08.2015
Номер документу47555099
СудочинствоКримінальне
Сутьна надання тимчасового доступу до речей та документів

Судовий реєстр по справі —461/8471/13-к

Ухвала від 22.07.2013

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Романюк В. Ф.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні