Ухвала
від 01.08.2013 по справі 461/8990/13-к
ГАЛИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 461/8990/13-к

Провадження № 1-кс/461/3454/13

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

01.08.2013 року м. Львів

Слідчий суддя Галицького районного суду м. Львова Романюк В.Ф., з участю прокурора Зеніна Г.К., розглянувши клопотання старшого слідчого в ОВС слідчого відділу Управління СБ України у Львівській області ОСОБА_1 про на надання тимчасового доступу до речей та документів,

в с т а н о в и в :

Слідчим відділом Управління СБ України у Львівській області проводиться досудове розслідування по кримінальному провадженню №22013150000000012 від 18 січня 2013 року, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.333, ч.1 ст.209 КК України.

Старший слідчий в ОВС слідчого відділу Управління СБ України у Львівській області ОСОБА_1, за погодженням прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами СБУ, ДМС та ДПСУ управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури Львівської області звернувся в суд з клопотанням про надання тимчасового доступу та можливості вилучення у ТО «³стан ЛТДВ» , ЄДРПОУ 37867458, юридична адреса: м. Кіровоград, вул. Покровська, буд. 11-Д оригіналу договору купівлі-продажу № 2/12 від 1 лютого 2013 року укладеного з ТОВ В«Авіаремонт В«АІРВ» ЄДРПОУ 32839431, додаткових угод до нього, специфікацій, протоколів узгодження ціни, актів прийому-передачі товарно-матеріальних цінностей, розхідних та податкових накладних, доручень на отримання товарів, фінансово-господарських документів, які складались під час виконання вказаного договору, поштової кореспонденції щодо укладення та виконання цього договору та звірки взаєморозрахунків, а також усіх документів за період 2013 року щодо попереднього придбання чи отримання в інший спосіб запасних частин та іншого обладнання, майна чи документації, реалізованого в подальшому ТОВ В«Авіаремонт В«АІРВ» на підставі договору купівлі-продажу № 2/12 від 1 лютого 2013 року, в тому числі договори купівлі-продажу з додатками та специфікаціями, накладними, актами прийому-передачі, доручень на отримання товарів, документів щодо їх складського зберігання, фінансово-господарських документів, які складались під час виконання вказаних договорів, поштової кореспонденції щодо укладення та виконання цих договорів та звірки взаєморозрахунків, враховуючи можливість надання доручення проведення вказаної дії на території, яка знаходиться під юрисдикцією слідчого відділу УСБУ в Кіровоградській області.

На підставі ч. 2 ст. 163 КПК України, слідчий суддя вважає за можливе розглядати клопотання без виклику представника особи, у володінні якої знаходяться зазначені документи, оскільки наявні достатні підстави вважати, що існує реальна загроза їх зміни чи знищення.

Відповідно до ч.6 ст.163 КПК України, слідчий суддя, суд постановляє ухвалу про надання тимчасового доступу до речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю, якщо сторона кримінального провадження, крім обставин, передбачених частиною п'ятою цієї статті, доведе можливість використання як доказів відомостей, що містяться в цих речах і документах, та неможливість іншими способами довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих речей і документів.

Заслухавши пояснення слідчого, прокурора, враховуючи, що вищезазначені дані можуть забезпечити повне, швидке та неупереджене розслідування, мати доказове значення у кримінальному провадженні, тому слід надати розпорядження на надання тимчасового доступу до речей та документів та їх вилучення.

Керуючись ст.159-166 КПК України, слідчий суддя, -

у х в а л и в :

клопотання задоволити.

Надати дозвіл співробітникам слідчого відділу УСБУ в Кіровоградській області - на тимчасовий доступ до речей та документів, а саме: у ТО «³стан ЛТДВ» , ЄДРПОУ 37867458, юридична адреса: м. Кіровоград, вул. Покровська, буд. 11-Д оригіналу договору купівлі-продажу № 2/12 від 1 лютого 2013 року укладеного з ТОВ В«Авіаремонт В«АІРВ» ЄДРПОУ 32839431, додаткових угод до нього, специфікацій, протоколів узгодження ціни, актів прийому-передачі товарно-матеріальних цінностей, розхідних та податкових накладних, доручень на отримання товарів, фінансово-господарських документів, які складались під час виконання вказаного договору, поштової кореспонденції щодо укладення та виконання цього договору та звірки взаєморозрахунків, а також усіх документів за період 2013 року щодо попереднього придбання чи отримання в інший спосіб запасних частин та іншого обладнання, майна чи документації, реалізованого в подальшому ТОВ В«Авіаремонт В«АІРВ» на підставі договору купівлі-продажу № 2/12 від 1 лютого 2013 року, в тому числі договори купівлі-продажу з додатками та специфікаціями, накладними, актами прийому-передачі, доручень на отримання товарів, документів щодо їх складського зберігання, фінансово-господарських документів, які складались під час виконання вказаних договорів, поштової кореспонденції щодо укладення та виконання цих договорів та звірки взаєморозрахунків, а також дозвіл на вилучення вказаних документів.

Строк дії ухвали - один місяць з дня постановлення, тобто до 1 вересня 2013 року.

Роз'яснити наслідки невиконання ухвали, передбачені ст.166 КПК України.

На ухвалу слідчого судді може бути подана апеляційна скарга безпосередньо до Апеляційного суду Львівської області, в строки, передбачені ст.395 КПК України.

Слідчий суддя В.Ф. Романюк

Дата ухвалення рішення01.08.2013
Оприлюднено04.08.2015
Номер документу47555154
СудочинствоКримінальне
Сутьна надання тимчасового доступу до речей та документів

Судовий реєстр по справі —461/8990/13-к

Ухвала від 01.08.2013

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Романюк В. Ф.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні