Ухвала
від 20.06.2006 по справі 1/817-28/290
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

1/817-28/290

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

79014, м. Львів, вул. Личаківська, 128

УХВАЛА

          

20.06.06                                                                                 Справа№ 1/817-28/290

         

За заявою: Професійно-громадського об”єднання „Львівська обласна колегія адвокатів”, м. Львів

про відстрочку виконання рішення у справі

За позовом: Територіального управління Державної судової адміністрації у Львівській області, м. Львів

до відповідача 1: Професійно-громадського об”єднання „Львівська обласна колегія адвокатів”, м.Львів

до відповідача 2: Суб”єкта підприємницької діяльності-фізичної особи Дунаса Теодозія Михайловича,  м.Городок Львівської області

про  виселення з незаконно зайнятих приміщень

                    Суддя   Морозюк А.Я.

Представники

Від заявника (відповідача 1): не з”явився

Від  позивача: Добрянська Я.І. –начальник відділу забезпечення діяльності кваліфікаційних комісій

Від відповідача 2: не з”явився

          

          Рішенням господарського суду Львівської області від 28.10.2005 року у справі № 1/817-28/290 позов задоволено повністю, вирішено виселити Юридичну консультацію Городоцького району Професійно-громадського об”єднання „Львівська обласна колегія адвокатів”, яка є підрозділом Професійно-громадського об”єднання „Львівська обласна колегія адвокатів”, та Суб”єкта підприємницької діяльності - фізичну особу Дунаса Теодозія Михайловича з приміщень за адресою: Львівська область, м.Городок, вул.Львівська, 1, а також стягнути з Професійно-громадського об”єднання „Львівська обласна колегія адвокатів” та  з  Суб”єкта підприємницької діяльності - фізичної особи Дунаса Теодозія Михайловича на користь Територіального управління Державної судової адміністрації у Львівській області по 42 грн 50 коп - державного мита та по 59 грн 00 коп - витрат на інформаційно-технічне забезпечення судового процесу.

Зазначене рішення набуло законної сили, на його виконання видано накази від 21.02.2006 року про примусове виконання рішення.

На адресу господарського суду Львівської області надійшла заява Професійно-громадського об”єднання „Львівська обласна колегія адвокатів”, м. Львів (відповідача 1) в порядку ст.121 ГПК України, в якій відповідач 1 просить відстрочити виконання рішення Господарського суду Львівської області від 28.10.2005 року у справі № 1/817-28/290 до 01.09.2006 року.

Заявник (відповідач 1) та відповідач 2 явки уповноважених представників не забезпечили, причини неявки не повідомили.

В судове засідання представник позивача з”явився, щодо можливості надання відстрочки заперечив, письмового пояснення на заяву не подав.

Розглянувши матеріали справи, заслухавши пояснення представника позивача, суд дійшов до висновку про часткове задоволення заяви про відстрочку виконання рішення, виходячи із наступного.

          Частина 1 ст. 121 Господарського процесуального кодексу України визначає, що при наявності обставин, що ускладнюють виконання рішення або роблять його неможливим, за заявою сторони, державного виконавця, за поданням прокурора чи його заступника або за своєю ініціативою господарський суд, який видав виконавчий документ, у десятиденний строк розглядає це питання у судовому засіданні з викликом сторін, прокурора чи його заступника і у виняткових випадках, залежно від обставин справи, може відстрочити або розстрочити виконання рішення, ухвали, постанови, змінити спосіб та порядок їх виконання.

Беручи до уваги обставини, наведені заявником в заяві про відстрочку виконання судового рішення, та одночасно приймаючи до уваги доводи позивача про створення на базі Городоцького районного суду модельного суду, враховуючи сплив значного терміну від дати прийняття рішення по справі, відповідно до приписів ст.121 Господарського процесуального кодексу України суд дійшов до висновку про часткове задоволення вимог заяви, та вважає обґрунтованим надання відстрочки виконання судового рішення до 01 серпня 2006 року.

Керуючись ст. 86, 121 Господарського процесуального кодексу України, суд -

                                                       УХВАЛИВ:

          Відстрочити виконання рішення господарського суду Львівської області від 28.10.2005 року у справі № 1/817-28/290 до 01 серпня 2006 року.

                         Суддя                                                               Морозюк А.Я.                               

СудГосподарський суд Львівської області
Дата ухвалення рішення20.06.2006
Оприлюднено27.08.2007
Номер документу47602
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —1/817-28/290

Ухвала від 20.06.2006

Господарське

Господарський суд Львівської області

Морозюк А.Я.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні