Ухвала
від 24.03.2015 по справі 463/1429/15-к
ЛИЧАКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

463/1429/15-к

1-кс/463/333/15

У Х В А Л А

24 березня 2015 року Личаківський районний суд м. Львова

Слідчий суддя ОСОБА_1 , з участю слідчого ОСОБА_2 , розглянувши клопотання слідчого СВ Личаківського РВ ЛМУ ГУ МВС України у Львівській області, погоджене з прокурором прокуратури Личаківського району м. Львова ОСОБА_3 , про надання дозволу на обшук житла чи іншого володіння особи, -

ВСТАНОВИВ:

Слідчий СВ Личаківського РВ ЛМУ ГУМВСУ у Львівській області, як сторона кримінального провадження, звернувся з клопотанням до слідчого судді Личаківського районного суду м. Львова про проведення обшуку за місцем здійснення господарської діяльності ТОВ «МАГІСТРАЛЬ ІНЖИНІРИНГ» код ЄДРПОУ 39209816 за адресою: м. Львів, вул. Водогінна, 2, з метою відшукання комп`ютерної техніки, на якій встановлене неліцензійне програмне забезпечення, документи, що підтверджують купівлю програмного забезпечення, інші речі та предмети, що мають значення для встановлення об`єктивної істини по даному кримінальному провадженню.

Клопотання підтримав, мотивує тим, що слідчим відділенням Личаківського РВ ЛМУ ГУМВС України у Львівській області проводиться досудове розслідування кримінального правопорушення внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за 12015140040000735 від 14 березня 2015 року, за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 176 КК України.

В ході проведення досудового слідства встановлено, що згідно довідки рахунку від 13.03.2015р. в Личаківський РВ ЛМУ ГУ МВС у Львівській надійшла письмова заява представника Компанії «Автодеск» ТОВ «Юридична фірма» «Ві Ай Пі Консалтинг» за довіреністю ОСОБА_4 про те, що працівники ТОВ «МАГІСТРАЛЬ ІНЖИНІРИНГ» використовують неліцензійні копії комп`ютерних програм Аutodesk AutoCAD, Autodesk 3 DS Max та інші, авторські права на які належать Компанії «Автодеск». На інформаційних веб-сайтах в мережі Інтернет щодо пошуку працівниками роботи, зокрема, на веб-сайті www.work.ua, було розміщене резюме дійсного працівника ТОВ «МАГІСТРАЛЬ ІНЖИНІРИНГ», у якому зазначається, що останній працює на зазначеному підприємстві і є користувачем комп`ютерної програми AutoCAD. Враховуючи те, що працівники ТОВ «МАГІСТАЛЬ ІНЖИНІРИНГ» код ЄДРПОУ 39209816 можуть бути причетні до вищевказаного кримінального правопорушення, просить надати дозвіл на проведення обшуку у ТОВ «МАГІСТРАЛЬ ІНЖИНІРИНГ» код ЄДРПОУ 39209816 за адресою: м. Львів, вул. Водогінна, 2, з метою відшукання комп`ютерної техніки, на якій встановлене неліцензійне програмне забезпечення, документи, що підтверджують купівлю програмного забезпечення, інші речі та предмети, що мають значення для встановлення об`єктивної істини по даному кримінальному провадженню.

Згідно Відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, ТОВ «МАГІСТРАЛЬ ІНЖИНІРИНГ» код ЄДРПОУ 39209816 зареєстроване за адресою м. Львів, вул. Володимира Великого, 54, а згідно відповіді ТзОВ «Спектр Сервіс Центр», який є власником будівлі за адресою м. Львів, вул. Водогінна, 2, здає їх в оренду, в тому числі ТОВ «МАГІСТРАЛЬ ІНЖИНІРИНГ» код ЄДРПОУ 39209816.

Заслухавши думку слідчого, оглянувши та перевіривши надані матеріали клопотання, дослідивши докази по даних матеріалах вважаю, що клопотання підлягає до задоволення.

Викладені в клопотанні факти підтверджуються представленими протоколами слідчих дій та оперативними даними здобутими в ході досудового слідства.

Враховуючи наведене вважаю, що клопотання підлягає до задоволення, оскільки для встановлення істини у кримінальному провадженні, з метою виявлення та фіксації відомостей щодо вчинення даного кримінального правопорушення є достатні підстави вважати, що за місцем здійснення господарської діяльності ТОВ «МАГІСТРАЛЬ ІНЖИНІРИНГ» код ЄДРПОУ 39209816, за адресою м. Львів, вул. Водогінна, 2, можуть знаходитись речові докази вказаного кримінального правопорушення, що мають значення для встановлення істини у кримінальному провадженні.

Керуючись вимогами ст.ст. 234, 235, 309 КПК України, суд,

УХВАЛИВ:

Надати дозвіл слідчому СВ Личаківського РВ ЛМУ ГУМВСУ у Львівській області ОСОБА_2 на проведення обшуку за місцем здійснення господарської діяльності ТОВ «МАГІСТРАЛЬ ІНЖИНІРИНГ» код ЄДРПОУ 39209816 в приміщенні будинку за адресою: м. Львів, вул. Водогінна, 2, власником якого є ТОВ «Спектр Сервіс Центр», з метою відшукання комп`ютерної техніки, на якій встановлене неліцензійне програмне забезпечення, документи, що підтверджують купівлю програмного забезпечення, інші речі та предмети, що мають значення для встановлення об`єктивної істини по даному кримінальному провадженню.

Строк дії ухвали становить один місяць з дня її винесення.

Дана ухвала надає право на проникнення до вказаного приміщення, за адресою: м. Львів, вул. Водогінна, 2 лише один раз.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення24.03.2015
Оприлюднено17.03.2023
Номер документу47636992
СудочинствоКримінальне
Сутьнадання дозволу на обшук житла чи іншого володіння особи

Судовий реєстр по справі —463/1429/15-к

Ухвала від 24.03.2015

Кримінальне

Личаківський районний суд м.Львова

Леньо С. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні