Ухвала
від 24.03.2011 по справі 2-а/1970/526/11
ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про закриття провадження у справі

Справа № 2-а/1970/526/11

24 березня 2011 р.м.Тернопіль

Тернопільський окружний адміністративний суд, в складі:

головуючої судді Мірінович У.А.

при секретарі судового засідання Хоменко Л.В.

за участю:

представника позивача - ОСОБА_1,

представника відповідача - ОСОБА_2,

представника третьої особи яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача - ОСОБА_3

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в місті Тернополі клопотання позивача про закриття провадження у зв'язку з відмовою позивача від адміністративного позову у справі за позовом Тернопільської об'єднаної державної податкової інспекції до Тернопільської обласної громадської організації „ГуртомВ» про припинення юридичної особи, -

ВСТАНОВИВ:

Тернопільська об'єднана державна податкова інспекція звернулася у Тернопільський окружний адміністративний суд з позовом до Тернопільської обласної громадської організації «Гуртом» про припинення юридичної особи.

Ухвалою суду про призначення справи до розгляду від 09 березня 2011 року до участі в справі в якості третьої особи яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача залучено відділ державних реєстраторів Тернопільської міської ради.

До початку розгляду справи по суті від позивача поступила письмова заява від 23.03.2011 року за вих. №12204/7/10-015/906 про відмову позивача від позову у зв'язку з поданням звітності відповідачем. Представник позивача у судовому засіданні заяву підтримала, просила прийняти відмову позивач від позову та закрити провадження у справі.

Представник відповідача та третьої особи яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача просили прийняти відмову позивача від позову та провадження у даній справі закрити.

Згідно п.2 ч.1 ст. 157 КАС України провадження у справі підлягає закриттю, якщо позивач відмовився від адміністративного позову і відмову прийнято судом. Дослідивши матеріали справи, суд вважає, що дії позивача не суперечать закону і не порушують чиї не будь права, свободи або інтереси, а тому відмова позивача від позову є достатньою підставою для закриття провадження у справі.

На підставі наведеного та керуючись п.2 ч.1 ст. 157 КАС України, суд, -

УХВАЛИВ:

Закрити провадження у справі за позовом Тернопільської об'єднаної державної податкової інспекції до Тернопільської обласної громадської організації «Гуртом», третя особа яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача відділ державних реєстраторів Тернопільської міської ради про припинення юридичної особи Тернопільської обласної громадської організації «Гуртом» (ідентифікаційний код 36268596), у зв'язку з відмовою позивача від позову.

Ухвала суду може бути оскаржена до Львівського апеляційного адміністративного суду через Тернопільський окружний адміністративний суд шляхом подачі в 5 денний строк з дня постановлення ухвали апеляційної скарги у порядок і строк, передбачені статтями 186 і 254 Кодексу адміністративного судочинства.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строків подання апеляційної скарги. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо воно не скасовано, набирає законної сили після закінчення апеляційного розгляду справи.

Головуючий суддя Мірінович У.А.

копія вірна

Суддя Мірінович У.А.

Дата ухвалення рішення24.03.2011
Оприлюднено06.08.2015
Номер документу47774056
СудочинствоАдміністративне
Сутьприпинення юридичної особи

Судовий реєстр по справі —2-а/1970/526/11

Ухвала від 24.03.2011

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Мірінович У.А.

Ухвала від 24.02.2011

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Мірінович У.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні