Ухвала
від 16.03.2010 по справі б-27/85-10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Держпром, 8-й під'їзд, майдан Свободи, 5, м. Харків, 61022,

тел. приймальня (057) 705-14-50, тел. канцелярія 705-14-41, факс 705-14-41


УХВАЛА

про порушення провадження у справі про банкрутство

"16" березня 2010 р. Справа № Б-27/85-10

вх. №2038/2-27

Суддя Мамалуй О.О.

розглянувши заяву Дергачівська МДПІ м. Дергачі

про визнання банкрутом –ТОВ "Вігазоіл", м. Харків, код 32938623

та вивчивши інші матеріали, додані кредитором до заяви, визнав їх достатніми для порушення провадження у справі про банкрутство відсутнього боржника.

Керуючись ст.ст. 6, 7, 52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом",

УХВАЛИВ:

1. Прийняти заяву Дергачівська МДПІ м. Дергачі до розгляду.

2. Порушити провадження у справі і призначити проведення засідання суду на "31" березня 2010 р. о 10:15 год. у приміщенні Господарського суду Харківської області,к. 110.

3. Зобов'язати заявника до дати судового засідання надати суду: оригінали документів доданих до заяви для огляду, витяг з ЄДР юридичних осіб та фізичних осіб –підприємців та довідку з Харківського обласного управління статистики щодо кредитора та боржника чинні на момент розгляду справи, пропозиції щодо кандидатури ліквідатора з числа осіб, зареєстрованих державним органом з питань банкрутства як арбітражний керуючий, або розглянути питання щодо участі кредитора у справі про визнання боржника банкрутом в якості ліквідатора в порядку передбаченому ст. 52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

4. Зобов'язати боржника до дати судового засідання надати суду: відзив на заяву кредитора, дані про загальну суму заборгованості перед усіма кредиторами, дані про заборгованість із заробітної плати, а також з податків та зборів (обов'язкових платежів), дані про майнові активи боржника, у тому числі дані про грошові кошти, які знаходяться на рахунках боржника, свої установчі документи, баланси за останні два роки, довідки з банківських установ про залишки коштів на рахунках, висновок незалежного аудитора, повний опис заставленого майна, довідку про наявність філій та представництв.

5. З моменту прийняття ухвали про порушення провадження у справі про банкрутство ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів.

Протягом дії мораторію на задоволення вимог кредиторів:

- заборонити стягнення на підставі виконавчих документів та інших документів, за якими здійснюється стягнення відповідно до законодавства;

- не нараховуються неустойка (штраф, пеня), не застосовуються інші фінансові (економічні) санкції за невиконання чи неналежне виконання грошових зобов'язань і зобов'язань щодо сплати податків і зборів (обов'язкових платежів);

- заборонити власнику майна, боржника або уповноваженому ним органу вчиняти дії щодо реорганізації чи ліквідації юридичної особи - боржника.

Дія мораторію не поширюється на виплату заробітної плати, відшкодування шкоди, заподіяну здоров"ю, життю громадян, авторської винагороди.

6. Дану ухвалу направити: кредитору, боржнику, Державному органу з питань банкрутства, державному реєстратору, відділу державної виконавчої служби за місцезнаходженням боржника.

Суддя Мамалуй О.О.

Дата ухвалення рішення16.03.2010
Оприлюднено06.08.2015
Номер документу47776117
СудочинствоГосподарське
Сутьвідновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом

Судовий реєстр по справі —б-27/85-10

Ухвала від 12.01.2011

Господарське

Господарський суд Харківської області

Мамалуй О.О.

Ухвала від 08.04.2010

Господарське

Господарський суд Харківської області

Мамалуй О.О.

Ухвала від 31.03.2010

Господарське

Господарський суд Харківської області

Мамалуй О.О.

Ухвала від 16.03.2010

Господарське

Господарський суд Харківської області

Мамалуй О.О.

Постанова від 27.01.2011

Господарське

Господарський суд Харківської області

Мамалуй О.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні