Ухвала
від 11.11.2013 по справі 210/8431/13-к
ДЗЕРЖИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КРИВОГО РОГУ

Справа № 210/8431/13-к

Провадження № 1-кс/210/1287/13

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

"11" листопада 2013 р.

Слідчий суддя Дзержинського районного суду м. Кривого Рогу ОСОБА_1___ при секретарі Алімовій О.В.___ за участю прокурора _Андрух В.В. _ старшого слідчого СВ Дзержинського РВ КМУ ГУМВС України в Дніпропетровській області ОСОБА_2, розглянув винесене в кримінальному провадженні № 12013040710003092старшим слідчим слідчого відділу Дзержинського РВ Криворізького МУ ГУМВС України в Дніпропетровській області старшим лейтенантом міліції ОСОБА_2 і погоджене прокурором _Андрух В.В.__ клопотання про здійснення тимчасового доступу до речей та додані до клопотання матеріали.

Перевіривши надані матеріали, заслухавши думку прокурора _Андрух В.В.__ -

ВСТАНОВИВ:

В провадженні СВ Дзержинського РВ КМУ ГУМВС України в Дніпропетровській області знаходяться матеріали кримінального провадження, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12013040710003092 від 05.10.2013 про вчинення кримінального правопорушення за ч.2 ст.366 КК України.

В ході досудового розслідування по кримінальному провадженню встановлено, що Невстановлена слідством особа з метою прикриття незаконної діяльності, пов'язаної з безпідставним переказом коштів з безготівкової в готівкову форму звернення для інших суб'єктів підприємницької діяльності, а також складанням і видачею завідомо неправдивих бухгалтерських документів, створило товариство з обмеженою відповідальністю «Поліпласт-КР» (ЄДРПОУ 33453224), зареєструвавши його в виконавчому комітеті Криворізької міської ради 10.05.2005 року за юридичною адресою - Дніпропетровська область, м. Кривий Ріг, вул. Калиниченка, 3/413 формально оформивши в липні місяці 2012 року директором підприємства ОСОБА_3. Потім, в період з липня місяця 2012 року по січень 2013 невстановлена особа, використовуючи спеціально відкриті розрахункові рахунки в банківських установах, що належать ТОВ «Поліпласт-КР», незаконно перевело з безготівкової в готівкову форму звернення грошові кошти, що надійшли для незаконного переведення в готівку від інших суб'єктів підприємницької діяльності без здійснення будь-яких реальних комерційних угод.

Для встановлення обставин, що мають значення для кримінального провадження, першочергове значення мають документи товариства з обмеженою відповідальністю «Поліпласт-КР» (ЄДРПОУ 33453224): реєстраційна справа ТОВ «Поліпласт-КР» (ЄДРПОУ 33453224), установчі договори (зі змінами та доповненнями), заяви, протоколи зборів засновників, свідоцтво про держреєстрацію в якості суб'єкта підприємницької діяльності - юридичної особи, про перереєстрацію, та інші наявні документи, що перебувають у приміщенні відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців реєстраційної служби Криворізького міського управління юстиції в Дніпропетровській області, розташованому за адресою: м. Кривий Ріг, майдан Праці, будинок №1.

В ході досудового розслідування у даному кримінальному провадженню встановлено, що ТОВ «Поліпласт-КР» (ЄДРПОУ 33453224) зареєстроване в якості суб'єкта юридичної особи в відділі державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців реєстраційної служби Криворізького міського управління юстиції в Дніпропетровській області.

Враховуючи викладене, виникла необхідність у доступі до речей і документів, та проведенні їх вилучення (виїмки) у держреєстратора для встановлення обставин, що мають значення для кримінального провадження, які полягають у встановленні осіб, які подавали податкову звітність, крім того, дані документи знаходяться у безпосередньому володінні співробітників відповідного держреєстратора, які можуть бути причетними до прикриття незаконної діяльності, тобто існує реальна загроза зміни або знищення речей чи документів, які знаходяться у зацікавлених осіб, з метою ухилення від відповідальності.

Беручи до уваги вищевикладене та враховуючи, що у матеріалах кримінального провадження вбачається наявність достатніх підстав вважати, що вказані речі і документи мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні, необхідно отримати тимчасовий доступ до вказаних речей і документів та можливість їх вилучити, які перебувають у володінні відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців реєстраційної служби Криворізького міського управління юстиції в Дніпропетровській області, з метою всебічного, повного й неупередженого дослідження всіх обставин кримінального провадження, керуючись ст.ст. 40, 84, 85, 92, 93, 131, 132, 159-164 КПК України, -

УХВАЛИВ:

1. Задовольнити клопотання слідчого повністю та дозволити тимчасовий доступ до речей і документів та їх вилучення (виїмку), в відділі державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців реєстраційної служби Криворізького міського управління юстиції в Дніпропетровській області, розташованому за адресою: м. Кривий Ріг, майдан Праці, будинок №1, а саме:

- реєстраційна справа ТОВ «Поліпласт-КР» (ЄДРПОУ 33453224), установчі договори (зі змінами та доповненнями), заяви, протоколи зборів засновників, свідоцтво про держреєстрацію в якості суб'єкта підприємницької діяльності - юридичної особи, про перереєстрацію, та інші наявні документи, що перебувають у приміщенні відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців реєстраційної служби Криворізького міського управління юстиції в Дніпропетровській області, розташованому за адресою: м.Кривий Ріг, майдан Праці, будинок №1. У випадку об'єктивних причин не видачі оригіналів або засвідчених копій вищевказаних документів, зобов'язати зазначений відділ надати належно засвідчені копії вищевказаних документів.

2. Право тимчасового доступу до речей і документів та їх вилучення (виїмки) надати: слідчому СВ Дзержинського РВ КМУ ГУМВС України в Дніпропетровській області ОСОБА_2 та старшому оперуповноваженому Криворізької південної ОДПІ ГУ Міндоходів у Дніпропетровській області майору податкової міліції - ОСОБА_4

3. Строк дії даної ухвали складає 1 місяць з дня її постановлення.

4. Ця ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку протягом 5 днів з дня її оголошення.

Суддя: ОСОБА_5

Дата ухвалення рішення11.11.2013
Оприлюднено06.08.2015
Номер документу47778582
СудочинствоКримінальне
Сутьздійснення тимчасового доступу до речей та додані до клопотання матеріали.

Судовий реєстр по справі —210/8431/13-к

Ухвала від 24.05.2016

Кримінальне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Костенко В. В.

Ухвала від 11.11.2013

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Сільченко В. Є.

Ухвала від 11.11.2013

Кримінальне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Сільченко В. Є.

Ухвала від 11.11.2013

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Сільченко В. Є.

Ухвала від 11.11.2013

Кримінальне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Сільченко В. Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні