Ухвала
від 02.01.2013 по справі 640/2/13- к
КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Справа № 640/2/13- к

н/п 1-кс/640/14/13

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"02" січня 2013 р. Слідчий суддя Київського районного суду м. Харкова Муратова С.О., при секретарі Сергєєвій В.С., за участю старшого слідчого СУ ГУМВС України в Харківській області підполковника міліції Макарова О.П., розглянувши в залі судових засідань в приміщенні суду клопотання старшого слідчого СУ ГУМВС України в Харківській області підполковника міліції Макарова О.П. про проведення обшуку у кримінальному провадженні № № 12012220140000302 від 28.11.2012, за ознаками злочину передбаченого ч. 1 ст. 321-1 КК України за фактом вилучення лікарського засобу, з ознаками фальсифікації, -

встановив :

Старший слідчий СУ ГУМВС України в Харківській області підполковник міліції Макаров О.П. 02.01.2013 звернувся до Київського районного суду м. Харкова з клопотанням, погодженим із заступником начальника відділу прокуратури Харківської області радником юстиції М. Здоровик, про проведення обшуку в приміщенні аптечного пункту № 1, розташованого за адресою: АДРЕСА_1, ФОП ОСОБА_3, з метою відшукання і вилучення фальсифікованих лікарських засобів, а також інших речей і документів, в тому числі на електронних носіях, які можуть вказати на джерело придбання, виготовлення, зберігання з метою збуту або збуту фальсифікованих лікарських засобів, і які мають значення для встановлення істини у справі.

Підставами для обшуку слідчий Макаров О.П. вказує, що 28.11.2012 до СУ ГУМВС України в Харківській області надійшов матеріал, згідно якого, Державною службою з лікарських засобів у Харківській області, в ході позапланової перевірки ФОП ОСОБА_3 в аптеці № 1, розташованій за адресою: АДРЕСА_2, був виявлений в реалізації лікарській засіб "Уролесан", який, згідно висновку якості № 2074 від 22.11.2012, має ознаки фальсифікації.

28.11.2012 було розпочате кримінальне провадження № 12012220140000302, за ознаками злочину передбаченого ч. 1 ст. 321-1 КК України, за фактом вилучення лікарського засобу, з ознаками фальсифікації.

Під час досудового розслідування було встановлено, що лікарській засіб "Уролесан" було придбано ФОП ОСОБА_3 у ТОВ "Томаш", згідно товарно-транспортної накладної № 154820 від 05.06.2012.

В ході кримінального провадження встановлено, що ФОП ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_1, здійснює підприємницьку діяльність за адресою: АДРЕСА_1, аптечний пункт № 1.

На підставі вищевикладеного, беручи до уваги, що за місцем здійснення підприємницької діяльності ОСОБА_3, за адресою: АДРЕСА_1, аптечний пункт № 1, можуть знаходитися фальсифіковані лікарські засоби, а також інші речі і документи, в тому числі на електронних носіях, які можуть вказати на джерело придбання, виготовлення, зберігання з метою збуту або збуту фальсифікованих лікарських засобів, і які мають значення для встановлення істини у справі, просить про винесення ухвали про дозвіл на проведення обшуку.

Слідчий суддя, вивчивши документи та матеріали, якими слідчий обґрунтовує доводи клопотання, а також витяг з Єдиного реєстру досудових розслідувань щодо кримінального провадження, в рамках якого подається клопотання, приходить до висновку про наявність підстав для задоволення клопотання, оскільки на виконання вимог ч.5 ст.234 КПК України слідчий довів наявність достатніх підстав вважати, що було вчинено кримінальне правопорушення; відшукувані речі і документи мають значення для досудового розслідування; відомості, які містяться у відшукуваних речах і документах, можуть бути доказами під час судового розгляду; відшукувані речі, документи або особи знаходяться у зазначеному в клопотанні володінні особи.

Згідно наданої слідчим копії договору оренди комунального майна від 01.05.2012, посвідченої слідчим Макаровим О.П., між Орендодавцем Прудянською селищною радою з однієї сторони та фізичною особою підприємцем -Оренадрем, що діє на підставі свідоцтва про державну реєстрацію в особі ОСОБА_3 з іншої сторони укладено цей договір, за умовами якого Орендодавець передає, а Орендар бере в строкове платне користування строком на п'ять років нежитлове приміщення, розміщене в приміщенні Прудянської амбулаторії загальної практики сімейної медицини розміром 18,2 кв. м, що знаходиться за адресою: АДРЕСА_1.

В наданих матеріалах міститься достатньо підстав вважати, що за місцем діяльності вказаної особи за адресою: АДРЕСА_1, аптечний пункт № 1, можуть знаходитися предмети і документи, які мають значення для встановлення істини по справі.

Клопотання про фіксацію процесуальної дії за допомогою технічних засобів під час розгляду питання слідчим суддею від учасників процесуальної дії не надійшло, за ініціативою суду не здійснюється, що відповідає положенням ст. 107 КПК України.

На підставі викладеного і керуючись ст. ст. 107, 234, 235, 236, 309, 372 КПК України,

У х в а л и в :

Клопотання старшого слідчого СУ ГУМВС України в Харківській області підполковника міліції Макарова О.П. - задовольнити.

Надати дозвіл на обшук в приміщенні аптечного пункту № 1, розташованого за адресою: АДРЕСА_1, що перебуває в користуванні ФОП ОСОБА_3, з метою відшукання і вилучення фальсифікованих лікарських засобів, а також інших речей і документів, в тому числі на електронних носіях, які можуть вказати на джерело придбання, виготовлення, зберігання з метою збуту або збуту фальсифікованих лікарських засобів, і які мають значення для встановлення істини у справі.

Ухвала надає право слідчому проникнути до приміщень лише один раз.

Ухвала може бути виконана слідчим до 02.02.2013 року.

Ухвала оскарженню не підлягає. Заперечення проти неї можуть бути подані під час підготовчого провадження в суді.

Слідчий суддя Муратова С.О.

Дата ухвалення рішення02.01.2013
Оприлюднено03.08.2016

Судовий реєстр по справі —640/2/13- к

Ухвала від 02.01.2013

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Муратова С. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні