Ухвала
від 16.01.2015 по справі 816/5061/14
ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

16 січня 2015 рокум. ПолтаваСправа №816/5061/14

Суддя Полтавського окружного адміністративного суду Кукоба О.О., провівши у письмовому провадженні підготовку до судового розгляду справи за адміністративним позовом фізичної особи - підприємця ОСОБА_1 до Кобеляцького відділення Кременчуцької об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Полтавській області про скасування вимоги, скасування виконавчих проваджень, зобов'язання вчинити дії,

В С Т А Н О В И В:

Ухвалою Полтавського окружного адміністративного суду від 16 січня 2015 року відкрито провадження у справі за адміністративним позовом фізичної особи - підприємця ОСОБА_1 до Кобеляцького відділення Кременчуцької об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Полтавській області про скасування вимоги, скасування виконавчих проваджень, зобов'язання вчинити дії.

За приписами частини другої статті 110 Кодексу адміністративного судочинства України суд до судового розгляду адміністративної справи вживає заходи для всебічного та об'єктивного розгляду і вирішення справи в одному судовому засіданні протягом розумного строку.

Оскільки заявлені позивачем вимоги, окрім іншого, стосуються повноважень відділу державної виконавчої служби Кобеляцького районного управління юстиції Полтавської області, суд вважає за необхідне, в порядку статті 52 Кодексу адміністративного судочинства України, залучити до участі у справі вказану особу в якості відповідача.

Згідно зі статтею 116 Кодексу адміністративного судочинства України суд може своєю ухвалою об'єднати в одне провадження кілька однорідних позовних вимог за позовами одного й того ж позивача до того ж відповідача чи до різних відповідачів або за позовними заявами різних позивачів до одного й того самого відповідача, а також роз'єднати одну чи декілька поєднані в одне провадження позовні вимоги у самостійні провадження, якщо їхній спільний розгляд ускладнює чи сповільнює вирішення справи.

Оскільки спільний розгляд заявлених позивачем вимог у межах одного провадження значно сповільнить та ускладнить розгляд спору по суті, суд вважає за необхідне роз'єднати позовні вимоги шляхом виділення у самостійне провадження вимог фізичної особи - підприємця ОСОБА_1 до відділу державної виконавчої служби Кобеляцького районного управління юстиції Полтавської області про скасування виконавчих проваджень, відкритих за поданням Кобеляцького відділення Кременчуцької об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Полтавській області за неоплату (недоїмку) єдиного соціального платежу, зобов'язання зняти арешт на майно та кошти на рахунку в ПАТ "Полтава-банк".

Отже, під час підготовки справи до судового розгляду вжито заходи для всебічного та об'єктивного розгляду і вирішення справи: запропоновано відповідачу подати заперечення проти позову в разі їх наявності та докази в обґрунтування заперечень, визначено факти, які необхідно встановити для вирішення спору, сторонам направлено інформації, якими роз'яснено їхні процесуальні права і обов'язки, з'ясовано питання про склад осіб, які братимуть участь у справі, а також вирішено інші питання, необхідні для розгляду справи по суті.

Відтак, суд вважає за можливе закінчити підготовче провадження та призначити справу до розгляду у відкритому судовому засіданні з викликом осіб, які беруть участь у справі.

Керуючись статтями 52, 110, 121 Кодексу адміністративного судочинства України,

У Х В А Л И В:

Залучити до участі у справі в якості відповідача відділ державної виконавчої служби Кобеляцького районного управління юстиції Полтавської області (код ЄДРПОУ 34865112; вул. Батиря, 6, м. Кобеляки, Кобеляцький район, Полтавська область, 39200).

Позовні вимоги в адміністративній справі за позовом фізичної особи - підприємця ОСОБА_1 до Кобеляцького відділення Кременчуцької об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Полтавській області, відділу державної виконавчої служби Кобеляцького районного управління юстиції Полтавської області про скасування вимоги, скасування виконавчих проваджень, зобов'язання вчинити дії роз'єднати шляхом виділення у самостійне провадження вимог фізичної особи - підприємця ОСОБА_1 до відділу державної виконавчої служби Кобеляцького районного управління юстиції Полтавської області про скасування виконавчих проваджень, відкритих за поданням Кобеляцького відділення Кременчуцької об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Полтавській області за неоплату (недоїмку) єдиного соціального платежу, зобов'язання зняти арешт на майно та кошти на рахунку в ПАТ "Полтава-банк".

Закінчити підготовче провадження у справі за адміністративним позовом фізичної особи - підприємця ОСОБА_1 до Кобеляцького відділення Кременчуцької об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Полтавській області про скасування вимоги.

Призначити справу до судового розгляду у відкритому судовому засіданні в приміщенні Полтавського окружного адміністративного суду о 09:30 27 січня 2015 року (за адресою: 36039, Полтавська область, м. Полтава, вул. Пушкарівська, 9/26, зал судових засідань №4).

У судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Копію ухвали надіслати особам, які беруть участь у справі.

Ухвала набирає законної сили з моменту постановлення та не може бути оскаржена.

Суддя О.О. Кукоба

Дата ухвалення рішення16.01.2015
Оприлюднено06.08.2015
Номер документу47841100
СудочинствоАдміністративне
Сутьскасування вимоги, скасування виконавчих проваджень, зобов'язання вчинити дії

Судовий реєстр по справі —816/5061/14

Ухвала від 16.01.2015

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

О.О. Кукоба

Постанова від 09.02.2015

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

О.О. Кукоба

Ухвала від 16.01.2015

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

О.О. Кукоба

Ухвала від 25.12.2014

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

О.О. Кукоба

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні