Ухвала
від 24.06.2010 по справі 2а-2355/10/1170
КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

УХВАЛА

24 червня 2010 року Справа № 2а-2355/10/1170

Суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду Ясенова Т.І., розглянувши матеріали адміністративного позову Управління Пенсійного фонду України в м. Кіровограді до приватного підприємства „Терра 2013В» про стягнення заборгованості, -

ВСТАНОВИВ:

УПФУ в м. Кіровограді звернулось до суду з адміністративним позовом до приватного підприємства „Терра 2013В» , в якому просить стягнути з відповідача заборгованість на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування по страховим внескам з чистого прибутку в сумі 3399,70 грн.

Зазначений спір, відповідно до ст.17 КАС України, належить до компетенції адміністративних судів та має розглядатися в порядку адміністративного судочинства.

Справа підсудна ОСОБА_1 окружному адміністративному суду.

Адміністративний позов подано з додержанням вимог статей 104-106 КАС України. Підстави для повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 107, 160, 165 КАС України, суддя, -

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження у справі за адміністративним позовом Управління Пенсійного фонду України в м. Кіровограді до приватного підприємства „Терра 2013В» про стягнення заборгованості.

Призначити справу до розгляду в судовому засіданні на 09 липня 2010 року о 12:30 год. у приміщенні ОСОБА_1 окружного адміністративного суду за адресою: м.Кіровоград, вул. Карла Маркса, 40, на, 7 поверсі в залі судового засідання № 1 .

Адміністративна справа розглядатиметься та вирішуватиметься суддею Кіровоградського окружного адміністративного суду Ясеновою Т.І. одноособово.

В судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Зобов'язати позивача, у строк до 02 липня 2010 року, подати до суду: докази на підтвердження повноважень посадової особи, яка підписала позовну заяву; довідку про фактичну заборгованість відповідача, станом на час розгляду справи. Оригінали документів, копії яких додано до позовної заяви, надати для огляду в судовому засіданні.

Зобов'язати відповідача, у строк до 02 липня 2010 року, подати до суду: інформацію про рахунки з яких можливе проведення стягнень; платіжні документи у разі сплати боргу; належним чином завірену копію свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи та статуту приватного підприємства „Терра 2013В» , з наданням оригіналів для огляду в судовому засіданні.

Запропонувати відповідачу, у разі невизнання адміністративного позову, надати суду, у строк до 02 липня 2010 року, письмові заперечення проти адміністративного позову, відповідно до ст.51 КАС України, з поясненням по суті заявлених вимог з наданням доказів, що обґрунтовують викладені в них обставини. Заперечення проти позову повинні містити мотиви повного або часткового відхилення вимог позивача.

На підставі статті 69 КАС України зобов'язати Головне управління статистики у Кіровоградській області надіслати до суду -витяг із ЄДРПОУ відносно статусу юридичної особи приватного підприємства „Терра 2013В» , ідентифікаційний код 34548327.

Сторони, учасники процесу або їх представники допускаються до участі у судовому засіданні при наявності документа, що посвідчує особу кожного та документа, що засвідчує повноваження їх представників.

Сторонам роз'яснюється, що згідно п.10 ч.1 ст.3 КАС України, письмове провадження -розгляд і вирішення адміністративної справи в суді першої інстанції без виклику осіб, які беруть участь у справі та проведення судового розгляду на основі наявних у суду матеріалів.

Відповідно до ч.3 ст.122 КАС України сторона, яка бере участь у справі має право заявити клопотання про розгляд справи за її відсутності, якщо таке клопотання заявили всі особи, які беруть участь у справі, судовий розгляд справи здійснюється у порядку письмового провадження.

Запропонувати сторонам подати до суду, у строк до 02 липня 2010 року, письмові заяви про можливість (або неможливість) здійснення розгляду справи в порядку письмового провадження.

Копії документів, що подаються до суду повинні бути належним чином засвідчені підписом уповноваженої особи з прикладенням печатки підприємства (установи, організації) і подаються з супровідним листом.

Копію ухвали невідкладно надіслати особам, які беруть участь у справі, разом з інформацією про їхні процесуальні права та обов'язки. Відповідачу надіслати копії позовної заяви та доданих до неї документів.

Ухвала окремому оскарженню не підлягає.

Суддя Т.І. Ясенова

Дата ухвалення рішення24.06.2010
Оприлюднено07.08.2015
Номер документу47860526
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення заборгованості

Судовий реєстр по справі —2а-2355/10/1170

Ухвала від 18.06.2018

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

О.С. Петренко

Ухвала від 08.06.2018

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

О.С. Петренко

Постанова від 15.09.2010

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Т.І. Ясенова

Ухвала від 04.10.2017

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Р.І. Брегей

Постанова від 15.09.2010

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Т.І. Ясенова

Ухвала від 24.06.2010

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Т.І. Ясенова

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні