Ухвала
від 20.02.2007 по справі 22/23б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

22/23б

ГОСПОДАРСЬКИЙ

СУД

Луганської області

91016, м.Луганськ

пл.Героїв ВВВ 3а

тел.55-17-32

ХОЗЯЙСТВЕННЫЙ

СУД

Луганской области

91016, г.Луганск

пл.Героев ВОВ 3а

тел.55-17-32

УХВАЛА

ПРО ПОРУШЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

20.02.07                                                                                 Справа № 22/23б.

Суддя  Ковалінас М.Ю, розглянувши матеріали за заявою

боржника – Відкритого акціонерного товариства «Огороднянське

          хлібоприймальне підприємство», смт. Петрівка

          Станично-Луганського району  Луганської області

Про порушення провадження у справі про банкрутство

          Визнав, що заява подана із дотриманням вимог чинного законодавства, та керуючись ст.ст. 2, 4-1, 38, 61, 64-67, 86 ГПК України та ст. ст. 8, 11, 12, 51 Закону України  “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, суд

у х в а л и в:

          1.Порушити справу та прийняти заяву до розгляду.

          2.Справу призначити до розгляду на 13.03.07., на 12 годин 100 хвилин, засідання відбудеться у приміщенні господарського суду, у кабінеті № 310.

          3.Ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів.

4.Зобов'язати боржника –подати оригінали документів, доданих до його заяви у копіях –для огляду у засіданні суду, їх належні копії до справи; відомості про часткове або повне погашення кредиторської заборгованості (при наявності); довідку реєструючого органу за місцем знаходження боржника про приналежність його до суб'єктів підприємницької діяльності та включення до Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних особі - підприємців; довідку Облстатуправління про включення боржника до Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України на даний час; письмові відомості-уточнення банківських установ, що здійснюють розрахунково-касове і кредитне обслуговування боржника, та довідки цих установ, щодо руху та залишку коштів на рахунках боржника на даний час; письмове уточнення загального розміру кредиторської заборгованості по заяві, який не оспорюється боржником, на даний час; розшифровку кредиторської заборгованості з поіменним зазначенням кредиторів; докази та документальне обґрунтування наявності кредиторської заборгованості (акти двостороннього звірення, претензії, позовні заяви, рішення суду, виконавчі документи, платіжні вимоги, договори та інші); баланс на останню звітну дату, підписаний керівником і бухгалтером підприємства; подати належним чином оформлені документи, які підтверджують фінансовий та майновий стан боржника на даний час; відомості щодо наявності у боржника майна, у т.ч. грошових сум і дебіторської заборгованості, а також відомості щодо загальної вартості всіх активів боржника; надати у засідання суду оригінали установчих документів –для огляду, їх належні копії –до справи; протокол загальних зборів працівників боржника на яких обрано представника працівників боржника для участі у судовому процесі у справі про банкрутство; акти інвентаризації майна боржника; письмові відомості щодо наявності чи відсутності розміру заборгованості по виплаті заробітної плати та вихідної допомоги працівникам боржника, виплаті авторської винагороди; надати пропозиції щодо кандидатури ліквідатора у справі.

          5.Головному управлінню статистики у Луганській області подати до суду станом на день розгляду справи відомості про включення боржника –Відкритого акціонерного товариства «Огороднянське хлібоприймальне підприємство», смт. Петрівка Станично-Луганського району Луганської області, вул. Центральна, буд. 18, іден. код 00957258, до Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

          6. Державному реєстратору –Станично-Луганській районній державній адміністрації Луганської області подати до суду на день розгляду справи інформацію про приналежність боржника –Відкритого акціонерного товариства «Огороднянське хлібоприймальне підприємство», смт. Петрівка Станично-Луганського району Луганської області, вул. Центральна, буд. 18, іден. код 00957258, до суб'єктів підприємницької діяльності та знаходження його на цей час у Єдиному державному реєстрі юридичних та фізичних осіб - підприємців.

7.Луганському обласному відділу з питань банкрутства до дня проведення підготовчого засідання надати суду кандидатуру ліквідатора з урахуванням вимог ст. ст. 3-1, 51 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

8.ДПІ у Станично-Луганському районі Луганської області - надати суду на день розгляду справи відомості щодо банківських установ обслуговуючих боржника та його рахунків, а також, щодо дати останнього подання ним звітності до органів державної податкової служби.

9.ВАТ «Державний Ощадний банк України»в особі філії –Станично-Луганське відділення №3119, - подати до суду відомості про фінансовий стан боржника на даний час, а саме: довідку про рух та із зазначенням відомостей про залишок коштів на рахунку боржника, за період з 20.02.06. по 20.02.07.

          10.Регіональному відділенню Фонду державного майна України по Луганській області, - надати відомості щодо наявності чи відсутності частки державного майна у Статутному фонді боржника –Відкритого акціонерного товариства «Огороднянське хлібоприймальне підприємство», смт. Петрівка Станично-Луганського району Луганської області, вул. Центральна, буд. 18, іден. код 00957258, а також чи проводилася приватизація боржника, та чи закінчена вона на даний час.

          11.Дану ухвалу надіслати:

-          боржнику;

-          ДПІ у Станично-Луганському районі Луганської області;  

-          ДВС у Станично-Луганському районі Луганської області;

-          Головному управлінню статистики у Луганській області;

-          Луганському обласному відділу з питань банкрутства;

-          державному реєстратору –Станично-Луганській районній державній адміністрації Луганської області;

-          ВАТ «Державний Ощадний банк України»в особі філії –Станично-Луганське відділення №3119;

-          Регіональному відділенню Фонду державного майна України по Луганській області;

-          Станично-Луганському районному суду Луганської області (до відома).

Явка повноважних представників сторін у засідання суду обов'язкова.

           Суддя                                                                                М.Ю. Ковалінас

          Помічник судді                                                                        І.В. Кувічка

Дата ухвалення рішення20.02.2007
Оприлюднено23.08.2007
Номер документу478634
СудочинствоГосподарське
СутьПОРУШЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

Судовий реєстр по справі —22/23б

Ухвала від 28.02.2012

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 09.02.2012

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 13.12.2011

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 20.09.2011

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 07.07.2011

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 28.04.2011

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 21.03.2011

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 05.05.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 24.06.2008

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Постанова від 16.04.2008

Господарське

Вищий господарський суд України

Катеринчук Л.Й.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні