Ухвала
від 11.10.2010 по справі 2а-2304/10/1170
КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

У Х В А Л А

11 жовтня 2010 року Справа № 2а-2304/10/1170

Суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду Ясенова Т.І., розглянувши матеріали справи за адміністративним позовом Кіровоградської об'єднаної державної податкової інспекції до товариства з обмеженою відповідальністю „БудремсервісВ» про припинення підприємницької діяльності юридичної особи, -

ВСТАНОВИВ:

Кіровоградська ОДПІ звернулась до суду з адміністративним позовом до ТОВ „БудремсервісВ« , в якому просить припинити підприємницьку діяльність юридичної особи -ТОВ „БудремсервісВ« , ідентифікаційний код 23682775, розташованого за адресою: 25001, АДРЕСА_1.

Ухвалою судді Кіровоградського окружного адміністративного суду від 23.06.2010р. відкрито провадження у зазначеній справі та призначено до розгляду.

Представник позивача в судове засідання не з'явився, подавши до суду заяву про розгляд справи за його відсутності, зазначивши, що позовні вимоги підтримує в повному обсязі.

Судом на адресу відповідача зазначену в Єдиному державному реєстрі станом на 07.06.2010. рекомендованим повідомленням про вручення поштового відправлення, направлялась судова повістка, проте була повернута на адресу суду поштовим відділенням з довідками пошти -„про неможливість вручення„.

Відповідно до ч.8, ст.35 КАС України, повістка вважається вручена юридичній особі, якщо вона доставлена за адресою, внесеного до відповідного державного реєстру.

Відповідно до ч.6 ст.128 КАС України - якщо немає перешкод для розгляду справи у судовому засіданні, визначених цією статтею, але прибули не всі особи, які беруть участь у справі, хоча і були належним чином повідомлені про дату, час і місце судового розгляду, суд має право розглянути справу у письмовому провадженні у разі відсутності потреби заслухати свідка чи експерта.

Згідно п.10 ч.1 ст.3 КАС України, письмове провадження - розгляд і вирішення адміністративної справи в суді першої інстанції без виклику осіб, які беруть участь у справі та проведення судового розгляду на основі наявних у суду матеріалів.

Враховуючи викладене, суд вважає можливим здійснення подальшого розгляду справи у порядку письмового провадження.

Керуючись ч.6 ст.128, ст.ст. 160, 165 КАС України, суддя, -

УХВАЛИВ:

Подальший розгляд справи за адміністративним позовом Кіровоградської об'єднаної державної податкової інспекції до товариства з обмеженою відповідальністю „БудремсервісВ» про припинення підприємницької діяльності юридичної особи здійснити в порядку письмового провадження.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Т.І. Ясенова

СудКіровоградський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення11.10.2010
Оприлюднено07.08.2015
Номер документу47901205
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-2304/10/1170

Ухвала від 11.10.2010

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Т.І. Ясенова

Ухвала від 23.06.2010

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Т.І. Ясенова

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні