Ухвала
від 15.09.2009 по справі 253/14б-05/8
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

253/14б-05/8

ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД  КИЇВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

01032, м.Київ-32, вул. Комінтерну, 16                                                                        тел.230-31-77

УХВАЛА

"15" вересня 2009 р.                                                  Справа № 253/14б-05/8

За заявою Акціонерного поштово-пенсійного банку „Аваль” в особі Яготинського філіалу, м. Яготин   

до Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю „Україна - Січ”, с. Пасківщина, Згурівський район  

про банкрутство,

      Суддя             Чорна Л.В.

Представники:

від заявника: не з‘явився;

від боржника: не з‘явився;

від кредиторів: Костюк В.М. –доруч. №1502 від 08.09.2009р. –представник Згурівського центру зайнятості;

                            Хитрова Л.В. –довір. №4674 від 07.10.2008р. –нач. юр. департаменту Печерської філії;  

від ліквідатора: Андреєва О.О. –доруч. №29 від 01.09.2009р. –представник арбітражного керуючого.  

        суть спору:

Постановою господарського суду Київської області від 01.12.2005р. (заступник голови господарського суду Короткевич О.Є.) сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю „Україна-Січ” визнано банкрутом, ліквідатором призначено арбітражного керуючого Жеронкіна Д.Л.

Ухвалою господарського суду Київської області від 12 серпня 2008р. повноваження ліквідатора Жеронкіна Д.Л. у справі про банкрутством СТОВ „Україна - Січ” припинено, призначено нового ліквідатора арбітражного керуючого Гусара І.О.

Заявник в судове засідання не з‘явився, про час та місце розгляду справи повідомлений у встановленому законодавством порядку.

Від Яготинської міжрайонної податкової інспекції Київської області надійшов лист про розгляд справи за відсутності представника, у зв‘язку із розглядом в Київському управлінні з питань банкрутства скарги на дії розпорядника майном ТОВ „Войківське”. Щодо звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу, то вони Яготинською МДПІ розглянуті і Яготинська МДПІ просить суд затвердити ліквідаційний баланс та звіт ліквідатора.  

Після судового засідання надійшов лист № 01-23/391 від 10.09.2008р. Головного управління державного казначейства у Київській області про розгляд звіту ліквідатора без участі представника. З рішенням суду погоджується.            

Ліквідатор подав до суду звіт про результати роботи ліквідатора та ліквідаційний баланс, із якого вбачається, що ніяких майнових та грошових активів банкрута в процесі проведення ліквідаційної процедури не виявлено, майна банкрута, що було предметом застави не виявлено, заходи, спрямовані на пошук, виявлення та повернення майна боржника, яке б знаходилось у третіх осіб на зберіганні або передавалось іншим особам, та за яке не отримані кошти, не виявлено.

Звільнення працівників, яким має бути виплачена вихідна допомога, не проводилось, вихідна допомога на виплачувалась. У зв‘язку із відсутністю коштів на оплату та відсутністю документів бухгалтерського обліку, аудиторська перевірка не проводилась.

Протоколом №4 від 02.02.2009р. засідання комітету кредиторів СТОВ „Україна-Січ” погоджено дії ліквідатора в проведені ліквідаційної процедури банкрута шляхом затвердження звіту ліквідатора, звіту про витрати та ліквідаційного балансу СТОВ „Україна-Січ”, прийнято рішення про недоцільність подальшого провадження ліквідаційної процедури боржника та звернення до господарського суду Київської області з клопотання про завершення процедури ліквідації СТОВ „Україна-Січ”.       

Відповідно до ст. 32 Закону України „Про відновлення платоспроможності  боржника або визнання його банкрутом” якщо ліквідатор не виявив майнових активів, що підлягають включенню до ліквідаційної маси, він зобов'язаний подати господарському суду ліквідаційний баланс, який засвідчує відсутність у банкрута майна.

Відповідно до ст. 40 зазначеного Закону господарський суд припиняє провадження у справі про банкрутство, якщо затверджено звіт ліквідатора в порядку, передбаченому статтею 32 цього Закону.

Зважаючи на викладене, керуючись ст. ст. 32, 40 Закону України „Про відновлення платоспроможності  боржника або визнання його банкрутом”, ст. 86 Господарського процесуального кодексу України, суд, –

ухвалив:

1.          Затвердити звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю „Україна-Січ”. Ліквідувати сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю „Україна-Січ”, як юридичну особу у зв‘язку із банкрутством.     

2.          Зобов'язати ліквідатора повідомити державний орган з питань банкрутства про завершення ліквідаційної процедури.

3.          Державному реєстратору за місцезнаходженням банкрута внести запис до Єдиного державного реєстру про припинення юридичної особи – сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю „Україна-Січ”, код ЄДРПОУ 05384133, адреса: 07630, Київська область, Згурівський район, с. Пасківщина, вул. Сумська, 2, у зв'язку з банкрутством.

4.          Провадження у справі № 253/14б-05/8 припинити.

          5.          Ухвалу надіслати кредитору (ліквідатору), державному реєстратору та Київському регіональному управлінню з питань банкрутства.

Суддя                                                                                             Мальована Л.Я.

СудГосподарський суд Київської області
Дата ухвалення рішення15.09.2009
Оприлюднено05.10.2009
Номер документу4793243
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —253/14б-05/8

Ухвала від 15.09.2009

Господарське

Господарський суд Київської області

Чорна Л.В.

Ухвала від 25.08.2008

Господарське

Господарський суд Київської області

Чорна Л.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні