Постанова
від 20.12.2007 по справі 15/924-б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

15/924-б

 

ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД  міста КИЄВА01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницького,44-Б     тел.230-31-34

 

ПОСТАНОВА

іменем України

про визнання боржника банкрутом

20.12.2007

справа № 15/924-б

За заявою             Державної податкової інспекції у Голосіївському районі м. Києва

до                           Товариства з обмеженою відповідальністю "Полімерагроснаб"

про                         визнання банкрутом

Суддя Хоменко М.Г.                                                                                

Представники:

від кредитора - Ляшенко А.П., Федорчук А.С.

від боржника - не з'явилися

ОБСТАВИНИ СПРАВИ:

Заявник звернувся до суду з заявою про визнання відсутнього боржника банкрутом, оскільки останній неспроможний сплатити борг у сумі 81 767,68 грн. та відсутній за юридичною адресою.

Заявлені вимоги документально підтверджуються, визнаються судом обґрунтованими. Заява прийнята до розгляду ухвалою Господарського суду міста Києва від 07.12.2007.

З матеріалів справи вбачається, що кошти та рух грошових коштів на рахунках боржника відсутні, нерухомого майна і транспортних засобів боржника не виявлено, він відсутній за юридичною адресою.

Оскільки згідно з ч. 1 ст. 52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" кредитор має право звернутись з заявою про порушення справи про банкрутство відсутнього боржника, якщо керівні органи боржника - юридичної особи відсутні за її місцезнаходженням, або у разі ненадання боржником протягом року до органів державної податкової служби згідно із законодавством податкових декларацій, документів бухгалтерської звітності, а також за наявності інших ознак, що свідчать про відсутність підприємницької діяльності боржника, у суду є всі підстави для визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 22-24, 52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", суд

П О С Т А Н О В И В :

1.          Визнати боржника Товариство з обмеженою відповідальністю "Полімерагроснаб" (03127, м. Київ, пр-т 40-річчя Жовтня, 116а, кв. 95, код ЄДРПОУ 24738791) банкрутом.

2.          Визнати Державну податкову інспекцію у Голосіївському районі м. Києва кредитором по відношенню до банкрута з майновими вимогами на суму 81 767,68 грн.

3.          Відкрити ліквідаційну процедуру.

4.          Призначити ліквідатором банкрута ініціюючого кредитора - Державну податкову інспекцію у Голосіївському районі м. Києва.

5. Зобов'язати ліквідатора подати до офіційного друкованого органу Верховної Ради України (газета "Голос України") чи Кабінету Міністрів України (газета "Урядовий кур'єр") у п'ятиденний строк з дня прийняття постанови оголошення про визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури та надати суду докази публікації оголошення у двотижневий строк з моменту опублікування.

6. Зобов'язати ліквідатора письмово повідомити про визнання боржника банкрутом усіх відомих йому кредиторів банкрута.

7. Підприємницьку діяльність банкрута завершити.

8. Строк виконання всіх грошових зобов'язань банкрута та зобов'язання щодо сплати податків і зборів (обов'язкових платежів) вважати таким, що настав 20.12.2007.

9. Припинити нарахування неустойки (штрафу, пені), процентів та інших економічних санкцій по всіх видах заборгованості банкрута з 20.12.2007.

10. Припинити повноваження органів управління банкрута щодо управління банкрутом та розпорядження його майном, а також припинити повноваження власника (власників) майна банкрута з 20.12.2007.

11. Скасувати арешт, накладений на майно банкрута, чи інші обмеження щодо розпорядження майном банкрута. Накладення нових арештів або інших обмежень щодо розпорядження майном банкрута не допускається.

12. Ліквідатору провести ліквідаційну процедуру та надати суду свій звіт та ліквідаційний баланс банкрута у строк до 20.12.2008.

13. Постанову направити сторонам, ліквідатору, державному органу з питань банкрутства і Прокуратурі м. Києва та Державній податковій адміністрації м. Києва у порядку інформування.

Суддя                                                                                                        М.Г.Хоменко

Дата ухвалення рішення20.12.2007
Оприлюднено05.10.2009
Номер документу4794481
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —15/924-б

Постанова від 20.12.2007

Господарське

Господарський суд міста Києва

Хоменко М.Г.

Ухвала від 04.08.2009

Господарське

Господарський суд міста Києва

Хоменко М.Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні