Ухвала
від 03.06.2010 по справі 24/8
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

про відкладення розгляду справи

03 червня 2010 р. Справа № 24/8 Господарський суд Івано-Франківської області у складі судді Ткаченко І. В., при секретарі Чверенчук Р. Р., за участю представника позивача ОСОБА_1, розглянувши у відкритому судовому засіданні справу за позовом товариства з обмеженою відповідальністю "Пері Україна" про стягнення 240 626 грн 16 коп. солідарно з товариства з обмеженою відповідальністю "Будівельна компанія ТрейдЗахідБуд" та з приватного підприємства "РОСА-ІФ",

в с т а н о в и в:

ТОВ "Пері Україна" звернулось до господарського суду Івано-Франківської області з позовом про стягнення солідарно з товариства з обмеженою відповідальністю "Будівельна компанія ТрейдЗахідБуд" та з приватного підприємства "РОСА-ІФ" 240 626 грн 16 коп. заборгованості за договорами поруки та оренди.

Відповідачі явку повноважних представників в засідання не забезпечили, зазначених в ухвалі від 18 травня 2010 р. вимог не виконали. Про час і місце проведення засідання відповідачі були належним чином повідомлені, що підтверджується даними долучених до матеріалів справи повідомлень про вручення поштового відправлення. Про причини неявки в засідання представників і невиконання вимог суду відповідачі не повідомили.

Згідно ч. 1 ст. 77 ГПК України, господарський суд відкладає розгляд справи, коли за якихось обставин спір не може бути вирішено в даному засіданні.

На підставі викладеного, з метою повного, об'єктивного та всебічного розгляду справи, суд вважає, що розгляд цієї справи слід відкласти згідно пунктів 1, 2 ч. 1 ст. 77 ГПК України, у зв'язку із нез'явленням в засідання представників відповідачів і неподанням витребуваних доказів.

Керуючись статтями 38, 77, 86 ГПК України, суд

у х в а л и в:

1. Розгляд справи відкласти. Наступне засідання провести 17 червня 2010 р., о 12 год. 00 хв., в приміщенні господарського суду Івано-Франківської області у м. Івано-Франківську по вул. Шевченка, 16, кімн. № 21.

2. (ПОВТОРНО) Зобов'язати учасників процесу подати суду, на огляд і долучення до матеріалів справи відповідно, оригінал і належним чином засвідчену копію статуту (положення), свідоцтва про державну реєстрацію (перереєстрацію) суб'єкта підприємницької діяльності - юридичної особи, а також довідку (витяг, виписку) про знаходження в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців станом на час подання позовної заяви, довідку з обслуговуючого банку про найменування відкритих рахунків.

3. (ПОВТОРНО) Позивача зобов'язати подати суду: оригінали доданих до позовної заяви документів, на які позивач посилається як на підставу своїх вимог, для огляду в судовому засіданні або письмові пояснення з зазначенням поважних причин їх відсутності; витяг від державного реєстратора про знаходження відповідачів в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців станом на день розгляду справи; власне письмове підтвердження того, що у провадженні господарських судів України або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує спір, немає справи зі спору між тими ж сторонами, про той же предмет і з тих же підстав та немає рішення цих органів з такого спору.

4. (ПОВТОРНО) Відповідачам: після одержання ухвали про порушення провадження у справі в передбаченому ст. 59 ГПК України порядку надіслати господарському суду Івано-Франківської області відзиви на позовну заяву і всі документи, що підтверджують заперечення проти позову, копію відзивів також надіслати позивачу; подати суду контррозрахунок суми позову та докази погашення/часткового погашення заборгованості.

5. (ПОВТОРНО) Зобов'язати позивача та відповідачів провести взаємозвірку розрахунків станом на день розгляду справи. Обов'язок проведення покласти на позивача, при цьому зобов'язавши відповідачів забезпечити належне проведення даної взаємозвірки розрахунків. Складений за результатами взаємозвірки розрахунків Акт сторонам надати в засідання суду. У разі неможливості провести взаємозвірку розрахунків, зобов'язати позивача надати суду письмові пояснення, в яких зазначити причини невиконання вимог ухвали суду.

6. Учасникам процесу направити в судове засідання своїх представників, повноваження яких оформити у відповідності із зазначеними у ст. 28 ГПК України вимогами, та надати суду належним чином засвідчені копії документів, що підтверджують повноваження представників.

Суддя І. В. Ткаченко

Виготовлено в АС "Діловодство суду"


03.06.10

СудГосподарський суд Івано-Франківської області
Дата ухвалення рішення03.06.2010
Оприлюднено11.08.2015
Номер документу47957475
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —24/8

Ухвала від 27.06.2018

Господарське

Господарський суд Львівської області

Кітаєва С.Б.

Ухвала від 18.06.2018

Господарське

Господарський суд Львівської області

Кітаєва С.Б.

Ухвала від 07.02.2017

Господарське

Господарський суд Львівської області

Мороз Н.В.

Ухвала від 30.01.2017

Господарське

Господарський суд Львівської області

Мороз Н.В.

Ухвала від 17.02.2010

Господарське

Господарський суд міста Києва

Смілянець В.В.

Ухвала від 03.06.2010

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Ткаченко І. В.

Ухвала від 26.04.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Шевченко В.Ю.

Ухвала від 13.04.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Мандичев Д.В.

Ухвала від 12.03.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Величко Н.В.

Ухвала від 12.03.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Величко Н.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні