Ухвала
від 25.09.2009 по справі 11/б-1146
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

11/Б-1146

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

"25" вересня 2009 р.Справа № 11/Б-1146

 УХВАЛА

Господарський суд Тернопільської області

Кредитор: Управління Пенсійного фонду України в Теребовлянському районі Тернопільської області, вул. 22 Січня,17 м. Теребовля, Тернопільської області.

Боржник: Відкрите акціонерне товариство «Микулинецький спеціалізований завод», вул. Грушевського,77 смт. Микулинці Теребовлянського району Тернопільської області.

Суддя: Сидорук А.М.

Представники від:

Кредиторів: Баланова М.М., представник Управління Пенсійного фонду в Теребовлянському районі.Боржника: Губіцька Н.Р. –ліквідатор.

Суть справи: Управління Пенсійного фонду України в Теребовлянському районі Тернопільської області, вул. 22 Січня,17, м. Теребовля, Тернопільської області звернулося до господарського суду Тернопільської області із заявою про порушення справи про банкрутство Відкритого акціонерного товариства «Микулинецький спеціалізований завод», вул. Грушевського,77 смт. Микулинці Теребовлянського району Тернопільської області в порядку статті 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

Постановою господарського суду від 17 березня 2009 року боржника Відкрите акціонерне товариство «Микулинецький спеціалізований завод», вул. Грушевського,77, смт. Микулинці Теребовлянського району Тернопільської області; ідентифікаційний код 05801963 –визнано банкрутом; визнано грошові вимоги Управління Пенсійного фонду України в Теребовлянському районі Тернопільської області, вул. 22 Січня,17, м. Теребовля, Тернопільської області, ідентифікаційний код 21156278 Відкритого акціонерного товариства «Микулинецький спеціалізований завод», вул. Грушевського,77,  смт. Микулинці Теребовлянського району Тернопільської області; ідентифікаційний код 05801963 в сумі 3100 грн. 00 коп.; відкрито ліквідаційну процедуру банкрута, ліквідатором банкрута призначено Губіцьку Наталію Романівну, вул. М.Грушевського,4, м. Теребовля, Тернопільської області; ліцензія АВ № 158420 від 20.11.2006 року, видана Державним департаментом з питань банкрутства.

Ліквідатор банкрута подав господарському суду на затвердження звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс.

Розглянувши матеріали справи, заслухавши пояснення ліквідатора банкрута та представника кредитора, суд встановив:

При здійсненні ліквідаційної процедури ліквідатором у відповідності до вимог ст.52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” виявлено одного кредитора з грошовими вимогами до боржника - Управління Пенсійного фонду України в Теребовлянському районі Тернопільської області, вул. 22 Січня,17, м. Теребовля, Тернопільської області в сумі 3100 грн. 00 коп.

При здійсненні ліквідаційної процедури ліквідатором осіб, що перебувають в трудових відносинах з банкрутом не встановлено; майна боржника, що знаходиться у третіх осіб –не виявлено; невиконаних господарських договорів банкрута не встановлено.

Як вбачається з поданих ліквідатором документів, за боржником на праві власності не числиться земельних ділянок (довідка №470/02-3 від 04.08.2009 р. Управління Держкомзему у Теребовлянському районі Тернопільської області); нерухомого майна (довідка №115/1 від 04.08.2009р. Теребовлянського бюро технічної інвентаризації Тернопільської області); транспортних засобів (довідка №453 від 04.08.2009 р. Чортківського МРЕВ ДАІ УМВСУ в Тернопільській області); сільськогосподарської техніки та самохідних машин (довідка №42 від 08.08.2009 року., видана Інспекцією державного технічного нагляду в Теребовлянському району); іншого майна та майнових прав не встановлено.

Таким чином, враховуючи, що по результатах розгляду ліквідаційного балансу у банкрута немає ні майна, ні коштів для погашення заборгованості перед кредиторами, ліквідатор виконав свої повноваження у відповідності з вимогами Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом“ по виявленню майнових активів банкрута, а тому звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс підлягають затвердженню господарським судом.

У відповідності до ст.31 п.6 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” вимоги, не задоволені за недостатністю майна, вважаються погашеними.

Відповідно до ст.39 Закону України „Про державну реєстрацію юридичних та фізичних осіб-підприємців” у разі, якщо після завершення ліквідаційної процедури в процесі банкрутства, яка встановлена законом, судом постановляється рішення про ліквідацію юридичної особи –банкрута, суд що виніс відповідне рішення, в день набрання ним законної сили направляє його державному реєстратору за місцезнаходженням юридичної особи-банкрута для проведення державної реєстрації припинення юридичної особи.

Враховуючи вищезазначене, суд надсилає ухвалу державному реєстратору Теребовлянської районної державної адміністрації для проведення державної реєстрації припинення юридичної особи Відкритого акціонерного товариства «Микулинецький спеціалізований завод», вул. Грушевського,77,  смт. Микулинці Теребовлянського району Тернопільської області; ідентифікаційний код 05801963.

На підставі наведеного, керуючись ст.ст.5,31п.6,32,40,52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, господарський суд

УХВАЛИВ:

1. Затвердити звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс у справі № 11/Б-1146 по Відкритому акціонерному товариству «Микулинецький спеціалізований завод», вул. Грушевського,77, смт. Микулинці Теребовлянського району Тернопільської області; ідентифікаційний код 05801963.

2. Відкрите акціонерне товариство «Микулинецький спеціалізований завод», вул. Грушевського,77, смт. Микулинці Теребовлянського району Тернопільської області; ідентифікаційний код 05801963 - ліквідувати як юридичну особу.

3. Грошові вимоги: Управління Пенсійного фонду України в Теребовлянському районі Тернопільської області, вул. 22 Січня,17, м. Теребовля, Тернопільської області в сумі 3100,00 грн. –вважати погашеними.

4. ДПІ в Теребовлянському районі, Тернопільської області зняти з обліку Відкрите акціонерне товариство «Микулинецький спеціалізований завод», вул. Грушевського,77, смт. Микулинці Теребовлянського району Тернопільської області; ідентифікаційний код 05801963 як платника податків та відомості про зняття з обліку боржника як платника податків надіслати ліквідатору Губіцькій Н.Р., вул. М.Грушевського,4, м. Теребовля, Тернопільської області та органу державної реєстрації банкрута.

5. Зобов'язати ліквідатора Відкритого акціонерного товариства «Микулинецький спеціалізований завод», вул. Грушевського,77,  смт. Микулинці Теребовлянського району Тернопільської області; ідентифікаційний код 05801963 Губіцьку Н.Р. здійснити необхідні дії для скасування реєстрації випусків акцій та анулювання свідоцтв про реєстрацію випуску акцій відповідно до затвердженого Державною комісією з цінних паперів та фондового ринку Порядку скасування реєстрації випусків акцій та анулювання свідоцтв про реєстрацію випуску акцій.

6. Ухвалу про ліквідацію юридичної особи – банкрута направити державному реєстратору за місцем реєстрації юридичної особи –Теребовлянській районній державній адміністрації для внесення до Єдиного державного реєстру запису про проведення держаної реєстрації припинення юридичної особи Відкритого акціонерного товариства «Микулинецький спеціалізований завод», вул. Грушевського,77,  смт. Микулинці Теребовлянського району Тернопільської області; ідентифікаційний код 05801963.

7. Провадження у справі № 11/Б-1146 - припинити.

8. Ухвалу направити: банкруту; Управлінню Пенсійного фонду України в Теребовлянському районі Тернопільської області, вул. 22 Січня,17, м. Теребовля, Тернопільської області; Державній податковій інспекції в Теребовлянському районі, вул. Т. Шевченка,26, м. Теребовля, Тернопільської області; державному реєстратору Теребовлянської районної державної адміністрації, вул. Кн. Василька,104, м. Теребовля, Тернопільської області; Тернопільському територіальному Управлінню Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, м. Тернопіль вул. Шпитальна,7; Тернопільському обласному сектору з питань банкрутства, вул. Київська,3-а, м. Тернопіль та ліквідатору Губіцькій Н.Р., вул. М.Грушевського,4, м. Теребовля, Тернопільської області.

Суддя                                                                                

Дата ухвалення рішення25.09.2009
Оприлюднено05.10.2009
Номер документу4798490
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —11/б-1146

Постанова від 17.03.2009

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Сидорук А.М.

Ухвала від 25.09.2009

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Сидорук А.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні