Ухвала
від 11.11.2010 по справі 19/47-б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УКРАЇНА

Господарський суд

Житомирської області


10002, м. Житомир, майдан Путятинський, 3/65

УХВАЛА

про порушення провадження у справі про банкрутство

"11" листопада 2010 р.Справа № 19/47-Б.

Суддя Макаревич В.А. , розглянувши матеріали за заявою Новоград-Волинської об'єднаної державної податкової інспекції (м. Новоград-Волинський, Житомирської області)

до боржника ОСОБА_1 з обмеженою відповідальністю "Малком" (с.Сусли Новогра-Волинського району)

про визнання банкрутом

Враховуючи пріоритет норм Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" (далі - Закон) перед загальними нормами Закону України "Про виконавче провадження ", положення п.8 ч.1 ст.34 цього Закону застосовуються з врахуванням приписів абзацу 1 ч.6 статті 12 Закону про непоширення дії мораторію виключно на вимоги з виплати заробітної плати, аліментів, відшкодування шкоди, заподіяної здоров'ю та життю громадян, авторської винагороди.

Керуючись п.8 ст. 34 "Про виконавче провадження, ст. 39 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців", ст.ст. 6,7,12,52 Закону України " Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

УХВАЛИВ:

1. Прийняти заяву до розгляду.

2. Порушити провадження у справі про банкрутство.

3. Справу призначити до розгляду в підготовчому засіданні на "24" листопада 2010 р. о 09:20 у приміщенні господарського суду за адресою: 10002, м. Житомир, майдан Путятинський, 3/65 кімн. № 409.

4. Зобов'язати заявника подати:

- довідку про наявність заборгованості боржника на час розгляду справи та її розмір;

- оригінали документів, наданих у копіях в обґрунтування вимоги про визнання боржника банкрутом;

- докази про наявність/відсутність у боржника на праві власності нерухомого та рухомого майна, земельних ділянок, майнових прав, рахунків у банківських установах (їх назви поштової адреси), тощо;

- витяг з реєстру обтяжень (заборону відчуження) нерухомого майна; довідку органу ДВС про наявність/відсутність виконавчих проваджень щодо боржника;

- документи в підтвердження подання боржником останньої звітності;

- докази в підтвердження кредиторської заборгованості боржника;

- докази існування заборгованості по заробітній платі;

- інформацію відносно залишку коштів на рахунках боржника в банківських установах;

5. Боржнику подати суду відзив на заяву про порушення справи, який повинен містити:

- наявні у боржника заперечення щодо вимог заявника;

- загальну суму заборгованості боржника перед кредиторами, у тому числі по заробітній платі працівникам підприємства, а також заборгованість по податках і зборах;

- відомості про наявне у підприємство майно та грошові кошти, назви та поштові адреси обслуговуючих підприємство банківських установ;

- оригінал Статуту підприємства та довідку про включення підприємства до ЄДРПОУ на дату порушення провадження у справі;

У відповідності до ч.2 ст.52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" ініціюючому кредитору подати письмове погодження про можливість призначення його ліквідатором боржника або надати кандидатуру арбітражного керуючого з числа професійних арбітражних керуючих, які мають ліцензію на здійснення діяльності арбітражного керуючого на призначення ліквідатором по справі.

6. Заборонити посадовим особам боржника та власникам його майна, а також податковій інспекції належного підприємству майна, в тому числі і того що знаходиться у податковій заставі, реорганізацію чи ліквідацію юридичної особи боржника.

7. Звільнити майнові активи ОСОБА_1 з обмеженою відповідальністю "Малком" (с.Сусли, Новоград-Волинського району) з податкової застави.

8. Ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів відповідно до ст.12 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

9. Державному реєстратору Новоград-Волинської РДА надіслати на адресу господарського суду не пізніше дати судового засідання довідку з ЄДР про внесення відомостей про судове рішення про порушення провадження у справі про банкрутство згідно із запитом.

10. Ухвалу про порушення провадження у справі про банкрутство надіслати на адресу ВДВС Новоград-Волинської МРУ, державному реєстратору Новоград-Волинської районної державної адміністрації, Житомирському обласному сектору з питань банкрутства, Новоград-Волинському районному суду Житомирської області.

Викликати в засідання суду уповноважених представників ініціюючого кредитора та боржника.

Суддя Макаревич В.А.

1- в справу

2- ініц.кредитору (рек.)

3- боржнику (реком. з повід.)

4- ВДВС Новоград-Волин. МРУЮ (рек.)

5- державному реєстратору Новоград-Вол. РДА (рек. з повід.)

6- Житомирському обласному сектору з питань банкрутства

7- Новоград-Вол. район. суду

СудГосподарський суд Житомирської області
Дата ухвалення рішення11.11.2010
Оприлюднено11.08.2015
Номер документу47987028
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —19/47-б

Ухвала від 11.11.2010

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 29.06.2011

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Постанова від 24.03.2011

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні