Ухвала
від 17.09.2009 по справі 4/50
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

4/50

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

КОЛЕГІЯ З РОЗГЛЯДУ СПРАВ ПРО БАНКРУТСТВО

 33001 , м. Рівне,  вул. Яворницького, 59


УХВАЛА  

про визнання банкрутом     

"17" вересня 2009 р.                                                                  Справа  № 4/50

Кредитор: Сарненська міжрайонна державна податкова інспекція (Рокитнівське відділення) вул. Львівська 1-а,Рокитне,Рокитнівський район, Рівненська область,34200

Банкрут : Товариство з обмеженою відповідальністю "Вік-Нафта" вул. Незалежності, 19,Рокитне,Рокитнівський район, Рівненська область

Суддя колегії з розгляду справ про банкрутство  

Секретар судового засідання: Літвищенко А.А.

В засіданні приймали участь:

Від кредитора  :   не з'явився

Від боржника    :   не з'явився

Ліквідатор:  Сокотун В.А.

Статті 20, 22 ГПК України сторонам роз"яснені.

Всі учасники провадження у справі були належним чином повідомлені про час і місце розгляду справи.

Про затвердження ліквідаційного балансу, припинення провадження у справі.

Постановою господарського суду Рівненської області від "12" березня 2009 р. боржник - Товариство з обмеженою відповідальністю "Вік-Нафта" вул. Незалежності, 19,Рокитне,Рокитнівський район, Рівненська область визнаний банкрутом, призначено ліквідатором у даній справі арбітражного керуючого Сокотуна В.А.

Ліквідатор Товариства з обмеженою відповідальністю "Вік-Нафта" за результатами роботи склав  і подав  господарському суду звіт, ліквідаційний баланс та звіт про оплату послуг..

Розглянувши подані звіти,  ліквідаційний баланс, заслухавши ліквідатора суд дійшов висновку про затвердження поданих звітів, виходячи з наступного: З дня свого призначення ліквідатором здійснювались наступні повноваження. Відповідно до ст. 52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" повідомлено про визнання банкрутом Товариство з обмеженою відповідальністю "Вік-Нафта" всіх відомих кредиторів банкрута. Заяви з грошовими вимогами до боржника не надходили. Надійшла інформація ФСНВ в Рокитнівському р-ні та ФСНВП в Рівненській області про відсутність заборгованості перед фондами. Вимоги ініціюючого кредитора (Сарненська МДПІ) становлять 8 690 грн. 00 коп.

На адресу банкрута ліквідатором направлялись листи з метою отримання печатки, бухгалтерської та іншої документації. Листи повертались з відміткою відділення зв'язку "за вказаною адресою не знаходиться".

Вживались заходи щодо розшуку майна банкрута - направлялись запити до відповідних органів. Відсутність майна банкрута, транспортних засобів підтверджено довідками ВДАІ у Рокитнівському р-ні, РО БТІ, Управління Держкомзему у Рокитнівському р-ні, Інспекція Держтехнагляду.

Ліквідатором не виявлено майна для задоволення вимог кредиторів, По пасиву балансу відображені суми зобов'язань з бюджетом.

Виходячи з того, що вимоги кредитора залишені без задоволення, боржник не вільний від боргів і не може продовжувати свою підприємницьку діяльність, Товариство з обмеженою відповідальністю "Вік-Нафта" підлягає ліквідації. Звіт, ліквідаційний баланс та звіт про оплату послуг підлягають затвердженню, провадження у справі припиненню. Оплата послуг ліквідатора здійснюється відповідно до вимогам ст. 3-1 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 3.1, 22, 24, 25, 32, 52, п.6 ст.40 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", суд-

УХВАЛИВ :

1. Затвердити звіт ліквідатора, ліквідаційний баланс та звіт про оплату послуг Товариства з обмеженою відповідальністю "Вік-Нафта" вул. Незалежності, 19, Рокитне, Рокитнівський район, Рівненська область, 34200

2. Ліквідувати Товариство з обмеженою відповідальністю "Вік-Нафта" вул. Незалежності, 19, Рокитне, Рокитнівський район, Рівненська область, 34200 (ідентифікаційний код 30207700).

3. Припинити провадження у справі №  4/50.

4. Ліквідатору повідомити Рівненський обласний сектор з питань банкрутства про припинення провадження у справі, забезпечити архівне збереження документів банкрута.

5.Ухвалу направити сторонам по справі, ліквідатору, Головному управлінню статистики в Рівненській області, державному реєстратору  Рокитнівської райдержадміністрації.

                   

      Суддя                                                          

СудГосподарський суд Рівненської області
Дата ухвалення рішення17.09.2009
Оприлюднено05.10.2009
Номер документу4799900
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —4/50

Ухвала від 06.06.2023

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Мартиць Оксана Іванівна

Ухвала від 20.11.2017

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Шульгач Микола Петрович

Ухвала від 27.03.2017

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Андрійчук О.В.

Ухвала від 13.03.2017

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Андрійчук О.В.

Ухвала від 21.02.2017

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Андрійчук О.В.

Ухвала від 21.02.2017

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Андрійчук О.В.

Ухвала від 24.01.2017

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Заголдна Я.В.

Ухвала від 20.12.2016

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Заголдна Я.В.

Ухвала від 06.12.2016

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Заголдна Я.В.

Ухвала від 15.11.2016

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Заголдна Я.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні