Постанова
від 08.06.2011 по справі 5023/4178/11
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Держпром, 8-й під'їзд, майдан Свободи, 5, м. Харків, 61022,

тел. приймальня (057) 705-14-50, тел. канцелярія 705-14-41, факс 705-14-41


ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про визнання боржника банкрутом

"08" червня 2011 р. Справа № 5023/4178/11

вх. № 4178/11

Суддя господарського суду Швидкін А.О.

при секретарі судового засідання Трофименко С.В.

За участю представника ініціюючого кредитора - ОСОБА_1 дов.б/н від 07.06.11р.

арбітражного керуючого - ОСОБА_2

представник боржника - не з'явився

Розглянувши справу за заявою

ТОВ "Опттехноконсалтинг", м. Харків

до ПП "Інтерновація", м. Харків

про визнання банкрутом

ВСТАНОВИВ:

Кредитор звернувся до суду з заявою про визнання відсутнього боржника банкрутом відповідно до вимог ст. 52 Закону України В«Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутомВ» .

Боржник в судове засідання не з'явився, відзив на заяву і дані про свій фінансовий стан суду не надав. За таких обставин справа розглядається за наявними в ній матеріалами згідно ст. 75 ГПК України.

В судовому засіданні представник кредитора підтримує заявлені вимоги, та пояснив, що кредитор має перед боржником безспірні вимоги в розмірі 45000грн., які до цього часу не погашені. Кредитором були вжиті всі необхідні заходи для примусового стягнення заборгованості. Так в процесі виконання стягнення заборгованості державним виконавцем ДВС Дзержинського району м. Харкова було встановлено, що боржник за місцезнаходженням: м. Харків, прос. Леніна, 40, кім.433 не знаходиться, його майна не виявлено.

Розглянувши матеріали справи, заслухавши представника кредитора суд встановив, що боржник має перед кредитором безспірні вимоги у розмірі 45000грн, які до цього часу не погашені. Під час виконання виконавчого напису нотаріуса, ДВС Дзержинського району м. Харкова було встановлено відсутність боржника за місцезнаходженням (акт державного виконавця від 19.05.2011року). Ознак наявності підприємницької діяльності з боку боржника кредитором та виконавчою службою не виявлено, керівні органи боржника - юридичної особи, відсутні за її місцезнаходженням. Майно боржника під час здійснення заходів щодо примусового стягнення заборгованості виявлене не було. Доказів подання звітності до державних органів, які здійснюють контроль за сплатою податків та зборів боржником суду не надано, будь яких інших ознак підприємницької діяльності боржника не виявлено. Згідно довідки з ЄДР станом на 24.05.2011року внесено інформацію щодо відсутності юридичної особи за адресою: м. Харків, прос. Леніна, 40, кім.433.

В судовому засіданні представник кредитора надав клопотання про призначення ліквідатором у справі арбітражного керуючого ОСОБА_2

Присутній в судовому засіданні арбітражний керуючий ОСОБА_2 надав заяву на участь ліквідатором у справі, сповістив суд, що не є особою, яка згідно з Законом України В«Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутомВ» є заінтересованою особою, раніше не здійснював управління боржником - юридичною особою, не є особою якій заборонено здійснювати цей вид підприємницької діяльності або займати керівні посади, не має судимості за вчинення корисливих злочинів.

На підставі вищевикладеного, суд вважає за необхідне визнати відсутнього боржника банкрутом і застосувати до банкрута процедуру ліквідації, передбачену ст. 52 Закону України В«Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутомВ» , призначити ліквідатора і зобов'язати ліквідатора виконати в повному обсязі процедуру ліквідації боржника.

Керуючись ст. 52 Закону України В«Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутомВ» , ст. 86 ГПК України, -

ПОСТАНОВИВ:

Визнати приватне підприємство „ІНТЕРНОВАЦІЯВ» , зареєстроване виконкомом Херсонської міської ради, номер запису 14991070013010971 від 10.06.2009року, місцезнаходження якого: м. Харків, прос. Леніна, 40, кім.433, код ЄДРПОУ 36505243- банкрутом.

З дня прийняття постанови підприємницька діяльність банкрута припиняється, керівник банкрута звільняється з роботи у зв'язку з банкрутством підприємства. Припиняються повноваження органів управління банкрута і повноваження власників майна.

Скасувати всі арешти накладені на майно боржника і інші обмеження щодо розпорядження майном боржника, у тому числі податкова застава. Накладання нових арештів або інших обмежень щодо розпорядження майном банкрута не допускається.

Призначити ліквідатором банкрута арбітражного керуючого ОСОБА_2, ліцензія серія АВ№482006 від 09.07.09р., ідентифікаційний номер НОМЕР_1, адреса: Харківська область, Харківський район, м.Південне, вул. Садова,11-А.

Зобов'язати ліквідатора опублікувати в п'ятиденний строк в друкованих органах оголошення про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури та виконати дії, відповідно до ст. 52 Закону України В«Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутомВ» а саме: письмово повідомити про визнання господарським судом відсутнього боржника банкрутом усіх відомих йому кредиторів, щомісячно надавати суду звіти про виконану за минулий місяць роботу, в строк до -08.12.2011року завершити ліквідаційну процедуру і надати суду звіт про виконану ліквідатором роботу і документи, що підтверджують виконання ліквідаційної процедури, у тому числі: акти інвентаризації виявленого майна банкрута, акти оцінки майна, звіт про виплачені кредиторам кошти, договори купівлі-продажу майна банкрута, довідки установ банку про закриття рахунків банкрута, копію листа до органу державної податкової служби до Пенсійного фонду та до центру зайнятості про закінчення процедури ліквідації банкрута, довідку архіву про прийняття документів, які підлягають довгостроковому зберіганню на зберігання, довідку органу внутрішніх справ про прийняття печаток і штампів банкрута, оригінали установчих документів і свідоцтва про державну реєстрацію, ліквідаційний баланс.

Постанову направити кредитору, ліквідатору, банкруту, Управлінню з питань банкрутства у Харківській області Державного департаменту з питань банкрутства, ДВС Дзержинського району м. Харкова, державному реєстратору.

Суддя Швидкін А.О.

Дата ухвалення рішення08.06.2011
Оприлюднено12.08.2015
Номер документу48002201
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5023/4178/11

Постанова від 08.06.2011

Господарське

Господарський суд Харківської області

Швидкін А.О.

Ухвала від 30.05.2011

Господарське

Господарський суд Харківської області

Швидкін А.О.

Ухвала від 18.10.2011

Господарське

Господарський суд Харківської області

Дзюба О.А.

Ухвала від 03.10.2011

Господарське

Господарський суд Харківської області

Дзюба О.А.

Постанова від 16.11.2011

Господарське

Господарський суд Харківської області

Дзюба О.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні