Ухвала
від 04.01.2013 по справі 592/79/13- к
КОВПАКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.СУМ

Справа № 592/79/13- к

Провадження № 1-кс/592/20/13

УХВАЛА

/ про проведення обшуку /

04 січня 2013 року м.Суми

Слідчий суддя Ковпаківського районного суду м. Суми Кондратенко М.В. розглянувши клопотання слідчого СВ Сумського МВ УМВС України в Сумській області Вітошко Є.В. про надання згоди на проведення обшуку в жилому приміщенні особи по матеріалам кримінального провадження і внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань № 12012200440000299 від 17.12.2012 р. за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 307 КК України -

В С Т А Н О В И В :

Слідчий клопотання , погоджене з прокурором прокуратури м. Суми М. Петренко обґрунтовує тим, що громадянин ОСОБА_2 і який мешкає у АДРЕСА_1, за місцем проживання займається зберіганням та збутом особливо-небезпечного наркотичного засобу -«канабіс».

Правова кваліфікація кримінального правопорушення: ч.2 ст.307 КК України.

Згідно довідки адресно-довідкового підрозділу УДМС України в Сумській області, ОСОБА_2 зареєстрований за адресою: АДРЕСА_1.

Згідно довідок Сумського міського БТІ, право власності на АДРЕСА_1 не зареєстровано, а також за ОСОБА_2 нерухомого майна на праві особистої власності не зареєстровано.

З метою виявлення та фіксації відомостей про кримінальне правопорушення, відшукання у зазначеному вище житлі особливо-небезпечного наркотичного засобу - «канабісу», що має значення для досудового розслідування та може бути доказом під час судового розгляду, просить надати дозвіл на проведення обшуку за місцем проживання особи - в АДРЕСА_1.

У судовому засіданні слідчий своє клопотання підтримав з зазначених вище підстав.

Вважаю, що клопотання про проведення обшуку підлягає задоволенню, враховуючи ту обставину, що за місцем помешкання ОСОБА_2 можуть знаходитись предмети і речі, що свідчать про скоєння кримінального правопорушення та які можуть бути визнані доказами по справі . Тому є необхідність проведення обшуку у приміщенні за місцем помешкання особи.

Керуючись ст. ст. 234, 235 КПК України, -

У Х В А Л И В :

Надати дозвіл слідчому СВ Сумського МВ УМВС України в Сумській області Вітошко Є.В. на проведення обшуку за місцем помешкання ОСОБА_2 і яким є квартира АДРЕСА_1 , з метою виявлення предметів і речей, що свідчать про скоєння кримінального правопорушення та які можуть бути визнані доказами по справі щодо скоєння протиправних дій, направлених на незаконний обіг наркотичних засобів.

Строк дії ухвали не може перевищувати одного місяця з дня її постановлення.

Ухвала оскарженню в апеляційному порядку не підлягає.

Слідчий суддя: М.В. Кондратенко

Дата ухвалення рішення04.01.2013
Оприлюднено09.08.2016

Судовий реєстр по справі —592/79/13- к

Ухвала від 04.01.2013

Кримінальне

Ковпаківський районний суд м.Сум

Кондратенко М. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні