Ухвала
від 27.01.2010 по справі 2а-163/10/1170
КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 2а-163/10/1170

Категорія статобліку 6.6.6

КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

УХВАЛА

про відкриття провадження в адміністративній справі

27 січня 2010 року м. Кіровоград

Суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду Л.І. Хилько, розглянувши адміністративний позов Державної податкової інспекція у м. Кіровограді до Державного реєстратора виконавчого комітету Кіровоградської міської ради, до приватного підприємства "Клеман-С"

про визнання запису про державну перереєстрацію суб'єкта підприємницької діяльності недійсним, зобов'язання Державного реєстратора зробити реєстраційну дію "внесення змін до відомостей про юридичну особу, що не пов'язані зі змінами в установчих документах", якою ввести до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців інформацію про попереднє місцезнаходження ПП "Клеман-С", визнання неправомірними дій посадових осіб ПП "Клеман-С" щодо надання недостовірних даних Державному реєстратору

ВСТАНОВИВ:

Позивач в особі Державної податкової інспекції у м. Кіровограді < Позивач в особі > < 3-тя особа позивача > звернувся до Кіровоградського окружного адміністративного суду з адміністративним позовом до Державного реєстратора виконавчого комітету Кіровоградської міської ради, до приватного підприємства "Клеман-С" < Відповідач в особі > < 3-тя особа відповідача > про визнання запису про державну перереєстрацію суб'єкта підприємницької діяльності недійсним, зобов'язання Державного реєстратора зробити реєстраційну дію "внесення змін до відомостей про юридичну особу, що не пов'язані зі змінами в установчих документах", якою ввести до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців інформацію про попереднє місцезнаходження ПП "Клеман-С", визнання неправомірними дій посадових осіб ПП "Клеман-С" щодо надання недостовірних даних Державному реєстратору.

Зазначений спір згідно із ст. 17 КАС України належить до компетенції адміністративних судів та має розглядатися в порядку адміністративного судочинства.

Подана позовна заява відповідає вимогам ст.ст. 105, 106 КАС України. Підстав для повернення позовної заяви або відмови у відкритті провадження в адміністративній справі, визначених ст.ст. 108, 109 КАС України не встановлено.

У ході підготовки справи до судового розгляду уточнені позовні вимоги, визначено факти, які необхідно встановити для вирішення спору, вирішено питання про склад осіб, які беруть участь у справі.

Підготовче провадження по справі закінчене, необхідність проводити попереднє засідання по даній справі відсутня.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.107, 110, п.4, ч. 1 ст. 121 КАС України, суддя,

УХВАЛИВ:

1. Відкрити провадження в адміністративній справі № 2а-163/10/1170 за адміністративним позовом Державнї податкової інспекції у м. Кіровограді < Позивач в особі > < 3-тя особа позивача > до Державного реєстратора виконавчого комітету Кіровоградської міської ради, до < Відповідач в особі > < 3-тя особа відповідача > приватного підприємства "Клеман-С" < Відповідач в особі > < 3-тя особа відповідача > про визнання запису про державну перереєстрацію суб'єкта підприємницької діяльності недійсним,зобов'язання Державного реєстратора зробити реєстраційну дію "внесення змін до відомостей про юридичну особу, що не пов'язані зі змінами в установчих документах", якою ввести до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців інформацію про попереднє місцезнаходження ПП "Клеман-С", визнання неправомірними дій посадових осіб ПП "Клеман-С" щодо надання недостовірних даних Державному реєстратору.

2.Призначити розгляд справи у судовому засіданні на < Дата ПОПЕРЕДНЬОГО судового засідання > 12 лютого 2010 року о 15:00 год. у приміщенні Кіровоградського окружного адміністративного суду за адресою: 25006, м.Кіровоград, вул. Карла Маркса, 40, 7 поверх в залі судового засідання № < № Залу > .

3. Справа розглядатиметься суддею Хилько Л.І. < Суддя учасник колегії > одноособово.

4. В судове засідання викликати сторони по справі.

У випадку неможливості прибуття у судове засідання, запропонувати сторонам завчасно направити суду, разом з витребуваними цією ухвалою наявними доказами, письмові заяви по розгляд справи без участі їх представників.

5.Сторонам до 10.02.2010 року надати суду:

відповідачу-1 та відповідачу - 2 : пояснення чи мотивовані заперечення по суті позовних вимог з посиланням на норми діючого законодавства.

6.Копію ухвали та інформацію про процесуальні права та обов'язки направити особам, які беруть участь у справі, відповідачу -копію позовної заяви та додані до неї документи.

Сторони, учасники процесу або їх представники допускаються до участі у судовому засіданні при наявності документа, що посвідчує особу кожного та документа, що засвідчує повноваження їх представників.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Кіровоградського окружного

адміністративного суду ОСОБА_1

СудКіровоградський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення27.01.2010
Оприлюднено13.08.2015
Номер документу48067203
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-163/10/1170

Ухвала від 27.01.2010

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Л.І. Хилько

Постанова від 08.04.2010

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Л.І. Хилько

Ухвала від 12.02.2010

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Л.І. Хилько

Постанова від 08.04.2010

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Л.І. Хилько

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні