Ухвала
від 07.08.2015 по справі 184/1701/15-ц
ОРДЖОНІКІДЗЕВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

Справа № 184/1701/15-ц

Номер провадження 2/184/584/15

07.08.2015м. Орджонікідзе

Суддя Орджонікідзевського міського суду Дніпропетровської області Томаш В.І., розглянувши матеріали позовної заяви за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Укрсплав» до ОСОБА_1, ОСОБА_2, Господарчого товариства з обмеженою відповідальністю «Кварц», Господарчого товариства з обмеженою відповідальністю «ВЕКТОР СЕРВІС», Господарчого товариства з обмеженою відповідальністю «Управління механізації будівництва» «про виділ у натурі частки з спільної часткової власності, припинення спільної часткової власності та про визнання права власності на окремі об'єкти нерухомого майна», -

ВСТАНОВИВ:

Позовна заява і зміст позовних вимог відповідають вимогам ст.ст. 118 - 120 ЦПК України. Підстав для відмови у відкритті провадження у справі не має, а тому справу слід призначити до слухання у судовому засіданні.

Керуючись ст.122 Цивільного процесуального кодексу України, суд -

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження по цивільній справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Укрсплав» до ОСОБА_1, ОСОБА_2, Господарчого товариства з обмеженою відповідальністю «Кварц», Господарчого товариства з обмеженою відповідальністю «ВЕКТОР СЕРВІС», Господарчого товариства з обмеженою відповідальністю «Управління механізації будівництва» «про виділ у натурі частки з спільної часткової власності, припинення спільної часткової власності та про визнання права власності на окремі об'єкти нерухомого майна».

Призначити справу до слухання у судовому засіданні о В« 09-00В» годині на „20В» серпня 2015 року в залі Орджонікідзевського міського суду.

Копію ухвали про відкриття провадження направити позивачу. Копію ухвали, копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів невідкладно надіслати відповідачам та запропонувати після отримання ними копій ухвали і позовної заяви з доданими документами до початку розгляду справи подати письмові заперечення проти позову та посилання на документи, якими вони обґрунтовуються.

Ухвала може бути оскаржена в частині недотримання правил підсудності.

Суддя Орджонікідзевського міського суду ОСОБА_3

СудОрджонікідзевський міський суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення07.08.2015
Оприлюднено13.08.2015
Номер документу48078892
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —184/1701/15-ц

Рішення від 24.09.2015

Цивільне

Орджонікідзевський міський суд Дніпропетровської області

Томаш В. І.

Ухвала від 07.08.2015

Цивільне

Орджонікідзевський міський суд Дніпропетровської області

Томаш В. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні