Ухвала
від 01.03.2007 по справі 01/4533
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРК АСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

"01" березня 2007 р. Справа № 01/4533

Господарський суд Черка ської області в складі: голо вуючого - судді Чевгуза О.В., се кретаря судового засіданн я Олійник І.С.,

за участю представників :

від ліквідатора: Лук' ящен ко Ю.І. - представник за довіре ністю,

розглянувши у відкритому с удовому засіданні в приміщен і господарського суду Черкас ької області матеріали справ и за заявою державної податк ової інспекції у місті Черка си

до товариства з обмеженою в ідповідальністю “Нова - спів дружність” м. Черкаси

про визнання банкрутом від сутнього боржника, -

ВСТАНОВИВ:

Господарський суд Черка ської області 14 вересня 2006 року за заявою кредитора порушив провадження у справі про бан крутство боржника.

Постановою господарського суду Черкаської області від 24 жовтня 2006 року товариства з о бмеженою відповідальністю “ Нова - співдружність” м. Черка си визнано банкрутом та відк рито ліквідаційну процедуру строком на шість місяців.

До суду з клопотанням про за твердження ліквідаційного б алансу, звіту ліквідатора пр о проведену роботу по ліквід ації товариства з обмеженою відповідальністю “Нова - спі вдружність” м. Черкаси зверн увся ліквідатор.

В судовому засіданн і встановлено, що майнові акт иви та майно відсутні, керів ні органи відсутні, заборгов аність не погашена.

Розглянувши матеріал и справи, звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс, а тако ж заслухавши ліквідатора, я кий ствердив, що виконані всі необхідні дії для встановле ння активів боржника і врахо вуючи, що за результатами лік відаційного балансу у боржни ка немає майна для задоволен ня вимог кредиторів необхідн о затвердити звіт ліквідатор а та ліквідаційний баланс, а б оржника, як юридичну особу лі квідувати.

Згідно з п. 6 ст. 40 Закону Укра їни „Про відновлення платосп роможності боржника або визн ання його банкрутом” господ арський суд припиняє прова дження у справі про банкрут ство, якщо затверджено звіт ліквідатора в порядку, пере дбаченому статтею 32 цього Зак ону.

Керуючись ст. 32 Закон у України „Про відновлення п латоспроможності боржника а бо визнання його банкрутом”, суд -

УХВАЛИВ:

Затвердити звіт лік відатора державної податков ої інспекції в у місті Черкас и та ліквідаційний баланс то вариства з обмеженою відпові дальністю “Нова - співдружні сть” м. Черкаси, Черкаської об ласті.

Ліквідувати товарис тво з обмеженою відповідальн істю “Нова - співдружність” м . Черкаси, вул. Ільїна,55, код ЄДР ПОУ 31207832 як юридичну особу в зв'я зку із банкрутством.

Провадження по справі при пинити.

Суддя О.В. Чевгуз

Дата ухвалення рішення01.03.2007
Оприлюднено23.06.2010
Номер документу480995
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрутом від сутнього боржника

Судовий реєстр по справі —01/4533

Ухвала від 01.03.2007

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні