Ухвала
від 12.09.2013 по справі 700/1063/13-к
ЛИСЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Cправа № 700/1063/13-к

Провадження № 1-кс/700/59/13

УХВАЛА

"12" вересня 2013 р. Лисянський районний суд Черкаської області

в складі: слідчого-судді - Добриднюк Н.О.

при секретарі - Мельниченко Т.І.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду клопотання начальника СВ Лисянського РВ УМВС України в Черкаській області майора міліції Кондратюк - Вербівської Л.М., щодо проведення обшуку,

В С Т А Н О В И В :

Начальник СВ Лисянського РВ УМВС України в Черкаській області майор міліції Кондратюк - Вербівська Л.М, звернулась з клопотанням про проведення обшуку складського приміщення, яке знаходиться в с. Піківець Уманського району Черкаської області та використовується ПАТ «Агріматко - Україна». Слідчий посилається на те, що із заявою до Лисянського РА Умвс України звернувся представник ТОВ «Сингегета», про те, що на території Лисянського району Черкаської області невідомий чоловік на імя ОСОБА_3 незаконно, без наявної на те ліцензії, здійснює реалізацію фальсифікованого препарату «Реглон» під торговою маркою «Syngenta". Вказаними протиправними діями товариству спричиняються збитки в особливо великих розміах.

В ході досудового слідства встановлено, що реалізацію фальсифікованого препарату «Реглон» під торговою маркою «Syngenta", що є отруйною та сильно діючою речовиною займаються жителі м. Києва - ОСОБА_3 та ОСОБА_4 за попередньою змовою між собою.

Під час проведення негласних слідчих дій вищевказані громадяни незаконно, без наявної на те ліцензії, збули фальсифікований препарат «Реглон» під торговою маркою «Syngenta" на загальну суму 102500.00 грн.

23.08.2013 р. до УДСБЕЗ України в Черкаській області надано доручення на проведення слідчих дій спрямованих на встановлення місць реалізації ОСОБА_3 та ОСОБА_4 фальсифікованих пестицидів та агрохімікатів.

02.09.2013 р. до СВ Лисянського РВ УМВС України в Черкаській області надійшли матеріали виконавчого доручення в якому зазначено, що ОСОБА_3 та ОСОБА_4, за оперативними даними займаються реалізацією фальсифікованих пестицидів та агрохімікатів по всій території Черкаської області, зокрема здійснюють постачання фальсифікованої продукції на ПАТ «Агріматко-Україна» (юридична адреса: вул.. Чорновола,45 м.Вишневе, Києво- Святошенський район Києвської області, код ЄДРПОУ 30725226), місце знаходження складського приміщення с. Піківець Уманського району Черкаської області.

Слідчий в судовому засіданні клопотання підтримала та пояснила, що досудовим розслідуванням встановлено, що ОСОБА_4 та ОСОБА_3 займаються реалізацією фальсифікованих пестицидів та агрохімікатів по всій території Черкаської області, зокрема здійснюють постачання фальсифікованої продукції на ПАТ «Агріматко-Україна», тому слідчий просить здійснити обшук складського приміщення, яке знаходиться в с. Піківець Уманського району Черкаської області та використовується ПАТ «Агріматко-Україна» (юридична адреса: м.Вишневе вул.. Чорновола,45 Києво - Святошенський район Києвської області) з метою виявлення та вилучення фальсифікованих пестицидів та агрохімікатів під торговою маркою «Syngenta", а також інших предметів та документів (в тому числі електронних носіїв інформації), які можуть мати доказове значення у справі.

Вислухавши слідчого та вивчивши матеріали клопотання, вважаю за необхідне надати дозвіл на обшук з метою виявлення та вилучення фальсифікованих пестицидів та агрохімікатів під торговою маркою «Syngenta", а також інших предметів та документів (в тому числі електронних носіїв інформації), які можуть мати доказове значення у справі.

Керуючись ст.234, 235 КПК України,

У Х В А Л И В:

Надати дозвіл на обшук складського приміщення, яке знаходиться в с. Піківець Уманського району Черкаської області і належить ТОВ «Уманьагрохім» вул.. Уманська, 152 с. Піківець Уманського району Черкаської області ЄДРПОУ 05281593 та використовується ПАТ «Агріматко-Україна» (юридична адреса: м.Вишневе вул.. Чорновола,45 Києво - Святошенський район Києвської області) з метою виявлення та вилучення фальсифікованих пестицидів та агрохімікатів під торговою маркою «Syngenta", а також інших предметів та документів (в тому числі електронних носіїв інформації), які можуть мати доказове значення у справі.

Строк дії ухвали - тридцять днів

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя -

СудЛисянський районний суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення12.09.2013
Оприлюднено09.08.2016
Номер документу48104002
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —700/1063/13-к

Ухвала від 12.09.2013

Кримінальне

Лисянський районний суд Черкаської області

Добриднюк Н. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні