Ухвала
від 22.04.2010 по справі 17/29-581
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

"22" квітня 2010 р.Справа № 17/29-581

УХВАЛА

Господарський суд Тернопільської області

у складі судді Андрусик Н.О.

Розглянув матеріали справи

за позовом Відкритого акціонерного товариства "Укртелеком", м. Київ, в особі Тернопільської філії Відкритого акціонерного товариства "Укртелеком", м. Тернопіль, в особі Цеху телекомунікаційних послуг №7 Тернопільської філії ВАТ "Укртелеком", м. Зборів Тернопільської області

до відповідача: Управління праці та соціального захисту населення Зборівської районної державної адміністрації, м. Зборів Тернопільської області

Представник від:

позивача: не з'явився;

відповідача: не з'явився

Суть справи:

Позивач –Відкрите акціонерне товариство "Укртелеком", м. Київ, в особі Тернопільської філії Відкритого акціонерного товариства "Укртелеком", м. Тернопіль, в особі Цеху телекомунікаційних послуг №7 Тернопільської філії ВАТ "Укртелеком", м. Зборів Тернопільської області, звернувся 29.03.2010р. до господарського суду Тернопільської області з позовом до Управління праці та соціального захисту населення Зборівської районної державної адміністрації, м. Зборів Тернопільської області, про стягнення 2928,74 грн. заборгованості, посилаючись на неналежне виконання відповідачем зобов'язань, що виникли з договору про надання послуг електрозв'язку № 33 від 21.11.2007р., в тому числі 2922,78 грн. основного боргу та 5,96 грн. пені.

Позов обґрунтовується копією договору про надання послуг електрозв'язку № 33 від 21.11.2007р.; розрахунками боргу та пені; карткою обліку розрахунків за надані відповідачу послуги електрозв'язку; іншими матеріалами.

Ухвалою господарського суду від 06.04.2010р. порушено провадження у справі та призначено судове засідання на 22.04.2010р.

Позивач в судове засідання не з'явився, подав суду клопотання №18-09/556 від 22.04.2010р. про відкладення розгляду справи у зв'язку з неможливістю забезпечити явку в судове засідання свого представника.

Відповідач в судове засідання не з'явився, хоча про дату, час та місце розгляду справи був повідомлений належним чином у встановленому законом порядку (повідомлення про вручення поштового відправлення №2786347), відзиву на позов не надав, клопотань про відкладення розгляду справи не заявив, причини неявки суду не повідомив.

Відповідно до ст. 4-2 ГПК України правосуддя у господарських судах здійснюється на засадах рівності всіх учасників процесу перед законом і судом. Цей принцип закладено у змісті ст. 33 ГПК України, згідно з якою, кожна сторона повинна довести ті обставини, на які вона посилається як на підставу своїх вимог і заперечень. Докази, згідно з ч. 2 цієї статті повинні подаватись сторонами та іншими учасниками судового процесу.

У зв'язку з наведеним, зважаючи на неявку в судове засідання представників сторін та неподання сторонами витребуваних судом документів, беручи до уваги подане позивачем клопотання, з метою всебічного, повного та об'єктивного з'ясування всіх обставин справи, дотримуючись принципу рівності всіх учасників судового процесу перед законом і судом, суд порядку ст. 77 ГПК України, відкладає розгляд справи на 13.05.2010р. до 15-00 год. та зобов'язує сторони повторно надати витребувані судом документи.

З огляду на наведене, керуючись ст.ст. 42, 33, 34, 38, п.п. 1, 2 ст.77, 86 ГПК України, господарський суд, -

УХВАЛИВ:

1. Відкласти розгляд справи на 13 травня 2010р. до 15-00 год.

2. Зобов'язати повторно до судового засідання:

Позивача: оригінали документів, доданих до позовної заяви; власне письмове підтвердження того, що у провадженні господарського суду або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує господарський спір, немає справи зі спору між тими ж сторонами, про той же предмет, з тих же підстав, а також немає рішення цих органів з такого спору; витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців про місцезнаходження сторін (ВАТ "Укртелеком" та Управління праці та соціального захисту населення Зборівської районної державної адміністрації) станом на день звернення з позовом до суду; уточнити механізм нарахування пені, заявленої до стягнення (письмове пояснення); Положення про Цех телекомунікаційних послуг №7; докази надіслання відповідачу копії позовної заяви з додатками;

Відповідача: обґрунтований та документально підтверджений відзив на позовну заяву; довідку статуправління про включення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців станом на день розгляду справи в суді; документи, на підставі яких діє Управління; докази погашення боргу (за наявності).

3. Судове засідання відбудеться в приміщенні господарського суду Тернопільської області за адресою: м. Тернопіль, вул. Князя Острозького, 14–а, (зал судових засідань № 3, 5-ий поверх).

Суддя                                        Н.О. Андрусик

СудГосподарський суд Тернопільської області
Дата ухвалення рішення22.04.2010
Оприлюднено14.08.2015
Номер документу48160175
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —17/29-581

Судовий наказ від 08.06.2010

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Андрусик Н.О.

Ухвала від 22.04.2010

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Андрусик Н.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні