Ухвала
від 17.06.2010 по справі 2а-2246/10/0770
ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Cправа № 2а-2246/10/0770

Ряд стат. звіту № 6.15

Код - 11

ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про відкриття провадження та призначення справи до попереднього судового засідання

17 червня 2010 року           місто Ужгород

          Суддя Закарпатського окружного адміністративного суду Маєцька Н.Д., розглянувши матеріали позовної заяви Закарпатського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності до Виноградівської міжгалузевої виробничо-торгівельної фірми "Руно" про стягнення заборгованості -

ВСТАНОВИЛА:

          Позивач - Закарпатське обласне відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності звернулося з позовом до Виноградівської міжгалузевої виробничо-торгівельної фірми "Руно" про стягнення заборгованості.

          Позовна заява подана особою, яка має адміністративну процесуальну дієздатність.                               Форма і зміст поданої заяви відповідає вимогам ст.ст. 105, 106 Кодексу адміністративного судочинства України, копію заяви та копії усіх документів приєднано.

          Зазначену позовну заяву слід розглядати в порядку адміністративного судочинства і вона підсудна даному адміністративному суду.

          Підстави для повернення позовної заяви, або відмови у відкритті провадження, встановлені Кодексом адміністративного судочинства України, відсутні.

          З метою з'ясування можливості врегулювання спору до судового розгляду справи або забезпечення всебічного та об'єктивного вирішення справи протягом розумного строку проведення попереднього судового засідання вважаю необхідним.

          Керуючись ст.107 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя, -

УХВАЛИЛА:

          Відкрити провадження у адміністративній справі за позовом Закарпатське обласне відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності до Виноградівської міжгалузевої виробничо-торгівельної фірми "Руно" про стягнення заборгованості.

          Призначити попереднє судове засідання на 13 липня 2010 року на 11:45 год. за київським часом; засідання відбудеться за адресою: 88017 Закарпатська область, м. Ужгород, вул. Загорська, 30.

          У відповідності до вимог ст. 107 Кодексу адміністративного судочинства довести до відома сторін їхні процесуальні права та обов'язки згідно зі ст. 49 Кодексу адміністративного судочинства.

          Невідкладно надіслати сторонам копію ухвали та інформацію-пам'ятку про процесуальні права і обов'язки, яка міститься на звороті ухвали.

          Надіслати відповідачу копію позовної заяви та копії доданих до неї матеріалів.

          Запропонувати відповідачу надати письмові заперечення проти позову та докази, які в нього є в термін до 12 липня 2010 року.

          Справу буде розглянуто суддею Маєцька Н.Д. одноособово.

Ухвала оскарженню не підлягає. Згідно ч. 2 ст.185 КАС України заперечення на ухвалу сторони можуть викласти в апеляційній скарзі на постанову суду першої інстанції.

Суддя                    Маєцька Н.Д.

Дата ухвалення рішення17.06.2010
Оприлюднено14.08.2015
Номер документу48193688
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-2246/10/0770

Ухвала від 17.06.2010

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Маєцька Н.Д.

Постанова від 15.11.2010

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Маєцька Н.Д.

Ухвала від 13.07.2010

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Маєцька Н.Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні