Ухвала
від 04.11.2014 по справі 802/3703/14-а
ВІННИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

м. Вінниця

04 листопада 2014 р.                                                   Справа № 802/3703/14-а

                                                                                                              

Суддя Вінницького окружного адміністративного суду Сало Павло Ігорович, розглянувши адміністративну справу:

за позовом: прокурора Іллінецького району в інтересах держави в особі Центрального територіального департаменту Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку

до: сільськогосподарського відкритого акціонерного товариства "Іллінецьке підприємство по племінній справі в тваринництві"

про: стягнення штрафних санкцій,

ВСТАНОВИВ:

До Вінницького окружного адміністративного суду надійшли матеріали позовної заяви прокурора Іллінецького району в інтересах держави в особі Центрального територіального департаменту Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку до сільськогосподарського відкритого акціонерного товариства "Іллінецьке підприємство по племінній справі в тваринництві" про стягнення штрафних санкцій в сумі 107 100 грн.

Ухвалою від 20 жовтня 2014 року за вказаним позовом відкрито скорочене провадження у адміністративній справі та запропоновано відповідачу у 10-денний строк з дня одержання копії даної ухвали подати письмові заперечення проти позову та необхідні документи або заяву про визнання позову.

На виконання вимог ч. 3 ст. 183-2 КАС України копія вказаної ухвали надіслана відповідачу рекомендованим листом з повідомленням про вручення, одночасно йому було запропоновано у 10-денний строк з дня одержання ухвали подати заперечення проти позову.

Однак, конверт разом з повідомленням про вручення поштового відправлення повернуто відділом зв'язку на адресу суду із відміткою "за закінченням терміну зберігання".

Крім того, як вбачається з матеріалів справи постанови про накладення санкцій за правопорушення на ринку цінних паперів також направлялись відповідачу за адресою, що вказана у позовній заяві.

В силу частини 4 статті 183-2 КАС України суддя розглядає справу в порядку скороченого провадження одноособово, без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі. За результатами розгляду справи у скороченому провадженні суддя, оцінивши повідомлені позивачем, відповідачем обставини, за наявності достатніх підстав приймає законне та обґрунтоване судове рішення. У разі недостатності повідомлених позивачем обставин або якщо за результатами розгляду поданого відповідачем заперечення суд прийде до висновку про неможливість ухвалення законного і обґрунтованого судового рішення без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі, суд розглядає справу за загальними правилами цього Кодексу, про що постановляє ухвалу, яка не підлягає оскарженню.

Беручи до уваги положення вищевказаної норми закону та зважаючи на наявність обставин, які необхідно дослідити в судовому засіданні, суд вважає необхідним розглядати дану адміністративну справу за загальними правилами адміністративного судочинства.

Враховуючи наведене та керуючись ст.ст. 160, 165, 183-2, ч. 6 ст. 254 КАС України,

УХВАЛИВ:

1. Розглянути адміністративну справу за позовом прокурора Іллінецького району в інтересах держави в особі Центрального територіального департаменту Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку до сільськогосподарського відкритого акціонерного товариства "Іллінецьке підприємство по племінній справі в тваринництві" про стягнення штрафних санкцій за загальними правилами КАС України.

2. Призначити судове засідання у справі на 26.11.14 року о 10:00 год. в залі судового засідання № 6 Вінницького окружного адміністративного суду, що знаходиться за адресою: м. Вінниця, вул. Островського, 14.

3. Викликати в судове засідання осіб, що беруть участь у справі.

4. Зобов'язати сторони надати суду необхідні для вирішення спору докази через відділ прийому суду за три робочих дні до судового засідання, в тому числі :

прокурора та позивача: оригінали доказів в підтвердження позовних вимог, які вказані в додатку позовної заяви (для огляду в судовому засіданні); всі інші докази в обґрунтування позовних вимог, які матимуть значення при вирішенні спору, а також докази місцезнаходження відповідача за адресою, вказаною у позовній заяві.

відповідача: докази в обґрунтування своїх доводів чи заперечень, які матимуть значення при вирішенні спору.

5. У випадку невиконання сторонами будь-яких вимог даної ухвали - надати письмові пояснення з обґрунтуванням причин її невиконання.

Ухвала оскарженню не підлягає. Відповідно до ч. 6 ст. 254 КАС України ухвали суду, які не можуть бути оскаржені, набирають законної сили з моменту їх постановлення.

Суддя Сало Павло Ігорович

СудВінницький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення04.11.2014
Оприлюднено14.08.2015
Номер документу48246286
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —802/3703/14-а

Ухвала від 04.11.2014

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Сало Павло Ігорович

Постанова від 26.11.2014

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Сало Павло Ігорович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні