Ухвала
від 10.08.2015 по справі 805/2900/15-а
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна

Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

10 серпня 2015 р. Справа №805/2900/15-а

приміщення суду за адресою: 84112, м.Слов'янськ, вул. Добровольського, 2

Суддя Донецького окружного адміністративного суду Смагар С.В., розглянувши в порядку письмового провадження клопотання Жовтневої об'єднаної державної податкової інспекції м. Маріуполя Головного управління Міндоходів у Донецькій області про заміну позивача за позовом Прокурора Жовтневого району м. Маріуполя в інтересах держави в особі Жовтневої об'єднаної державної податкової інспекції м. Маріуполя Головного управління Міндоходів у Донецькій області

до Товариства з обмеженою відповідальністю «Лорен»

про стягнення з рахунків коштів на погашення податкового боргу з авансових внесків з податку на прибуток у розмірі 9516 грн.

ВСТАНОВИВ:

10 серпня 2015 року Жовтневою об'єднаною державною податковою інспекцією м. Маріуполя Головного управління Державної фіскальної служби у Донецькій області подана заява про заміну позивача по справі 805/2900/15-а, у зв'язку із реорганізацією Жовтневого району м. Маріуполя в інтересах держави в особі Жовтневої об'єднаної державної податкової інспекції м. Маріуполя Головного управління Міндоходів у Донецькій області.

Відповідно до статті 55 КАС України у разі вибуття або заміни сторони чи третьої особи у відносинах, щодо яких виник спір, суд допускає на будь-якій стадії адміністративного процесу заміну відповідної сторони чи третьої особи її правонаступником. Усі дії, вчинені в адміністративному процесі до вступу правонаступника, обов'язкові для нього в такій самій мірі, у якій вони були б обов'язкові для особи, яку він замінив.

Наказом Міністерства доходів і зборів України від 9 липня 2015 року № 77 «Про реорганізацію окремих територіальних органів Міндоходів у Донецькій області» було розпочато процедуру реорганізації Жовтневої об'єднаної державної податкової інспекції м. Маріуполя Головного управління Міндоходів у Донецькій області шляхом приєднання до Жовтневої об'єднаної державної податкової інспекції м. Маріуполя Головного управління Державної фіскальної служби у Донецькій області. 8 липня 2015 року до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців внесений запис про проведення державної реєстрації Жовтневої об'єднаної державної податкової інспекції м. Маріуполя Головного управління Державної фіскальної служби у Донецькій області.

Враховуючи вищевикладене, суд дійшов висновку щодо обґрунтованості клопотання позивача та його задоволення.

Керуючись статтями 55, 160, 165, 185, 186, 254 Кодексу адміністративного судочинства України суд, -

УХВАЛИВ:

1. Задовольнити заяву позивача.

2. Замінити позивача Жовтневу об'єднану державну податкову інспекцію м. Маріуполя Головного управління Міндоходів у Донецькій області на Жовтневу об'єднану державну податкову інспекцію м. Маріуполя Головного управління Державної фіскальної служби у Донецькій області.

3. Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту постановлення.

4. Ухвала постановлена в нарадчій кімнаті 10 серпня 2015 року.

Суддя Смагар С.В.

СудДонецький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення10.08.2015
Оприлюднено14.08.2015
Номер документу48247044
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —805/2900/15-а

Ухвала від 10.08.2015

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Смагар С.В.

Постанова від 10.08.2015

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Смагар С.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні