Ухвала
від 21.05.2015 по справі 359/4475/15-к
БОРИСПІЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 359/4475/15-к

Провадження № 1-кс/359/742/2015

У Х В А Л А

21.05.2015 року Бориспільський міськрайонний суд Київської області в складі

слідчого судді ОСОБА_1 ,

при секретарі ОСОБА_2 ,

за участю прокурора ОСОБА_3

розглянувши в судовому засіданні клопотання старшого прокурора Бориспільської міжрайонної прокуратури ОСОБА_3 про накладення арешту на тимчасово вилучене майно,

в с т а н о в и в:

Прокурор Бориспільської міжрайонної прокуратури звернувся до суду з клопотанням про накладення арешту на тимчасове вилучене майно, що було виявлено в ході проведення обшуку в ТОВ «Імпекс Дістрібьюшн», а саме 42 печатки та штампів інших юридичних осіб, установчі, фінансово-господарські, бухгалтерські та інші документи таких юридичних осіб, а також інші речі та документи.

З даних клопотання слідує, що Бориспільською міжрайонною прокуратурою в порядку ст. 36 КПК України здійснюється процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні, відомості про яке 20.04.2015 внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 42015110100000037 за фактом готування до вчинення шахрайського заволодіння майном у особливо великому розмірі за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 1 ст. 14, ч. 4 ст. 190 КК України.

В ході досудового розслідування встановлено, що невстановлена особа, готуючись до заволодіння майном шляхом обману та зловживання довірою (шахрайство) у особливо великому розмірі, запропонувала заявнику ОСОБА_4 укласти цивільно-правову угоду з купівлі продажу квартири у б. АДРЕСА_1 , не маючи наміру та юридичної можливості виконати свої зобов`язання за вказаним договором після отримання грошових коштів від заявника та/чи інших осіб.

Відсутність наміру та юридичної можливості виконання такого договору підтверджується наступним.

Постановою Київського апеляційного господарського суду від 01.07.2014 (справа № 911/298/14) право власності на майнові права на нерухомість, будівництво якої не завершене та розташоване за адресою: АДРЕСА_1 (у тому числі квартири в кількості 41 шт. загальною площею 4341, 9 кв.м.) визнано за ПАТ «Дельта Банк».

Ухвалою господарського суду Київської області від 12.03.2015 (справа №911/298/14) змінено сторони у вказаній господарській справі, а саме ПАТ «Дельта Банк» замінено ТОВ «Імпекс Дістрібюшн», яке визнано стягувачем у раніше зазначеній постанові Київського апеляційного господарського суду, а отже право власності на вказаний об`єкт нерухомості визнано за ТОВ «Імпекс Дістрібьюшн».

Однак посадові особи ТОВ «Імпекс Дістрібьюшн», не маючи на те законних підстав, шляхом продажу громадянам частини корпоративних прав вказаного підприємства, мають намір видавати певний пакет документів, достатніх для реєстрації такими громадянами права власності на квартири у вказаному будинку.

Ухвалою слідчого судді Бориспільського міськрайонного суду від 18.05.2015 надано дозвіл на проведення обшуку в офісному приміщенні за адресою: 04074, м. Київ, вул. Лугова, 9, яке використовується ТОВ «Імпекс Дістрібьюшн» з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення чи готування до нього, а саме виявлення та вилучення документів (установчих, бухгалтерських, фінансово-господарських та інших), пов`язаних із набуттям ТОВ «Імпекс Дістрібьюшн» прав власності на об`єкт нерухомості, розташований за адресою: Київська область, м. Бориспіль, вул. Бабкіна, 6; документів (установчих, бухгалтерських, фінансово-господарських та інших) щодо відчуження та\чи передачі майнових прав на таке майно (частину майна) або власне такого майна (частини майна) іншим особам, а також комп`ютерної техніки, за допомогою якої створено та/чи виготовлено такі документи; цифрових носіїв інформації, на яких зберігаються такі документи чи їх проекти.

Вказану слідчу на підставі вищезазначеної ухвали слідчого судді проведено 20.05.2015. Під час її проведення у вказаному офісному приміщенні виявлено та вилучено документи та речі, дозвіл на відшукання та вилучення яких прямо надано у наведеній ухвалі слідчого судді.

Водночас, під час проведення обшуку за вказаною адресою виявлено та вилучено 42 (сорок дві) печатки та штампів інших юридичних осіб, установчі, фінансово-господарські, бухгалтерські та інші документи таких юридичних осіб, а також інші речі та документи. При цьому місцезнаходження таких юридичних осіб не співпадає з місцем знаходження юридичної особи, у офісному приміщенні якої проведено обшук, деякі з юридичних осіб знаходяться навіть на території інших міст та областей України. Жодних пояснень та зауважень з боку присутнього при проведенні обшуку директора ТОВ «Імпекс Дістрібьюшн» ОСОБА_5 щодо підстав та мети перебування печаток, штампів, установчих, фінансово-госопдарських документів інших юридичних осіб в офісному приміщенні очолюваної ним юридичної особи не надано при наявності реальної можливості надання таких зауважень та пояснень

Мотивуючи зазначене клопотання, прокурор вказав, що відсутність будь-яких пояснень та зауважень з боку директора ТОВ «Імпекс Дістрібьюшн» ОСОБА_5 щодо підстав та мети перебування в офісному приміщенні очолюваної ним юридичної особи печаток, штампів та важливих документів інших юридичних осіб, місцем знаходження частини з яких є територія інших міст та областей України, а також враховуючи встановлену ухвалою слідчого судді від 18.05.2015 про надання дозволу на обшук нещирість ОСОБА_5 при проведенні його допиту у якості свідка щодо діяльності очолюваного ним підприємства, орган досудового розслідування обґрунтовано вважає, такі речі та документи підшукані, виготовлені, пристосовані чи використані як засоби чи знаряддя вчинення інших злочинів, ймовірно є предметом кримінального правопорушення, тому бажаючи уникнути можливої відповідальності або недопущення випадків притягнення інших осіб до відповідальності, ОСОБА_5 у разі повернення йому (його представнику) чи іншому представнику ТОВ «Імпекс Дістрібьюшн» тимчасово вилученого майна, може знищити такі речі та документи, передати їх іншим особам або будь-яким чином пошкодити, чим суттєво перешкодить кримінальному провадженню. Тому з метою забезпечення доказової бази в рамках кримінального провадження слід накласти арешт на виявлені речі та документи.

В судовому засіданні прокурор вказане клопотання підтримали та просив його задовольнити.

Вислухавши прокурора, суд вважає, що клопотання слідчого про арешт тимчасово вилученого майна є обґрунтованим та таким, що підлягає задоволенню, виходячи з такого.

Відповідно до ч. 7 ст. 236 КПК України вилучені речі та документи, які не входять до переліку, щодо якого прямо надано дозвіл на відшукання в ухвалі про дозвіл на проведення обшуку та не відносяться до предметів, які вилучені законом з обігу, вважаються тимчасово вилученим майном

Відповідно до ч. 1 ст. 167 КПК України тимчасовим вилученням майна є фактичне позбавлення підозрюваного або осіб, у володіння яких перебуває зазначене у частині другій цієї статті майно, можливості володіти, користуватися та розпоряджатися певним майном до вирішення питання про арешт майна або його повернення.

Згідно з ч. 5 ст. 171 КПК України клопотання слідчого, прокурора про арешт тимчасово вилученого майна повинно бути подано не пізніше наступного робочого дня після вилучення майна, інакше майно має бути негайно повернуто особі у якої його було вилучено.

Відповідно до ч. 1 ст. 170 КПК України арешт майна може передбачати заборону для особи, на майно якої накладено арешт, іншої особи, у володіння якої перебуває майно, розпоряджатися будь-яким чином таким майном та використовувати його.

Згідно з ч. 4 ст. 170 КПК України заборона на використання майна, а також заборона розпоряджатися таким майном можуть бути застосовані лише у випадках, коли їх незастосування може призвести до зникнення, втрати або пошкодження відповідного майна або настання інших наслідків, які можуть перешкодити кримінальному провадженню.

Відповідно до ч. 2 ст. 173 КПК України при вирішенні питання про арешт майна суд повинен враховувати:

1) правову підставу для арешту майна;

2) достатність доказів, що вказують на вчинення особою кримінального правопорушення;

3) розмір можливої конфіскації майна, можливий розмір шкоди, завданої кримінальним правопорушенням, та цивільного позову;

4) наслідки арешту майна для інших осіб;

5) розумність та співрозмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження.

Відповідно до ч. 2 ст. 170 КПК України слідчий суддя накладає арешт на майно, якщо є достатні підстави вважати, що вони відповідають критеріям, зазначеними у частині другій статті 167 цього Кодексу. При цьому арешт майна підозрюваного відповідно до ч. 1 ст. 170 КПК України накладається для забезпечення подальшого відшкодування завданої підозрюваним чи обвинуваченим шкоди, а арешт майна у вигляді речей, передбачений ч.2 ст. 170 КПК України, здійснюється з іншою метою, у тому числі, наприклад, для забезпечення доказової бази в кримінальному провадженні тощо. Вказане твердження підтверджується судовою практикою, а саме конкретними судовими рішеннями, які відповідно до ч. 2 ст. 21 КПК України є обов`язковими і підлягають безумовному виконанню на всій території України.

У зв`язку із вищевикладеними, суд вважає, що є обґрунтовані законодавчі та фактичні підстави для накладення арешту на тимчасово вилучене майно, зазначене у наведеному прокурором переліку, оскільки обґрунтоване припущення органу досудового розслідування про те, що зазначені у такому переліку речі та документи підшукані, виготовлені, пристосовані чи використані як засоби чи знаряддя вчинення інших злочинів або ймовірно є предметом кримінального правопорушення підлягають перевірці під час досудового розслідування за допомогою низки слідчих (розшукових) дій, у тому числі проведенні відповідних експертиз.

При цьому, накладення арешту на таке тимчасове вилучене майно не перешкодить законній господарській діяльності володільця таких речей та документів ТОВ «Імпекс Дістрібьюшн», а навпаки унеможливить порушення чинного законодавства при проведенні господарської та іншої діяльності таких підприємств, а можливо і попередить вчинення будь-якого злочину проти власності, у сфері службової чи господарської діяльності, тому, суд вважає за необхідне клопотання слідчого задовольнити та накласти арешт на тимчасово вилучене майно, для забезпечення доказової бази у вказаному кримінальному провадженні.

Керуючись ст.ст. 131, 167, 168, 170, 174, 369-372 КПК України, суд -

у х в а л и в:

Клопотання старшого прокурора Бориспільської міжрайонної прокуратури ОСОБА_3 про накладення арешту на тимчасово вилучене майно - задовольнити.

Накласти арешт (заборону для особи на майно, якої накладено арешт та особи у володінні якої перебуває майно розпоряджатися та використовувати його) на тимчасово вилучене 20.05.2015 під час проведення обшуку за адресою: 04074, м. Київ, вул. Лугова, 9 у приміщенні, що використовується ТОІ «Імпекс Дістрібьюшн» (ЄДРПУО 35978021) майно, а саме:

1. Картку «ключ до рахунку» ПриватБанк № НОМЕР_1 …..4 - 1 шт.;

2. Акт прийому-передачі від 24.04.2015 (платіжних кар ток) на 1 арк.;

3. Розписка SYNENKO VOLODYMR № 41199790……05 на 1 арк.;

4. Розписка BULBAS OLHA № 41495000…..30 на 1 арк.;

5. Розписка BULBAS OLHA № 41199790…..07 на 1 арк.;

6. Розписка KHOMKIN SERGEY № 41495000…..82 на 1 арк.;

7. Розписка ANDREIEV DENYS № 41199790…..58 на 1 арк.;

8. Розписка ANDREIEV DENYS № 41495000…..99 на 1 арк.;

9. Розписка SYNENKO VOLODYMR № 41195000…45 на 1 арк.;

10. Лист ТОВ «Ізобуд-Трейд» вих.№ 24.04.-15 від 24.04.2015 на 1 арк.;

11. Картка «Райфайзен БанкАваль» 41883700….96 -1 шт.;

12. Розписка ОСОБА_6 від 11.10.2013 на 1 арк.;

13. Розписка ОСОБА_7 про отримання коштів від ОСОБА_8 коштів від 02.03.2015 на 1 арк.;

14. Акт надання послуг № 0213120484 від 28.02.2013 на 1 арк.;

15. Рахунок на оплату № 67 від 12.05.2015 на 1 арк.;

16. Квитанція № N1А2М36985 від 12.05.2015 на 1 арк.;

17. Довідка ТОВ «ІЗОБУД» на ОСОБА_9 на 1 арк.;

18. Договір № 1 «Про надання безвідсоткової фінансової допомоги» на 2 арк.;

19. Заява про взяття на облік платника єдиного внеску ТОВ «РІАЛ Констракт» від 24.04.2015 на 1 арк.;

20. Заява про застосування спрощеної системи оподаткування ТОВ «РІАЛ Констракт» від 24.04.2015 на 3 арк.;

21. Рахунок-фактура № Іп-0000078 від 06.05.2015 на 1 арк.;

22. Квитанції №№ N18РN48927, N18РN49104, N18РN49104 від 06.05.2015 на 3 арк.;

23. Рахунок на оплату № 60 від 05.05.2015 на 1 арк.;

24. Рахунок на оплату № 64 від 06.05.2015 на 1 арк.;

25. Квитанція № N19DI41745 від 05.05.2015 на 1 арк.;

26. Додаткова угода № 4 від 23.03.2015 до договору оренди № 45/2013 від 06.06.2013 на 1 арк.;

27. Додаткова угода № 3 від 31.12.2014 до договору оренди № 45/2013 від 06.06.2013 на 1 арк.;

28. Чекова книжка на 25 чеків для отримання готівки за №№ від ЛВ 7619376 до ЛВ 7619400 рахунок № 2600701013262 ТОВ «Глобал Прінт»;

29. Чекова книжка на 25 чеків для отримання готівки за №№ від ЛВ 2395626 до ЛВ 2395650 рахунок № 26000100386001 ТОВ «Ізобуд»;

30. Чекова книжка на 25 чеків для отримання готівки за №№ від ЛВ 1118876 до ЛВ 1118900 рахунок № 260022367 ТОВ «Ізобуд»;

31. Чекова книжка на 25 чеків для отримання готівки за №№ від ЛЖ 1278326 до ЛЖ 1278350 рахунок № НОМЕР_2 ТОВ «Глобал Прінт»;

32. Чекова книжка на 25 чеків для отримання готівки за №№ від ЛВ 7619251 до ЛВ 7619275 рахунок № 2600801015085 ТОВ «БЕАТА»;

33. Чекова книжка на 25 чеків для отримання готівки за №№ від ЛД 5765976 до ЛД 5766000 рахунок № 260022367 ТОВ «Ізобуд»;

34. Печатки: ТОВ Філія «Дніпро» код 34538854 1 шт., ТОВ «Ізобуд» код 30553223 № 4 1 шт., ТОВ «Ізобуд» код 30553223 № 1 1 шт., ТОВ «ТК «Ізобуд» код 34427530 № 6 1 шт., ТОВ «ТК «Ізобуд» код 34427530 1 шт., ТОВ «ТК «Ізобуд» код 34427530 № 3 1 шт., ТОВ «ТК «Ізобуд» код 34427530 № 4 1 шт., ТОВ «Ізобуд-Трейд» код 34839276 № 2 1 шт., ТОВ «Беата» код 34344952 1 шт., ТОВ «ТК «Ізобуд» код 34427530 (Для митних документів) 1 шт., ТОВ «Ріал Констракт» код 39764829 1 шт., ТОВ «Імпекс Дістрібьюшн» код 35978021 1 шт., ТОВ «ТК «Ізобуд» код 36516428 № 10 1 шт., ТОВ «ТК «Ізобуд» код 34427530 № 5 1 шт., ТОВ «Ізобуд» Філія в м. Дніпропетровськ код 33781409 1 шт., ТОВ «Ізобуд» код 34427530 філія «Крим» код 36024885 1 шт., ТОВ «Ізобуд» філія в м. Одеса код 33543862 1 шт., ТОВ «ТК «Ізобуд» код 34427530 філія «Волинь» код 34538591 1 шт., ТОВ «ТК «Ізобуд» код 34427530 філія «Донецьк» код 35624251 1 шт., ТОВ «Ізобуд-Пласт» код 35416844 1 шт., ТОВ «ТК «Ізобуд» код 36516428 № 4 1 шт., ТОВ «ТК «Ізобуд» код 34427530 № 7 1 шт., ТОВ «Глобал Прінт» код 34839276 1 шт., ТОВ «БК «Ізобуд» код 37313199 1 шт., ТОВ «Ізобуд-Трейд» для товарно-транспортних накладних № 3 код 34839276 1 шт., ТОВ «Транспортно-Логістичні системи» код 37313199 1 шт., ТОВ «Логін Медія» код 36582142 1 шт., ТОВ «Торговий дім «Армоізол» код 35978021 1 шт., ТОВ «Рід ЛТД» код 34425601 1 шт., ТОВ «Ізобуд-Пласт» код 35416844 1 шт., ТОВ «Ізобуд-Пласт» код 35416844 для видаткових накладних 1 шт., ТОВ «Імекс Дістрібьюшн» код 35978021 для товарно-транспортних накладних № 2 1 шт., ТОВ «ТК «Ізобуд» код 36516428 1 шт., ТОВ «Торговий Дім «Армоізол» сплачено 1 шт., «Сплачено» касир 1 шт., Фінансовий директор ОСОБА_5 1 шт., ТОВ «Ізобуд-Трейд» код 34839276 для видаткових накладних № 3 1 шт., ТОВ «ТК «Ізобуд» код 34427530 1 шт., ТОВ «Ізобуд» код 30553223 1 шт., Кліше (собистий підпис ОСОБА_10 ) 1 шт., ТОВ «ТК «Ізобуд» код 36516428 № 5 1 шт.

36. Чекова книжка на 25 чеків для отримання готівки за №№ від ЛЄ 7859301 до ЛЄ 7859325 рахунок № 2600381887 ТОВ «Ізобуд-Пласт»;

37. Чекова книжка на 25 чеків для отримання готівки за №№ від ЛЕ 7606826 до ЛЕ 7606850 рахунок № 2600381887 ТОВ «Ізобуд-Пласт»;

38. Чекова книжка на 25 чеків для отримання готівки за №№ від ЛБ 5876826 до ЛБ 5876850 рахунок № 2600701317348 ТОВ «Логін Медія»;

39. Чекова книжка на 25 чеків для отримання готівки за №№ від ЛГ 5063376 до ЛГ 5063400 рахунок № 2600501030979 ТОВ «ТМ «Армаізол»;

40. Касова книжка на 2007-2009 рік ТОВ «Ізобуд-Пласт» код 35416844 на 49 арк.,

41. Швидкозшивач чорного кольору (з надписом документи на підпис) з документами: рахунки на оплату, акти надання послуг, акти здачі-прийняття робіт (надання послуг), заявка-замовлення на товари, дилерський договір на 73 арк.,

42. Швидкозшивач фіолетового кольору з документами: заява, довіреність, свідоцтво про державну реєстрацію, установчий договір ТОВ «Ізобуд», угода про внесення змін ТОВ «Ізобуд», зміни та доповнення до статуту ТОВ «Ізобуд» код 30553223, довідка прол включення до ЄДРПОУ, ліцензія ТОВ «Ізобуд», дозвіл на початок виконання робіт на 62 арк.;

43. Швидкозшивач сірого кольору документи ТОВ «Транспортно-Логістичні системи»: статут, виписка, ліцензія, повідомлення суду, довідка про відкриття поточного рахунку, реєстраційна картка на проведення державної реєстрації змін, договір застави транспортного засобу, витяг з єдиного держаного реєстру, наказ, договір суборенди та оренди, статут ТОВ «Транспортно-логістичні системи», страхове свідоцтво, повідомлення про взяття на облік, повідомлення про взяття на облік страхування, повідомлення про взяття на облік юридичної особи, витяг з реєстру, квитанція, протокол загальних зборів, реєстраційна картка з 20 файлами;

44. Швидкозшивач білого кольору з 31 файлами документів ТОВ «Беата» та технічною документацією на 35 арк.;

45. Швидкозшивач фіолетового кольору з 23 файлами документів ТОВ «Ізобуд-Пласт»;

46. Файл з копіями документів для відкриття рахунку в цінних паперах для юридичних осіб нерезидентів на 43 арк.,

47. Файл з документами квитанції №№ N14VО34652, N14VО34715 від 20.02.2013 на 2 арк., заява про державну реєстрацію ОСОБА_11 на 1 арк., довіреність № 201/1/13 ТОВ «Ізобуд» на 4 арк.,

48. Витяг з ЄДРПОУ 32307196 ПП «Ізобуд» на 2 арк.;

49. Файл з документами ТОВ «БК «Ізобуд» код 37313199 на 41 арк.,

50. Папка накопичувач жовтого кольору з 26 файлами документів ТОВ «БК «Ізобуд», ТОВ «Ізобуд», ТОВ «Імпекс Дістрібьюшн», ТОВ «ІБК «Ізобуд», ТОВ «ТК «Ізобуд», ТОВ «Сент Софія Констракшн», ТОВ «Ізобуд-Трейд», ТОВ «НТТ Сістем Лтд», ТОВ «Аспекс», ТОВ «Ізобуд-Пласт», ПП «П.К.Строй-Сервіс», ТОВ «ІБК «Ізобуд»;

51. Файл з документами: договір купівлі-продажу, паспорт кран башений, розписка на 21 арк.;

52. Файл з копіями паспорта гр. ОСОБА_12 на 11 арк.,

53. Розписка гр. ОСОБА_13 у отриманні коштів від 02.02.2012 та від 03.10.2012 на 2 арк.;

54. Файл з документами: довіреність від 08.05.2015, копії паспорта гр. ОСОБА_9 , ОСОБА_10 , копія свідоцтва про укладання шлюбу на 8 арк.;

55. Файл з документами гр. ОСОБА_5 , ТОВ «РІД ЛТД», ТОВ «РІАЛ Констракт» на 26 арк.;

56. Відомість розподілу чисельності працівників ТОВ «БЕАТА» за 2013 на 1 арк.;

57. Швидкозшивач чорного кольору з 18 файлами установчих документів ТОВ «Логін Медіа»;

58. Швидкозшивач чорного кольору з 19 файлами установчих документів ТОВ «Рід ЛТД»;

59. Швидкозшивач синього кольору з 35 файлами установчих документів ТОВ «ІБК «Ізобуд»;

60. Швидкозшивач чорного кольору з 18 файлами установчих документів ТОВ «Імпекс Дістрібьюшин», ТОВ «Галеко Україна», ТОВ «ТД «Армоізол»;

61. Чекова книжка на 25 чеків для отримання готівки за №№ від МА 0864951 до МА 0864975 рахунок № 2600381887 ТОВ «Ізобуд-Пласт»;

62. Блокнот 2012 синього кольору (з надписом Ізобуд група компаній) на 175 арк. та копією рахунку № ПОВ -34427567 від 28.04.2013, копії додатку до таблиці 1 звіту за 1 місяць 3013 на 1 арк.;

63. Блокнот 2014 синього кольору (з надписом Ізобуд група компаній) на 175 арк.;

64. Блокнот 2012 синього кольору (з надписом Ізобуд група компаній) на 179 арк.;

65. Блокнот 2012 чорного кольору на 201 арк.;

66. Папка накопичувач зеленого кольору з банківською документацією виписки банку між ТОВ «Беата» та КВ ВАТ «Кредобанк» на 333 арк.;

67. Швидкозшивач з 17 файлами установчих документів ТОВ «Глобал Прінт»;

68. Швидкозшивач чорного кольору з 16 файлами установчих документів ТОВ «Ізобуд» код 30553223;

69. Швидкозшивач чорного кольору з 38 файлами установчих документів ТОВ «ТК «Ізобуд»;

70. Папка накопичувач жовтого кольору з установчими документами ТОВ «ТК «Ізобуд» на 380 арк.;

71. Квитанції: №№ С1-2317РКО, С1-2309РКО, С1-2307РКО, С1-2297РКО, С1-2293РКО, С1-2286РКО, С1-2297, С1-2307, С1-2309, С1-2317, С1-2293, С1-2286 від 20.03.2015 на 12 арк.;

72. Квитанції: №№ С1-995, С1-1002, С1-970, С1-953, С1-1009, С1-961 від 19.02.2015 на 6 арк.;

73. Швидкозшивач чорного кольору з 32 файлами квитанцій: С1-538, С1-547, С1-530, С1- 530 від 20.11.2014 на 4 арк., С1-511, С1-507, С1-498 від 21.10.2014 на 3 арк., С1-372, С1-384, С1-377 від 23.09.2014 на 3 арк., С1-405, С1-432, С1-418 від 14.08.2014 на 3 арк., С1-82, С1-83 від 19.07.2017 на 2 арк., С1-597 від 17.07.2014 на 1 арк., С1-452, С1-471, С1-461 від 04.06.2014 на 3 арк., С1-984, С1-1007, С1-978 від 20.05.2014 на 3 арк., С1-925, С1-915, С1-933 від 17.04.2014 на 3 арк., С1-982, С1-862 від 20.03.2014 на 2 арк., ПриватБанк оригінал та копія від 20.01.2014 на 6 арк., ПриватБанк оригінал та копія від 20.09.2013 на 6 арк.

Заборонити ТОВ «Імпекс Дістрібьюшн» (ЄДРПУО 35978021) та іншим особам власникам такого майна розпоряджатися та використовувати всі без виключення вищеперераховані речі та документи до прийняття кінцевого процесуального рішення у кримінальному провадженні чи ухваленні відповідного судового рішення або рішення слідчого судді.

Копію ухвали направитипрокурору, іншим заінтересованим особам.

Контроль за виконанням ухвали покласти на Бориспільську міжрайонну прокуратуру.

Ухвала набирає законної сили з моменту оголошення, оскарженню не підлягає, заперечення проти неї можуть бути подані під час підготовчого провадження в суді.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення21.05.2015
Оприлюднено20.03.2023

Судовий реєстр по справі —359/4475/15-к

Ухвала від 21.05.2015

Кримінальне

Бориспільський міськрайонний суд Київської області

Величко В. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні