Ухвала
від 13.08.2015 по справі 542/640/15-ц
НОВОСАНЖАРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

10 серпня 2015 року Справа №542/640/15-ц

2/542/397/15

Новосанжарський районний суд Полтавської області в складі : головуючого судді - Івка В.М.,

при секретарі - Зимівець Ю.А.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні, в залі суду, в смт. Нові Санжари, вул. Леніна, 32 цивільну справу за позовом ОСОБА_1, представник ОСОБА_2, до Галущиногреблянської сільської ради Новосанжарського району, Новосанжарської райдержадміністрації, третя особа - відділ Держземагенства у Новосанжарському районі, про визнання права власності на спадкове майно,-

встановив :

В провадженні Новосанжарського районного суду Полтавської області знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_1, представник - ОСОБА_2, до Галущиногреблянської сільської ради Новосанжарського району, Новосанжарської райдержадміністрації, третя особа - відділ Держземагенства у Новосанжарському районі, про визнання права власності на спадкове майно .

Позивач прохає:

- визнати за ним право на земельну частку (пай), який перебуває у колективній власності бувшого КСП ім. Свердлова на території Галущиногреблянської сільської ради, розміром 4,15 в умовних кадастрових гектарах без визначення меж цієї частки в натурі (на місцевості), як за спадкоємцем за заповітом після померлого ОСОБА_3;

· зобов'язати Новосанжарську районну державну адміністрацію прийняти та видати розпорядження « Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)» на ім'я ОСОБА_1 щодо земельної частки (паю), який перебуває у колективній власності бувшого КСП ім. Свердлова на території Галущиногреблянської сільської ради, розміром 4,15 в умовних кадастрових гектарах.

10.08.2015 року представник позивача надала заяву про заміну неналежних відповідачів, з Галущиногреблянської сільської ради Новосанжарського району та Новосанжарської райдержадміністрації на належного, яким є Головне управління Держгеокадастру у Полтавській області.

Статтею 33 ЦПК України визначено заміну неналежного відповідача.

Суд вважає за необхідне замінити неналежних відповідачів, з Галущиногреблянської сільської ради Новосанжарського району, Новосанжарської райдержадміністрації на належного - Головне управління Держгеокадастру у Полтавській області.

Керуючись ст. 33 ЦПК України, суд, -

ухвалив :

Замінити неналежних відповідачів, з Галущиногреблянської сільської ради Новосанжарського району та Новосанжарської райдержадміністрації на належного - Головне управління Держгеокадастру у Полтавській області, яке знаходиться за адресою м. Полтава, вул. Уютна, 23.

Направити відповідачу ухвалу та копію позовної заяви з документами.

Розгляд справи відкласти на 11 вересня 2015 року о 09 годині .

Ухвала апеляції не підлягає.

Суддя (підпис)

З оригіналом вірно:

Суддя Новосанжарського

районного суду Полтавської області ОСОБА_4

СудНовосанжарський районний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення13.08.2015
Оприлюднено19.08.2015
Номер документу48353707
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —542/640/15-ц

Рішення від 23.10.2015

Цивільне

Новосанжарський районний суд Полтавської області

Івко В. М.

Ухвала від 25.09.2015

Цивільне

Новосанжарський районний суд Полтавської області

Івко В. М.

Ухвала від 13.08.2015

Цивільне

Новосанжарський районний суд Полтавської області

Івко В. М.

Ухвала від 04.06.2015

Цивільне

Новосанжарський районний суд Полтавської області

Івко В. М.

Ухвала від 25.05.2015

Цивільне

Новосанжарський районний суд Полтавської області

Івко В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні