Ухвала
від 26.07.2010 по справі б-39/77-10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Держпром, 8-й під'їзд, майдан ОСОБА_1, 5, м. Харків, 61022,

тел. приймальня (057) 705-14-50, тел. канцелярія 705-14-41, факс 705-14-41


УХВАЛА

підготовче засідання

"26" липня 2010 р. Справа № Б-39/77-10

вх. № 6247/2-39

Суддя Господарського суду Швидкін А.О.

при секретарі судового засідання Трофименко С.В.

за участю:

представника ініціюючого кредитора - ОСОБА_1 дов.№14 від 17.05.10р.

представник боржника - ОСОБА_2 дов.№100408/01 від 08.04.10р.

арбітражного керуючого - ОСОБА_3

Розглянувши справу за заявою ТОВ "Укрнафтосервіс", с. Глибоке

до ТОВ "Караванський завод кормових дріжджів" м. Люботин-3

про визнання банкрутом

ВСТАНОВИВ:

Кредитор звернувся до суду з заявою про визнання боржника банкрутом на тій підставі, що на протязі більш ніж трьох місяців з дня пред'явлення до виконання безспірних вимог кредитора, боржник не виконав своїх зобов'язань з їх сплати. Загальна сума пред'явлених до виконання вимог складає 332400грн. Пред'явлені до виконання безспірні вимоги кредитора не забезпечені заставою.

Присутній в судовому засіданні представник кредитора підтримує заяву в повному обсязі та надав пояснення по суті заяви.

Представник боржника в судовому засіданні пояснив, що боржник в повному обсязі визнає вимоги кредитора та вважає їх обґрунтованими при цьому, боржник, у зв'язку з скрутним фінансовим становищем, позбавлений можливості розрахуватись з кредитором.

Розглянувши матеріали справи, заслухавши пояснення представника кредитора, суд встановив, що боржник на протязі більш ніж трьох місяців з дня пред'явлення до виконання безспірних вимог кредитора в розмірі більше 300 мінімальних розмірів заробітної плати, не виконав свій обов'язок з їх сплати. Загальна сума пред'явлених до виконання грошових зобов'язань складає 332400грн. Враховуючи, що на час проведення підготовчого засідання боржник неспроможний в повному обсязі задовольнити безспірні вимоги ініціюючого кредитора, а пред'явлені до виконання безспірні вимоги кредитора не забезпечені заставою, з метою виявлення всіх кредиторів і осіб, які можуть прийняти участь у санації боржника, суд вважає за необхідне зобов'язати кредитора надати у офіційному друкованому органі оголошення про порушення провадження у справі про банкрутство.

Присутній в судовому засіданні арбітражний керуючий ОСОБА_3 (ліцензія серії АВ №158414 від 13.11.2006року) надав суду згоду на призначення його в якості розпорядника майна боржника, сповістив суд, що порушень законодавства при виконанні обов'язків арбітражного керуючого і порушень строків подання інформації за час виконання своїх обов'язків він не має, не є особою, яка згідно з Законом України В«Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутомВ» є заінтересованою особою, раніше управління боржником не здійснював, не є особою, якій заборонено здійснювати цей вид підприємницької діяльності або займати керівні посади, не має судимості за вчинення корисливих злочинів. Інші пропозиції щодо призначення розпорядників майна суд не розглядав у зв'язку з їх відсутністю.

Керуючись ст. 11 Закону України В«Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутомВ» , ст. 86 ГПК України; -

УХВАЛИВ:

Зобов'язати кредитора - ТОВ „УкрнафтосервісВ» в десятиденний строк з дня прийняття даної Ухвали опублікувати в офіційному друкованому органі України газеті В«Голос УкраїниВ» або В«Урядовий Кур'єрВ» оголошення про порушення справи про банкрутство боржника - товариства з обмеженою відповідальністю „Караванський завод кормових дріжджівВ» , Харківська область, м. Люботин-3, код 05521608 із зазначенням повного найменування боржника, його поштової адреси, банківських реквізитів, найменування та адреси господарського суду, номера справи №Б-39/77-10 порушеної 12.07.2010року, відомостей про розпорядника майна.

Докази надання оголошення надати суду в триденний строк після його публікації.

Встановити розмір вимог кредитора, який подав заяву про порушення справи про банкрутство в сумі 332400грн.

Ввести процедуру розпорядження майном боржника. Призначити розпорядником майна арбітражного керуючого ОСОБА_3, ідентифікаційний номер НОМЕР_1, ліцензія серії АВ №158414 від 13.11.2006року, адреса: м. Харків, пр-т. ПеремогиАДРЕСА_1.

Зобов'язати розпорядника майна разом з керівником боржника розглянути в тридцятисемиденний строк з моменту публікації оголошення вимоги кредиторів, скласти реєстр вимог кредиторів і не пізніше ніж на десятий день після витікання строку для подачі вимог кредиторів, надати складений і підписаний керівником боржника і головним бухгалтером боржника реєстр вимог кредиторів з посиланням на загальний розмір визнаних вимог кредиторів. Остаточна дата подання розпорядником майна реєстру вимог кредиторів до господарського суду - не пізніше двох місяців та десяти днів з дати проведення цього засідання суду.

Зобов'язати розпорядника майна виконати всі обов'язки, передбачені ч.9 ст.13, ч.5 ст. 3-1 Закону України В«Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутомВ» , надати у попереднє засідання суду аналіз фінансової, господарської і інвестиційної діяльності боржника, його положення на товарному ринку на час проведення попереднього засідання суду.

Зобов'язати керівника боржника разом з розпорядником майна боржника здійснити інвентаризацію всіх активів боржника, копії актів інвентаризації надати розпоряднику майна.

Попереднє засідання господарського суду призначити на 06 жовтня 2010року о 10год. 00хвл. у приміщенні господарського суду Харківської обл. к.205.

Розпоряднику майна боржника письмово повідомити кредиторів про час і місце проведення попереднього засідання суду, докази направлення повідомлення надати суду.

Розпоряднику майна боржника письмово повідомити кредиторів про проведення зборів кредиторів, які мають відбутися не пізніше трьох місяців і десяти днів після дати проведення цього засідання.

Призначити засідання суду, на якому буде винесено Ухвалу про санацію боржника чи прийнята Постанова про визнання його банкрутом та відкрита ліквідаційна процедура, чи припинено провадження у справі про банкрутство, на 03 листопада 2010року о 10год 00хвл.

Визнати явку кредитора, боржника, розпорядника майна в судові засідання обов'язковими.

Ухвалу направити кредитору, боржнику, Управлінню з питань банкрутства у Харківській області Державного департаменту з питань банкрутства, розпоряднику майна.

Суддя Швидкін А.О.

Дата ухвалення рішення26.07.2010
Оприлюднено21.08.2015
Номер документу48520360
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрутом

Судовий реєстр по справі —б-39/77-10

Ухвала від 22.09.2010

Господарське

Господарський суд Харківської області

Швидкін А.О.

Ухвала від 03.09.2010

Господарське

Господарський суд Харківської області

Швидкін А.О.

Ухвала від 30.08.2010

Господарське

Господарський суд Харківської області

Швидкін А.О.

Ухвала від 13.10.2010

Господарське

Господарський суд Харківської області

Швидкін А.О.

Ухвала від 21.08.2010

Господарське

Господарський суд Харківської області

Швидкін А.О.

Ухвала від 25.08.2010

Господарське

Господарський суд Харківської області

Швидкін А.О.

Ухвала від 25.08.2010

Господарське

Господарський суд Харківської області

Швидкін А.О.

Ухвала від 26.07.2010

Господарське

Господарський суд Харківської області

Швидкін А.О.

Ухвала від 12.07.2010

Господарське

Господарський суд Харківської області

Швидкін А.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні