Ухвала
від 05.03.2007 по справі 3/135-18/90а
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

3/135-18/90А

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

79014, м. Львів, вул. Личаківська, 128

УХВАЛА

про відкриття провадження в адміністративній справі

          

05.03.07                                                                                           Справа№ 3/135-18/90А

Суддя господарського суду Львівської області Мартинюк В.Я.

розглянувши матеріали позовуВідкритого акціонерного товариства (надалі ВАТ) „Дрогобицьке автотранспортне підприємство - 24655”

доДержавного департаменту промислової безпеки охорони праці та гірничого нагляду в особі Львівської Державної інспекції промислової безпеки та охорони праці у машинобудуванні, на транспорті та у зв‘язку

проскасування припису

визнав представлені матеріали достатніми для прийняття заяви до розгляду та призначення попереднього судового засідання.

Враховуючи те, що згідно ч.2 ст.71 КАС України, в адміністративних справах про протиправність рішень, дій чи бездіяльності суб‘єкта владних повноважень  обов‘язок щодо доказування правомірності свого рішення, дії чи бездіяльності покладається на відповідача, якщо він заперечує проти позову, суддя вважає за необхідне зобов‘язати відповідача представити в попереднє судове засідання копії документів, на підставі яких було  винесено припис.

Окрім того, позивачем у справі заявлено клопотання про вжиття заходів забезпечення позову шляхом припинення дії припису.

Враховуючи те, що у відповідності до вимог ст.117 КАС України, такого заходу забезпечення позову як накладення арешт на майно немає (даною статтею передбачено лише такі способи забезпечення позову: зупинення дії рішення суб‘єкта владних повноважень чи його окремих положень, що оскаржуються, та заборона вчиняти певні дії), суддя вважає, що в задоволенні клопотання позивача про вжиття заходу забезпечення позову належить відмовити.

Керуючись ст.ст.69,107 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя –

У Х В А Л И В:

1.          Прийняти позовну заяву до розгляду і відкрити провадження в адміністративній справі.

  2.          В задоволенні клопотання про вжиття заходів забезпечення позову відмовити.

3. Справу призначити до розгляду в засіданні на : 29.03.07   о      09:30           в приміщенні Господарського суду Львівської області (м.Львів, вул.Личаківська, 128; каб.304).

4.          Попереднє судове засідання буде проводитись суддею Мартинюком В.Я. одноособово.

  5.          Зобов'язати відповідача представити для долучення до матеріалів справи до дати попереднього судового засідання письмові заперечення проти позову; копії документів, на підставі яких було винесено оспорений припис.

          Згідно ст.107 Кодексу адміністративного судочинства України відповідачу надсилаються копії позовної заяви та доданих до неї документів.

Суддя                                                                                                       Мартинюк В.Я.                     

СудГосподарський суд Львівської області
Дата ухвалення рішення05.03.2007
Оприлюднено27.08.2007
Номер документу485545
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —3/135-18/90а

Постанова від 04.05.2007

Господарське

Господарський суд Львівської області

Мартинюк В.Я.

Ухвала від 05.03.2007

Господарське

Господарський суд Львівської області

Мартинюк В.Я.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні