Ухвала
від 22.09.2009 по справі 21/17-09-601
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

21/17-09-601

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ


УХВАЛА

про призначення засідання суду

"22" вересня 2009 р.Справа № 21/17-09-601

За заявою: Державної податкової інспекції у Приморському районі м. Одеси (65012, м. Одеса, Французький бульвар, 7, код ЄДРПОУ 26365437);

до Боржника: Закритого акціонерного товариства  „Тегола Канадезе - Украина” (65000, м. Одеса, вул. Приморська, буд. 6, кв. 504, Ідентифікаційний код 22447180);

про визнання відсутнього боржника банкрутом.

                                                                                                       Суддя              ЗЕЛЕНОВ Г.М.

  

         СУТЬ СПОРУ : 10.02.2009р. Заявник, ДПІ у Приморському районі м. Одеси, звернувся до господарського суду із заявою про визнання банкрутом  ЗАТ „Тегола Канадезе - Украина”, оскільки останній неспроможний виконати свої зобов'язання щодо сплати заборгованості до бюджету після настання встановленого строку їх сплати на загальну суму у розмірі 403 грн. 14 коп. –нарахованих по податку з власників наземних транспортних засобів.

Постановою господарського суду від 18.03.2009 р. ЗАТ „Тегола Канадезе - Украина” визнано банкрутом, відносно нього відкрита ліквідаційна процедура, ліквідатором призначено представника ініціюючого кредитора ДПІ у Приморському районі м. Одеси –Ковачова Олександра Миколайовича, якого  зобов'язано провести дії відповідно до ст.ст. 22-26, 29-34, 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, та, після завершення усіх розрахунків із виявленими кредиторами, надати до господарського суду звіт та ліквідаційний баланс на затвердження.

29.05.2009р. до господарського суду Одеської області від Одеського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності надійшла заява про визнання кредиторських вимог до боржника ЗАТ „Тегола Канадезе - Украина” на загальну суму у розмірі 368 грн. 30 коп.

Ухвалою господарського суду від 18.06.2009р. Одеське обласне відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності визнано кредитором до ЗАТ „Тегола Канадезе - Украина” із заявленими грошовими вимогами.

         Відповідно до п. 8 постанови від 18.03.2009 р. господарського суду Одеської області ліквідатора зобов'язано надавати до суду не рідше одного разу на місяць письмову інформацію щодо проведення ліквідаційної процедури.

          Враховуючи те, що від дня винесення постанови про визнання ЗАТ „Тегола Канадезе - Украина” банкрутом та відкрита ліквідаційна процедура пройшов значний термін, встановлений господарським судом строк ліквідаційної процедури закінчився 17.09.2009р., але  від ліквідатора не надходила інформація про хід ліквідаційної процедури, суд вважає за необхідне призначити судове засідання та витребувати звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс.

          Керуючись ст. ст. 24,  32, 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, ст. 86 Господарського процесуального кодексу України, господарський  суд, -                                                       

У Х В А Л И В:

1. Справу призначити до розгляду у засіданні суду на „13” жовтня 2009р. на 12:00 год.

Засідання суду відбудеться у приміщенні господарського суду (м. Одеса, проспект Шевченка,29),  ,зал судового засідання № 16 (п'ятий поверх).

2. Зобов'язати:

Ліквідатора надати: відповідно до ст.ст. 32, 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" письмовий звіт про хід ліквідаційної процедури ЗАТ „Тегола Канадезе - Украина” (письмовий аналіз поданого  звіту на предмет повноти вчинення ліквідатором боржника дій по виявленню активів боржника, включення їх до ліквідаційної маси, відповідність дій ліквідатор по відчуженню рухомого та нерухомого майна вимогам Закону, фінансового стану боржника) до якого додати ліквідаційний баланс, акт інвентаризації та оцінки майна банкрута, докази вжиття заходів, спрямованих на пошук, виявлення та повернення майна банкрута, (належним чином засвідчені оригінали відомостей, підтверджуючих відсутність рухомого та нерухомого майна банкрута : КП  „ОМБТІ та РОН”, РЕВ-1 при ВДАІ ГУМВС України в Одеській області) відомості про реалізацію об'єктів ліквідаційної маси з посиланням на укладені договори купівлі-продажу; копії договорів та акти приймання-передачі майна; реєстр вимог кредиторів із даними про розміри погашених вимог кредиторів; документи, які підтверджують погашення вимог кредиторів, докази письмового повідомлення про визнання господарським судом відсутнього боржника ЗАТ „Тегола Канадезе - Украина” банкрутом усіх відомих йому кредиторів відсутнього боржника, в тому числі, банківські установи боржника, ДВС, державні органи, які здійснюють контроль  за правильністю та своєчасністю сплати обов'язкових платежів та зборів,  надходження заяв кредиторів з вимогами до боржника в ліквідаційній процедурі; докази про відсутність ознак фіктивного банкрутства чи доведення до банкрутства, надати докази про  здійснити необхідні дії для скасування реєстрації випусків акцій та анулювання свідоцтв про реєстрацію випуску акцій Закритого акціонерного товариства   „Тегола Канадзе - Украина” відповідно до Порядку, затвердженого рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 30.12.1998р. №222.

Кредиторів надати: письмовий відзив на виконання ліквідатором своїх повноважень..

3. Визнати явку ліквідатора, кредиторів у  засідання суду обов'язково.

4. Копію ухвали надіслати: ліквідатору, кредиторам.

 

Суддя                                                                                  

Дата ухвалення рішення22.09.2009
Оприлюднено08.10.2009

Судовий реєстр по справі —21/17-09-601

Ухвала від 22.09.2009

Господарське

Господарський суд Одеської області

Зеленов Г.М.

Ухвала від 02.03.2009

Господарське

Господарський суд Одеської області

Зеленов Г.М.

Ухвала від 18.06.2009

Господарське

Господарський суд Одеської області

Зеленов Г.М.

Постанова від 17.03.2009

Господарське

Господарський суд Одеської області

Зеленов Г.М.

Ухвала від 01.06.2009

Господарське

Господарський суд Одеської області

Зеленов Г.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні