Ухвала
від 24.09.2009 по справі 21/73б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

21/73б

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ91000, м. Луганськ, пл. Героїв ВВВ, 3а. Тел. 55-17-32


УХВАЛА

ПРО ПОРУШЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

24.09.09                                                                                 Справа № 21/73б.

Суддя Кірпа Т.С., розглянувши матеріали за заявою

кредитора     -  Товариства з обмеженою відповідальністю "Луганськ Фокс Ойл",

            м. Луганськ,

до боржника   -  Приватного підприємства "Фірма "Еліос Стар", м. Луганськ,

про порушення провадження у справи про банкрутство

визнав подані матеріали достатніми для прийняття заяви до розгляду, і, керуючись статтями 2, 41, 38, 61-67, 86, 87 Господарського процесуального кодексу України та статтями 1, 5, 8, 12, 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” (далі - Закон),

у х в а л и в:

1. Прийняти заяву до розгляду та порушити провадження у справі про банкрутство.

2. Розгляд справи призначити на 12 годин 20 хвилин 08.10.09. у підготовчому засіданні в приміщенні господарського суду Луганської області, кімната № 337.

Явка представників сторін у засідання суду обов'язкова.

3. Ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів.

4. Зобов'язати кредитора –надати суду оригінали документів, доданих до заяви у копіях, - для огляду у судовому засіданні; належні докази, що підтверджують наявність ознак боржника, як відсутнього згідно з Законом, станом на день подання заяви до суду, тобто на 24.09.09., за його адресою м. Луганськ,  вул. Артема, 439, та припинення останнім своєї підприємницької діяльності, в тому числі акт належної перевірки місцезнаходження боржника та його керівних органів за вказаною адресою, з зазначенням в ньому, хто мешкає чи що знаходиться за цією адресою; довідку відповідного органу зв'язку про неможливість вручення боржнику рекомендованої кореспонденції за юридичною адресою; докази неможливості встановити місцезнаходження керівних органів боржника (директора, головного бухгалтера) або докази розшуку їх фактичного місцезнаходження, в тому числі: акти перевірки уповноважених осіб за місцем їх проживання, письмові пояснення осіб, які мешкають за місцем їх проживання про місцезнаходження останніх на даний час; відомості про часткове або повне погашення боргу боржником (при наявності); документальне обґрунтування безспірності грошових вимог по заяві, в тому числі рішення та накази судів; уточнення кредитних установ, обслуговуючих боржника, а також поточних рахунків боржника на даний час.

Відповідно до п. 5 ст. 17 Закону України “Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб –підприємців” надати суду докази наявності у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб –підприємців відомостей про відсутність юридичної особи- боржника за її місцезнаходженням, а також докази (в оригіналі) наявності на дату подання заяви до суду у боржника статусу юридичної особи та суб'єкта підприємницької діяльності, витяги з Державного реєстру обтяжень рухомого майна, державного реєстру іпотек та Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна Міністерства юстиції України.

5. Зобов'язати боржника - подати до суду до дати проведення підготовчого засідання відзив на заяву кредитора в порядку ст. 11 Закону та докази надіслання його кредитору; належним чином оформлені документи, які підтверджують фінансовий та майновий стан на даний час, в тому числі відомості про основні засоби, їх вартість, місцезнаходження; оригінали Статуту та змін до нього –для огляду у засіданні суду, їх повні копії – до справи; відомості про погашення боргу перед кредитором (при наявності).

6. Зобов'язати відповідно до ст. ст. 38, 65 Господарського процесуального кодексу України:

          - Державного реєстратора Виконавчого комітету Луганської міської ради підготувати та надати суду до 06.10.09. письмову інформацію про приналежність боржника - Приватного підприємства "Фірма "Еліос Стар", м. Луганськ, вул. Артема, 439, ідентифікаційний код 36006096,  до суб'єктів підприємницької діяльності та знаходження його на цей час у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців (витяг із Державного реєстру) згідно із запитом, який додається до даного судового акту, щодо перереєстрації боржника  у зв‘язку із зміною юридичної адреси чи щодо внесення до цього реєстру запису про відсутність інформації про боржника, як юридичної особи, за його місцезнаходженням на даний час.

          Додатково надати повну копію Статуту боржника та зміни до нього - для залучення до матеріалів справи;

          - Ленінську міжрайонну державну податкову інспекцію Луганської області, підготувати та надати суду до 06.10.09. письмові відомості щодо банківських установ, які обслуговують боржника, та його рахунків, а також висновок щодо дати останнього подання боржником звітності до органів державної податкової служби та наявності податкового боргу у боржника - Приватного підприємства "Фірма "Еліос Стар", м. Луганськ, вул. Артема, 439, ідентифікаційний код 36006096;

          Додатково надати повну копію Статуту боржника та зміни до нього - для залучення до матеріалів справи.

          

          7. В порядку ст. ст. 38, 65 ГПК України, ст. 62 Закону України «Про банки та банківську діяльність»зобов'язати АБ "Брокбізнесбанк" в особі Луганської філії (91011, м. Луганськ, вул. Шелкового, 1) надати суду до 06.10.09. письмові відомості про фінансовий стан боржника - Приватного підприємства "Фірма "Еліос Стар", м. Луганськ, вул. Артема, 439, ідентифікаційний код 36006096, на даний час, довідку про рух і залишок коштів на його рахунках за останній рік станом на 24.09.09., а також про тривалість відсутності руху коштів на рахунках боржника на даний час.

8. Дану ухвалу надіслати:

- кредитору (рекомендованим листом);

- боржнику  (рекомендованим листом);

- Кам‘янобрідському ВДВС Луганського міського управління юстиції;

- Луганському обласному відділу з питань банкрутства;

- Ленінській міжрайонній об'єднаній державній податковій інспекції у м. Луганську;

          - Державному реєстратору Виконавчого комітету Луганської міської ради  (з запитом);

           - АБ "Брокбізнесбанк" в особі Луганської філії (91011, м. Луганськ, вул. Шелкового, 1);

           - Кам‘янобрідському районному суду м. Луганська (до відома).

          

          

     Суддя                                                                                          Т.С. Кірпа

СудГосподарський суд Луганської області
Дата ухвалення рішення24.09.2009
Оприлюднено08.10.2009
Номер документу4875238
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —21/73б

Ухвала від 22.12.2010

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кривохижа Т.Г.

Ухвала від 12.10.2010

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кривохижа Т.Г.

Ухвала від 24.09.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кривохижа Т.Г.

Ухвала від 20.11.2008

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кривохижа Т.Г.

Ухвала від 07.11.2008

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кривохижа Т.Г.

Постанова від 05.08.2008

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кривохижа Т.Г.

Ухвала від 25.07.2008

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кривохижа Т.Г.

Ухвала від 06.12.2007

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кривохижа Т.Г.

Ухвала від 13.07.2007

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кривохижа Т.Г.

Ухвала від 27.07.2007

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кривохижа Т.Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні