Ухвала
від 05.10.2009 по справі б-24/58
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Б-24/58

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

  

У Х В А Л А

про порушення провадження у справі про банкрутство

 05 жовтня 2009 р.  Справа № Б-24/58   

Господарський суд Івано-Франківської області у складі судді Ткаченко І. В., розглянувши матеріали за заявою державної податкової інспекції у Снятинському районі Івано-Франківської області про порушення справи про банкрутство приватного підприємства "Антарія" в порядку ст. 52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом",

в с т а н о в и в:

ДПІ у Снятинському районі Івано-Франківської області звернулось до господарського суду Івано-Франківської області із заявою про визнання приватного підприємства "Антарія" банкрутом в порядку ст. 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, оскільки станом на 17 вересня 2009 р. за боржником рахується           2 555 грн 16 коп. заборгованості перед бюджетом.

До заяви ДПІ долучено витяг від державного реєстратора Снятинської районної державної адміністрації Івано-Франківської області Бойди М. Д. з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, із змісту якого вбачається, що станом на дату подання заяви про порушення справи про банкрутство приватне підприємство "Антарія" знаходиться в стані припинення підприємницької діяльності.

У зв'язку з цим суд вважає необхідним отримати від державного реєстратора інформацію про те, коли і на якій підставі до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців було внесено такий запис.

Керуючись статтями 1, 2, 4–8, 11, 12 та 52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", статтями 64, 65, 86 ГПК України, суд

у х в а л и в:

1. Порушити провадження у справі і прийняти до розгляду заяву державної податкової інспекції у Снятинському районі Івано-Франківської області про порушення справи про банкрутство приватного підприємства "Антарія" в порядку ст. 52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

2. Справу призначити до розгляду в засіданні на 20 жовтня 2009 р. о 12 год. 30 хв. Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду Івано-Франківської області по        вул. Шевченка, 16, кімн. № 21 у м. Івано-Франківську.

3. З моменту порушення провадження у справі про банкрутство ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів боржника.

4. Заявника зобов'язати в засідання надати суду: оригінали доданих до заяви про порушення справи про банкрутство документів (для огляду); копії установчих документів боржника; докази наявності підстав для визнання боржника банкрутом як відсутнього боржника в порядку, передбаченому ст. 52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", останні подані боржником податкові декларації і документи бухгалтерської звітності; докази наявності або відсутності у боржника майнових активів; довідку про перелік відкритих розрахункових рахунків боржника в установах банків та, відповідно, про наявність, рух або відсутність на цих рахунках коштів; відомості про склад вимог заявника, докази безспірності і обґрунтованості цих вимог до боржника.

5. Заявника попередити про передбачені п. 5 ч. 1 ст. 81 ГПК України наслідки неподання витребуваних судом матеріалів або нез'явлення представника заявника на виклик в судове засідання без поважних причин.

6. До дати проведення засідання боржника зобов'язати подати в господарський суд та заявнику відзив на заяву про порушення справи про банкрутство, а в засідання подати суду оригінали (для огляду) та належним чином засвідчені копії (для долучення до матеріалів справи) установчих документів.

7. Сторонам у справі про банкрутство направити в засідання своїх представників, повноваження яких оформити у відповідності із зазначеними у ст. 28 ГПК України вимогами, та надати суду належним чином засвідчені копії документів, що підтверджують повноваження представників.

8. Державному реєстратору Снятинської районної державної адміністрації Івано-Франківської області Бойді М. Д. у строк до 16 жовтня 2009 р. надати суду письмову інформацію про те, коли і на якій підставі до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців було внесено запис, що приватне підприємство "Антарія" (78300, Івано-Франківська область, Снятинський район, с. Запруття; ідентифікаційний код 30925717) знаходиться у стані припинення підприємницької діяльності.

9. Копію цієї ухвали направити заявнику, боржнику, Івано-Франківському обласному відділу з питань банкрутства (76000, м. Івано-Франківськ, вул. Січових Стрільців, 15) та державному реєстратору Снятинської районної державної адміністрації Івано-Франківської області Бойді М. Д. (78300, Івано-Франківська обл., м. Снятин, пл. Незалежності, 1).

Суддя                                                                                                     І. В. Ткаченко

Виготовлено в АС "Діловодство суду"


  

Дата ухвалення рішення05.10.2009
Оприлюднено08.10.2009
Номер документу4875673
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутство

Судовий реєстр по справі —б-24/58

Ухвала від 13.07.2010

Господарське

Господарський суд Харківської області

Плахов О.В.

Ухвала від 21.05.2010

Господарське

Господарський суд Харківської області

Плахов О.В.

Ухвала від 24.11.2010

Господарське

Господарський суд Харківської області

Плахов О.В.

Ухвала від 09.11.2010

Господарське

Господарський суд Харківської області

Плахов О.В.

Ухвала від 22.09.2010

Господарське

Господарський суд Харківської області

Плахов О.В.

Ухвала від 30.08.2010

Господарське

Господарський суд Харківської області

Плахов О.В.

Постанова від 01.06.2010

Господарське

Господарський суд Харківської області

Плахов О.В.

Ухвала від 26.01.2011

Господарське

Господарський суд Харківської області

Швидкін А.О.

Постанова від 28.09.2011

Господарське

Господарський суд Харківської області

Усатий В.О.

Ухвала від 20.10.2009

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Ткаченко І.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні