Ухвала
від 17.08.2015 по справі 808/4812/15
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

17 серпня 2015 року Справа № 808/4812/15 м. Запоріжжя Суддя Запорізького окружного адміністративного суду Семененко М.О., перевіривши матеріали адміністративного позову

за позовом Державної податкової інспекції у Заводському районі м. Запоріжжя Головного управління ДФС у Запорізькій області

до товариства з обмеженою відповідальністю «Богатир 2010»

про припинення юридичної особи,

ВСТАНОВИВ:

13 серпня 2015 року Державна податкова інспекція у Заводському районі м.Запоріжжя Головного управління ДФС у Запорізькій області (далі - позивач) звернулась до Запорізького окружного адміністративного суду з позовом до товариства з обмеженою відповідальністю «Богатир 2010» (далі - відповідач), в якому позивач просить прийняти рішення про припинення юридичної особи відповідача.

Спір виник із публічно-правових відносин, у яких позивач є суб'єктом владних повноважень.

Згідно зі ст.17 Кодексу адміністративного судочинства України (далі - КАС України) зазначений спір належить до компетенції адміністративних судів і має розглядатись у порядку адміністративного судочинства та відповідно до ч.2 ст.18 КАС України підсудний окружним адміністративним судам.

Адміністративний позов подано в межах строку звернення до адміністративного суду, встановленого ст.99 КАС України. Підстави для повернення позовної заяви, відмови у відкритті провадження у справі та залишення позовної заяви без розгляду відсутні.

Відповідно до ч.2 ст.53 КАС України треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, можуть бути залучені до участі у справі з ініціативи суду.

Під час підготовчого провадження суд вважає за необхідне залучити до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, ОСОБА_1 (69015, АДРЕСА_1), ОСОБА_2 (69041, АДРЕСА_2).

За наслідками розгляду матеріалів позовної заяви, суд дійшов висновку про необхідність закінчити підготовче провадження, відкрити провадження в адміністративній справі та призначити її до судового розгляду.

Враховуючи наведене, керуючись ст.ст. 107, 160, 165 КАС України, суд

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження в адміністративній справі №808/4812/15 за позовом Державної податкової інспекції у Заводському районі м. Запоріжжя Головного управління ДФС у Запорізькій області до товариства з обмеженою відповідальністю «Богатир 2010» про припинення юридичної особи.

Залучити в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, ОСОБА_1 (69015, АДРЕСА_1), ОСОБА_2 (69041, АДРЕСА_2).

Закінчити підготовче провадження та призначити судове засідання на 26 серпня 2015 року, яке відбудеться за адресою: м. Запоріжжя, вул. Кремлівська, 65-в у залі судових засідань №5 о 12 год. 15 хв.

Справа розглядатиметься одноособово суддею Семененко Мариною Олександрівною.

До початку судового засідання подати:

позивачу - належним чином оформлену довіреність на представника; нормативне обґрунтування позовних вимог; витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців станом на час звернення до суду; останню податкову звітність відповідача; інші документи, які мають значення для вирішення справи по суті; належним чином засвідчені копії усіх витребуваних документів - у справу, оригінали - суду для огляду.

відповідачу - у разі невизнання адміністративного позову подати до 26 серпня 2015 року письмові заперечення проти позову та докази на обґрунтування цих заперечень; належним чином оформлену довіреність на представника (за наявності); установчі документи; докази надання податкової звітності, інші документи, які мають значення для вирішення справи по суті; належним чином засвідчені копії усіх витребуваних документів - до справи, оригінали - суду для огляду.

третій особі - паспорт; пояснення по суті спору; інші документи, що можуть бути використані судом для вирішення справи по суті; належним чином засвідчені копії усіх витребуваних документів - до справи, оригінали - суду для огляду.

Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі разом із витягом про їх процесуальні права та обов'язки.

У судове засідання викликати повістками осіб, які беруть участь у справі. У разі неможливості прибути у судове засідання сторін, або їх представників, пропонуємо подати клопотання про розгляд справи без участі представника.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя М.О. Семененко

26 серпня 2015 року 12:15

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення17.08.2015
Оприлюднено26.08.2015
Номер документу48768042
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —808/4812/15

Постанова від 30.09.2015

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Семененко Марина Олександрівна

Ухвала від 30.09.2015

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Семененко Марина Олександрівна

Ухвала від 26.08.2015

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Семененко Марина Олександрівна

Ухвала від 17.08.2015

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Семененко Марина Олександрівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні