Ухвала
від 17.06.2011 по справі 2а/2370/5013/2011
ЧЕРКАСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про відкриття скороченого провадження в адміністративній справі

17 червня 2011 року справа № 2а/2370/5013/2011

Суддя Черкаського окружного адміністративного суду Гаращенко В.В., дослідивши матеріали адміністративної справи за позовом державної податкової інспекції у м. Черкаси Черкаської області до автокооперативу «Гудок»про припинення юридичної особи,

В С Т А Н О В И В:

До ОСОБА_1 окружного адміністративного суду з адміністративним позовом звернулась державна податкова інспекція у м. Черкаси Черкаської області, в якому просить припинити підприємницьку діяльність юридичної особи автокооперативу «Гудок», обґрунтовуючи позовні вимоги тим, що відповідач як платник останній раз подав звітність 12 січня 2004 року за 2003 рік до державної податкової служби, що є підставою для припинення підприємницької діяльності фізичної особи-підприємця.

Даний спір виник з публічно-правових відносин і відповідно до статті 17 Кодексу адміністративного судочинства України належить до компетенції адміністративних судів та має розглядатися у порядку адміністративного судочинства.

Згідно статей 18-19 Кодексу адміністративного судочинства України справа підсудна ОСОБА_1 окружному адміністративному суду.

Підстав для повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі немає.

Відповідно до статті 183 2 Кодексу адміністративного судочинства України в адміністративних справах за зверненням суб'єкта владних повноважень щодо припинення юридичних осіб чи фізичних осіб-підприємців застосовується скорочене провадження. При цьому розглядається адміністративна справа в порядку скороченого провадження суддею одноособово без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі.

Враховуючи вищевикладене, керуючись статтями 104-107, 183 2 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя -

УХВАЛИВ:

1. Відкрити скорочене провадження в адміністративній справі за позовом державної податкової інспекції у м. Черкаси Черкаської області до автокооперативу «Гудок»про припинення юридичної особи.

2. Запропонувати відповідачеві в разі невизнання адміністративного позову подати до ОСОБА_1 окружного адміністративного суду (м. Черкаси, бул. Шевченка, 245) у строк до 12 липня 2011 року письмові заперечення проти адміністративного позову та докази на обґрунтування цих заперечень.

3. Роз'яснити відповідачеві, що відповідно до статті 183 2 Кодексу адміністративного судочинства України, заперечення можуть бути ним подані у десятиденний строк з дня одержання ухвали про відкриття скороченого провадження, а справа буде розглянута не пізніше п'яти днів з дня подання відповідачем заперечення проти позову. У разі, якщо протягом семи днів з дня закінчення строку встановленого судом до якого може бути подано заперечення, до суду не надійде заперечення від відповідача, суддя має розглянути справу у строк не пізніше трьох днів. Якщо відповідачем буде подано заяву про визнання позову, справа буде розглянута не пізніше наступного дня після надходження до суду заяви відповідача про визнання позову.

4. Копію ухвали направити відповідачеві.

Ухвала остаточна, оскарженню не підлягає.

СуддяОСОБА_2

Дата ухвалення рішення17.06.2011
Оприлюднено27.08.2015
Номер документу48834875
СудочинствоАдміністративне
Сутьприпинення юридичної особи

Судовий реєстр по справі —2а/2370/5013/2011

Ухвала від 17.06.2011

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

В.В. Гаращенко

Постанова від 13.07.2011

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

В.В. Гаращенко

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні