Ухвала
від 17.08.2015 по справі 802/1873/15-а
ВІННИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про виправлення описки

м. Вінниця

17 серпня 2015 р. Справа № 802/1873/15-а

Суддя Вінницького окружного адміністративного суду Вільчинський Олександр Ванадійович , розглянувши в порядку письмового провадження заяву управління Пенсійного фонду України в Чернівецькому районі про виправлення описки у рішенні суду у адміністративній справі за позовом: за позовом: управління Пенсійного фонду України в Чернівецькому районі до: сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Росія" про: стягнення заборгованості по відшкодуванню фактичних витрат на доставку пенсій (список № 2)

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Вінницького окружного адміністративного суду перебувала адміністративна справа за позовом управління Пенсійного фонду України в Чернівецькому районі до сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Росія" про стягнення заборгованості по відшкодуванню фактичних витрат на доставку пенсій (список №2).

Постановою Вінницькою окружного адміністративного суду від 21 липня 2015 року позовні вимоги задоволено в повному обсязі.

На адресу суду 05 серпня 2015 року від представника управління Пенсійного фонду України в Чернівецькому районі надійшла заява про виправлення описки у вищезазначеному рішенні суду.

Положеннями ч. 2 ст. 169 КАС України визначено, що питання про внесення виправлень суд може вирішити в порядку письмового провадження.

Таким чином, суд вважає за можливе розглянути заяву про виправлення описки в порядку письмового провадження.

Судом встановлено, що при оформленні резолютивної частини зазначеної вище постанови суду допущено описку стосовно періоду за який виникла заборгованість, а саме зазначено: "Стягнути з сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Росія" (код ЄДРПОУ 03731901) на користь управління Пенсійного фонду України в Чернівецькому районі Вінницької області (код ЄДРПОУ 20104546) заборгованість зі сплати фактичних витрат з виплати та доставки пенсій за віком, призначених на пільгових умовах відповідно до пунктів "б"-"з" ст. 13 Закону України "Про пенсійне забезпечення" за червень 2015 року в сумі 5260 (п’ять тисяч двісті шістдесят) грн. 60 (шістдесят) коп.", замість необхідного: "Стягнути з сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Росія" (код ЄДРПОУ 03731901) на користь управління Пенсійного фонду України в Чернівецькому районі Вінницької області (код ЄДРПОУ 20104546) заборгованість зі сплати фактичних витрат з виплати та доставки пенсій за віком, призначених на пільгових умовах відповідно до пунктів "б"-"з" ст. 13 Закону України "Про пенсійне забезпечення" за травень 2015 року в сумі 5260 (п’ять тисяч двісті шістдесят) грн. 60 (шістдесят) коп.".

Відповідно до ч . 1 ст. 169 КАС України, суд може з власної ініціативи або за заявою особи, що брала участь у справі, чи іншої заінтересованої особи виправити допущені в судовому рішенні цього суду описки, очевидні арифметичні помилки незалежно від того, набрало судове рішення законної сили чи ні.

Під опискою суд розуміє помилку, що порушує правила граматики, синтаксису, пунктуації, нумерації, що мають вплив на зміст судового рішення та його виконання, тобто описка може бути допущена лише в тексті рішення, який викладено письмово.

Таким чином, суд приходить до висновку, що допущена описка підлягає виправленню.

Керуючись ст.ст. 160, 165, 169, 186, 254 КАС України, суд -

УХВАЛИВ:

Виправити допущену описку в постанові суду від 21 липня 2015 року.

Викласти резолютивну частину постанови суду від 21 липня 2015 року в наступній редакції:

Адміністративний позов задовольнити повністю.

Стягнути з сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Росія" (код ЄДРПОУ 03731901) на користь управління Пенсійного фонду України в Чернівецькому районі Вінницької області (код ЄДРПОУ 20104546) заборгованість зі сплати фактичних витрат з виплати та доставки пенсій за віком, призначених на пільгових умовах відповідно до пунктів "б"-"з" ст. 13 Закону України "Про пенсійне забезпечення" за травень 2015 року в сумі 5260 (п’ять тисяч двісті шістдесят) грн. 60 (шістдесят) коп.

Копію ухвали направити сторонам по справі.

Ухвала суду першої інстанції набирає законної сили в порядку, визначеному ст. 254 КАС України.

Відповідно до ст. 186 КАС України, апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. У разі якщо ухвалу було постановлено в письмовому провадженні або згідно з частиною третьою статті 160 цього Кодексу, або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Суддя /підпис/ ОСОБА_1

Копія вірна:

Суддя:

Секретар:

Дата ухвалення рішення17.08.2015
Оприлюднено27.08.2015
Номер документу48853207
СудочинствоАдміністративне
Суть: стягнення заборгованості по відшкодуванню фактичних витрат на доставку пенсій (список № 2

Судовий реєстр по справі —802/1873/15-а

Ухвала від 17.08.2015

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Вільчинський Олександр Ванадійович

Постанова від 21.07.2015

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Вільчинський Олександр Ванадійович

Ухвала від 30.06.2015

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Вільчинський Олександр Ванадійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні