Ухвала
від 15.04.2013 по справі 478/578/13-ц
КАЗАНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 478/578/13-ц пров.№ 2/478/153/2013

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

15.04.2013 року. смт. Казанка

Суддя Казанківського районного суду Миколаївської області Біцюк А.В., розглянувши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до приватного підприємства В«АгротехВ» Казанківського району Миколаївської області про визнання договору оренди землі недійсним та розірвання договору оренди землі, -

ВСТАНОВИВ:

Позовна заява подана та оформлена із додержанням вимог викладених у статтях 119, 120 ЦПК України, що є підставою для відкриття провадження у цивільній справі.

Крім того, з метою підготовки до судового розгляду справи необхідно витребувати докази, у наданні яких у позивача є труднощі.

Керуючись ст.122. 134, 137 ЦПК України,

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження в справі за позовом ОСОБА_1 до приватного підприємства В«АгротехВ» Казанківського району Миколаївської області про визнання договору оренди землі недійсним та розірвання договору оренди землі.

Невідкладно спрямувати відповідачам копію даної ухвали разом з копією позовної заяви та доданих до неї документів, запропонувавши подати в строк до судового засідання заперечення проти позову та посилання на докази, якими вони обґрунтовуються.

Призначити судовий розгляд справи на 09 год. 00 хв. 30 квітня 2013 року , про що повідомити позивача, та відповідача рекомендованим листом з повідомленням про вручення .

Роз’яснити позивачу та відповідачу їх обов’язок надати суду усі докази (оригінали) , якими вони обгрунтовують позов, або заперечують проти нього, до або під час попереднього судового засідання. Роз’яснити позивачу (відповідачу), що докази подані з порушенням цього порядку не приймаються, якщо сторона не доведе, що докази подані несвоєчасно з поважних причин.

Позивачу надати в судове засідання оригінали доказів , копії яких долучені ним до позовної заяви.

Витребувати з відділу Держземагенства в Казанківському районі Миколаївської області оригінал договоруоренди землі від 15 квітня 2003 року укладеного між ОСОБА_2 та ПП «Агротех», зареєстрований Миколаївською регіональною філією ДП «Центр ДЗК» 26.02.2007 року .

Зобов’язати відділ Держземагенства в Казанківському районі Миколаївської області надати до Казанківського районного суду витребувані документи протягом 5 (п'яти) днів з моменту отримання цієї ухвали.

Оригінали документів що витребуються судом будуть повернуті після розгляду справи.

Роз’яснити вимоги ст.137 ЦПК України:

-Докази, які вимагає суд, направляються до суду безпосередньо. Суд може також уповноважити заінтересовану особу, яка бере участь у справі, одержати доказ для представлення його суду.

-Особи, які не мають можливості подати доказ, який вимагає суд, взагалі або у встановлені судом строки, зобов'язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п'яти днів з дня отримання ухвали .

-За неповідомлення суду про неможливість подати докази, а також за неподання доказів, у тому числі і з причин, визнаних судом неповажними, винні особи несуть відповідальність, встановлену законом.

Ухвалу стосовно підсудності справи може бути оскаржено в апеляційному порядку до судової палати у цивільних справах апеляційного суду Миколаївської області через Казанківський районний суд Миколаївської області протягом п’яти днів з дня її проголошення шляхом подачі апеляційної скарги.

Суддя :

Дата ухвалення рішення15.04.2013
Оприлюднено28.08.2015
Номер документу48924641
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання договору оренди землі недійсним та розірвання договору оренди землі

Судовий реєстр по справі —478/578/13-ц

Рішення від 23.05.2013

Цивільне

Казанківський районний суд Миколаївської області

Біцюк А. В.

Ухвала від 15.04.2013

Цивільне

Казанківський районний суд Миколаївської області

Біцюк А. В.

Рішення від 23.05.2013

Цивільне

Казанківський районний суд Миколаївської області

Біцюк А. В.

Ухвала від 23.05.2013

Цивільне

Казанківський районний суд Миколаївської області

Біцюк А. В.

Ухвала від 04.04.2013

Цивільне

Казанківський районний суд Миколаївської області

Біцюк А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні