Ухвала
від 29.05.2014 по справі 918/648/14
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

33013 , м. Рівне, вул. Набережна, 26А

УХВАЛА

"29" травня 2014 р. Справа № 918/648/14

Господарський суд Рівненської області у складі головуючого судді Трускавецького В.П.

при секретарі судового засідання Фаєвській Л.Ю.

розглянув у відкритому судовому засіданні матеріали

за заявою ОСОБА_1 з обмеженою відповідальністю "ПРОМ-ГАЗ-ІНВЕСТ" 43025, Волинська обл., м. Луцьк, вул. Коперника 8А, каб.6

до боржника ОСОБА_1 з обмеженою відповідальністю "ВОСТОК ТЕЛЕКОМ" 33027, м. Рівне, вул. Київська 108А

про порушення справи про банкрутство

представники:

від заявника: не з'явився;

від боржника: не з'явився;

від арбітражного керуючого: ОСОБА_2

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою господарського суду Рівненської області від 20.05.2014 року прийнято заяву ОСОБА_1 з обмеженою відповідальністю "ПРОМ-ГАЗ-ІНВЕСТ" про порушення справи про банкрутство ОСОБА_1 з обмеженою відповідальністю "ВОСТОК ТЕЛЕКОМ" на підставі ст. 1, 2, 11, 12, 114 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" та зобов'язано сторони подати суду додаткові докази.

28 травня 2014 року арбітражним керуючим ОСОБА_2 на виконання ухвали суду від 20.05.2014 року через канцелярію суду подано заяву про участь у даній справі. Додатками до поданої заяви додано витребувані судом документи.

29 травня 2014 року арбітражним керуючим ОСОБА_2 через канцелярію суду подано клопотання з проханням зобов'язати ОСОБА_1 з обмеженою відповідальністю "ВОСТОК ТЕЛЕКОМ", надати суду довідку про розмір середньомісячної заробітної плати керівника Боржника за останні дванадцять місяців його роботи до порушення у справі про банкрутство (з відповідними підтверджуючими документами щодо проведеного розрахунку), для визначення розміру грошової винагороди арбітражному керуючому відповідно до вимог ч. 2 ст. 115 Закону, та з проханням зобов'язати ініціюючого кредитора - ОСОБА_1 з обмеженою відповідальністю "ПРОМ-ГАЗ-ІНВЕСТ" надати суду докази внесення на депозитний рахунок нотаріуса, на строк процедури розпорядження майном боржника встановлений ч. 2 ст. 22 Закону, суми авансового платежу у відповідності до вимог ч. 2 ст. 115 Закону, для виплати арбітражному керуючому грошової винагороди.

Відповідно до ст. 38 Господарського процесуального кодексу України сторона або прокурор у разі неможливості самостійно надати докази вправі подати клопотання про витребування господарським судом доказів. У разі задоволення клопотання суд своєю ухвалою витребовує необхідні докази.

На підставі вищезазначеного, клопотання арбітражного керуючого ОСОБА_2 підлягає до задоволення.

Представники ініціюючого кредитора та боржника в судове засідання не з'явилися, витребуваних судом документів не надали. Водночас на адресу суду повернулися повідомлення про вручення поштового відправлення з відмітками відділення поштового зв'язку "за закінченням терміну зберігання".

Відповідно до ст. 77 ГПК України господарський суд відкладає розгляд справи, коли за якихось обставин спір не може бути вирішено в даному судовому засіданні. Такими обставинами, зокрема, є: нез'явлення в засідання представників сторін, інших учасників судового процесу; неподання витребуваних доказів; необхідність витребування нових доказів.

З огляду на зазначене, необхідність витребування доказів, розгляд заяви про визнання банкрутом ОСОБА_1 з обмеженою відповідальністю "ВОСТОК ТЕЛЕКОМ" слід відкласти.

Керуючись ст.ст. 65, 38, 77 Господарського процесуального кодексу України, ст.ст.16, 22, 115 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", суд -

УХВАЛИВ:

1. Розгляд заяви ОСОБА_1 з обмеженою відповідальністю "ПРОМ-ГАЗ-ІНВЕСТ" про порушення справи про банкрутство ОСОБА_1 з обмеженою відповідальністю "ВОСТОК ТЕЛЕКОМ" відкласти у підготовчому засіданні на "16" червня 2014 р. на 14:15 год. в приміщенні господарського суду Рівненської області в залі судових засідань (каб. № 9).

2. Зобов'язати заявника - ОСОБА_1 з обмеженою відповідальністю "ПРОМ-ГАЗ-ІНВЕСТ" до 15.06.2014 року подати суду: установчі документи; інформацію про наявність нерухомого майна, земельних ділянок у боржника; докази внесення на депозитний рахунок нотаріуса, на строк процедури розпорядження майном боржника встановлений ч.2 ст.22 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", суми авансового платежу у відповідності до вимог ч. 2 ст. 115 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" для виплати арбітражному керуючому грошової винагороди.

3. Зобов'язати боржника - ОСОБА_1 з обмеженою відповідальністю "ВОСТОК ТЕЛЕКОМ" до 15.06.2014 року подати суду: відзив на заяву про порушення справи про банкрутство; наявні у боржника заперечення щодо вимог заявника; докази відправлення заявнику копії відзиву; відомості про загальну суму заборгованості перед кредиторами за зобов'язаннями, що передбачають виплату грошей, у тому числі зі сплати податків і зборів (обов'язкових платежів), з виплати заробітної плати; список кредиторів та боржників; відомості про наявне у боржника майно, а також про всі рахунки боржника в установах банків та інших фінансово-кредитних установах, реквізити рахунків; відомості про всі рахунки, на яких обліковуються цінні папери, що належать боржнику у зберігачів, депозитаріїв, утримувачів, їх реквізити; відомості про наявність та місцезнаходження заставленого майна; при погашенні боргу - докази погашення, із зазначенням дати погашення; відомості про проведення боржником діяльності, пов'язаної з проведенням державної таємниці; установчі документи; відомості про баланс підприємства; довідку про розмір середньомісячної заробітної плати керівника Боржника за останні дванадцять місяців його роботи до порушення у справі про банкрутство (з відповідними підтверджуючими документами щодо проведеного розрахунку), для визначення розміру грошової винагороди арбітражному керуючому відповідно до вимог ч. 2 ст. 115 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

5. Витребувати у Реєстраційної служби Рівненського міського управління юстиції реєстраційну справу стосовно боржника - ОСОБА_1 з обмеженою відповідальністю "ВОСТОК ТЕЛЕКОМ" (33027, м. Рівне, вул. Київська, 108А, ідентифікаційний код 30184815).

6. Явку учасників провадження у справі визнати обов'язковою.

Ухвалу направити заявнику, боржнику, арбітражному керуючому ОСОБА_2 (10003, Житомирська обл., м. Житомир, вул. Войкова 3).

Суддя Трускавецький В.П.

Дата ухвалення рішення29.05.2014
Оприлюднено31.08.2015
Номер документу48950235
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутство

Судовий реєстр по справі —918/648/14

Ухвала від 28.12.2015

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Трускавецький В.П.

Ухвала від 08.12.2015

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Трускавецький В.П.

Ухвала від 26.11.2015

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Трускавецький В.П.

Ухвала від 26.08.2014

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Трускавецький В.П.

Ухвала від 29.05.2014

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Трускавецький В.П.

Ухвала від 01.07.2015

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Трускавецький В.П.

Ухвала від 10.06.2015

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Трускавецький В.П.

Ухвала від 25.05.2015

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Трускавецький В.П.

Ухвала від 27.01.2015

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Трускавецький В.П.

Ухвала від 23.12.2014

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Трускавецький В.П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні