Ухвала
від 26.08.2015 по справі 821/2624/15-а
ХЕРСОНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ХЕРСОНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД


УХВАЛА

26 серпня 2015 р. м. ХерсонСправа № 821/2624/15-а

Херсонський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді: Пекного А.С.

розглянувши в порядку письмового провадження адміністративну справу за позовом

Управління Пенсійного фонду України в Білозерському районі Херсонської області до Дочірнього підприємства пересувна механізована колона № 142 Публічного акціонерного товариства "Херсонводбуд" про стягнення заборгованості з відшкодування витрат на виплату та доставку пенсій, призначених на пільгових умовах,

встановив:

14 серпня 2015 р. у справі за позовом Управління Пенсійного фонду України в Білозерському районі Херсонської області до Дочірнього підприємства пересувна механізована колона № 142 Публічного акціонерного товариства "Херсонводбуд" про стягнення заборгованості з відшкодування витрат на виплату та доставку пенсій, призначених на пільгових умовах, винесено ухвалу про відкриття провадження та закінчення підготовчого провадження .

Вказана ухвала суду містить описку, а саме: в тексті ухвали позивачем замість "Управління Пенсійного фонду України в Білозерському районі Херсонської області" вказано "Управління Пенсійного фонду України в місті Херсоні" .

Відповідно до ч.1 статті 169 КАС України суд може з власної ініціативи або за заявою особи, що брала участь у справі, чи іншої заінтересованої особи виправити допущені у судовому рішенні цього суду описки, очевидні арифметичні помилки, незалежно від того, набрало судове рішення законної сили чи ні.

Суд вважає, що дану описку необхідно виправити шляхом внесення виправлень в ухвалу суду від 14 серпня 2015 р.

Керуючись ст. 169 КАС України, суд, -

ухвалив:

Внести виправлення в ухвалу Херсонського окружного адміністративного суду від 14 серпня 2015 р. у справі за позовом Управління Пенсійного фонду України в Білозерському районі Херсонської області до Дочірнього підприємства пересувна механізована колона № 142 Публічного акціонерного товариства "Херсонводбуд" про стягнення заборгованості з відшкодування витрат на виплату та доставку пенсій, призначених на пільгових умовах а саме: у вступній та резолютивній частинах ухвали про відкриття провадження та закінчення підготовчого провадження від 14 серпня 2015 р. позивачем замість "Управління Пенсійного фонду України в місті Херсоні" читати "Управління Пенсійного фонду України в Білозерському районі Херсонської області" .

Копію ухвали направити сторонам.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Одеського апеляційного адміністративного суду через Херсонський окружний адміністративний суд шляхом подачі апеляційної скарги в 5-денний строк з дня її проголошення.

Якщо ухвалу було постановлено у письмовому провадженні або без участі особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до суду апеляційної інстанції.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо вона не була подана у встановлений строк. У разі подання апеляційної скарги, ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після закінчення апеляційного розгляду справи.

Суддя Пекний А.С.

СудХерсонський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення26.08.2015
Оприлюднено01.09.2015
Номер документу49082648
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —821/2624/15-а

Ухвала від 18.07.2017

Адміністративне

Херсонський окружний адміністративний суд

Василяка Д.К.

Ухвала від 11.07.2017

Адміністративне

Херсонський окружний адміністративний суд

Василяка Д.К.

Постанова від 02.09.2015

Адміністративне

Херсонський окружний адміністративний суд

Пекний А.С.

Ухвала від 26.08.2015

Адміністративне

Херсонський окружний адміністративний суд

Пекний А.С.

Ухвала від 14.08.2015

Адміністративне

Херсонський окружний адміністративний суд

Пекний А.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні