Ухвала
від 19.11.2014 по справі 462/8118/14-к
ЗАЛІЗНИЧНИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 462/8118/14-к

У Х В А Л А

19 листопада 2014 року місто Львів

Слідчий суддя Залізничного районного суду міста Львова ОСОБА_1 , за участю старшого слідчого слідчого відділення Залізничного РВ ЛМУ ГУМВС України у Львівській області ОСОБА_2 , розглянувши клопотання старшого слідчого слідчого відділення Залізничного РВ ЛМУ ГУМВС України у Львівській області ОСОБА_2 про обшук, -

В С Т А Н О В И В:

08 жовтня 2014 року внесено відповідні відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12014140060003349 та розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 190 КК України.

Старший слідчий слідчого відділення Залізничного РВ ЛМУ ГУМВС України у Львівській області ОСОБА_2 , за погодженням з прокурором, звернувся до слідчого судді з клопотанням про проведення обшуку, покликаючись на те, що ОСОБА_3 у період часу з березня 2013 року по жовтень 2014 року, шахрайським способом, шляхом обману засновника ТзОВ «Тандем-Захід» громадянина ОСОБА_4 , заволодів грошовими коштами підприємства на суму близько 40 тисяч гривень, установчими документами, печаткою, при цьому підробивши протокол зборів товариства про призначення директора ТзОВ «Тандем-Захід».

В ході досудового розслідування допитано в якості свідка засновника ТзОВ «Тандем-Захід» громадянина ОСОБА_4 , котрий повідомив, що 13 травня 1998 року він заснував ТзОВ «Тандем-Захід» (юридична адреса: м. Львів вул. Садова, 2а, ЄДРПОУ 25552120). З часу заснування товариства і по сьогоднішній день директором був його син ОСОБА_5 . В березні 2013 року громадянин ОСОБА_3 , котрий виконував тимчасово обов`язки директора ТзОВ «Тандем-Захід», підробив Протокол зборів засновників від 26.03.2013 року. Вказаним протоколом ОСОБА_3 звільнив із займаної посади директора ОСОБА_5 та призначив себе. При цьому жодних зборів не проводилось та вказаний протокол засновником ТзОВ «Тандем-Захід» ОСОБА_4 не підписувався. Оформивши даний протокол ОСОБА_3 подав його у Реєстраційну службу Львівського міського управління юстиції, ДПІ у Залізничному районі м.Львова та у ПАТ «Банк Універсальний» з метою внесення відповідних змін та можливістю у подальшому отримати право підпису. В подальшому громадянин ОСОБА_3 як директор ТзОВ «Тандем-Захід» спільно із бухгалтером ТзОВ «Тандем-Захід», громадянкою ОСОБА_6 , маючи вільний доступ до печатки ТзОВ «Тандем-Захід» та отримавши право підпису офіційних документів, здійснив перерахунок грошових коштів товариства на суму близько 40 тисяч гривень, які спільно із громадянкою ОСОБА_6 привласнили. Крім цього будучи допитаним у якості свідка громадянин ОСОБА_4 повідомив, що печатка, установчі документи, протоколи зборів засновників ТзОВ «Тандем-Захід», а також печатка та установчі документи ФОП ОСОБА_4 , громадянин ОСОБА_3 виніс з офісу та зберігає за місцем проживання: АДРЕСА_1 . Зокрема за вказаною адресою він проживає із громадянко ОСОБА_6 .

В ході досудового розслідування також було встановлено, що власником помешкання, де проживає ОСОБА_3 разом із ОСОБА_6 являється ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_1 . (довідка № 2053 від 10.11.2014 року видана ЛКП «Скнилівок»).

На підставі наведеного, з метою відшукання установчих документів, протоколів зборів засновників, печатки ТзОВ «Тандем-Захід», печатки та установчих документів ФОП « ОСОБА_4 », а також знаряддя вчинення кримінального правопорушення, фіксації відомостей про обставини вчиненого кримінального правопорушення, а також приймаючи до уваги достатні підстави вважати, що вони знаходяться у зазначеному в клопотанні житлі, а саме у квартирі АДРЕСА_2 , просить надати дозвіл на обшук у вказаній квартирі.

Розглянувши матеріали клопотання, вважаю, що його слід задовольнити, оскільки стороною кримінального провадження доведено, що проведення обшуку у квартирі АДРЕСА_2 метою відшукання установчих документів, протоколів зборів засновників, печатки ТзОВ «Тандем-Захід», печатки та установчих документів ФОП « ОСОБА_4 », а також знаряддя вчинення кримінального правопорушення, фіксації відомостей про обставини вчиненого кримінального правопорушення

Враховуючи наведенне, вважаю, що працівниками Залізничного РВ ЛМУ ГУМВС України у Львівській області слід надати дозвіл на обшук у квартирі АДРЕСА_2 , де проживає ОСОБА_3 .

Керуючись ст.ст. 234, 235 КПК України,-

У Х В А Л И В:

клопотання задовольнити.

Надати дозвіл старшому слідчому СВ Залізничного РВ ЛМУ ГУ МВС України у Львівській області ОСОБА_2 дозвіл на проведення обшуку у помешканні АДРЕСА_2 , (власником котрого являється ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_1 ), а також у підсобних приміщеннях, що відносяться до вказаного помешкання, де проживає ОСОБА_3 , з метою відшукання печатки та установчих документів ТзОВ «Тандем-Захід» та ФОП « ОСОБА_4 », а також знаряддя вчинення кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, фіксації відомостей про обставини вчиненого кримінального правопорушення.

Строк дії ухвали один місяць з дня постановлення.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя:

Оригінал ухвали.

Дата ухвалення рішення19.11.2014
Оприлюднено13.01.2023

Судовий реєстр по справі —462/8118/14-к

Ухвала від 19.11.2014

Кримінальне

Залізничний районний суд м.Львова

Боровков Д. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні