Ухвала
від 11.10.2010 по справі 12642/10/2070
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Харківський окружний адміністративний суд 61004 м. Харків вул. Мар'їнська, 18-Б-3

УХВАЛА

про відкриття провадження в адміністративній справі

11 жовтня 2010 р.                                                                       справа № 2а - 12642/10/2070

Суддя Харківського окружного адміністративного суду Сліденко А.В., розглянувши питання про можливість відкриття провадження в адміністративній справі за позовом

Дочірнього підприємства "Харківспецгасіння" Колективного підприємства"Харківспецсервіс"

до Державної податкової інспекції у Ленінському районі міста Харкова

про визнання податкового повідомлення-рішення нечинним,-

встановив:

          Позивач, ДП "Харківспецгасіння" КП "Харківспецсервіс" звернувся до Харківського окружного адміністративного суду з позовом про визнання нечинним рішення ДПІ у Ленінському районі міста Харкова від 10.09.2010р. №0000221800/0.

Позовна заява відповідає вимогам ст.106 Кодексу адміністративного судочинства України.

Підстав для повернення позовної заяви, залишення позовної заяви без розгляду, відмови у відкритті провадження в адміністративній справі не виявлено. Подані матеріали є достатніми для відкриття провадження у справі. Необхідності у проведенні попереднього судового засідання не вбачається.

          Враховуючи викладене та керуючись ст.ст. 23, 107, 160, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя -

ухвалив:

          1. Відкрити провадження в адміністративній справі за позовом ДП "Харківспецгасіння" КП "Харківспецсервіс" звернувся до Харківського окружного адміністративного суду з позовом про визнання нечинним рішення ДПІ у Ленінському районі міста Харкова від 10.09.2010р. №0000221800/0.

          2. Провести підготовку справи до судового розгляду.

          3. Зобов'язати відповідача не пізніше ніж за три робочі дні до судового засідання надати до суду письмові заперечення проти позову та всі наявні докази на їх підтвердження (в оригіналах та копіях, засвідчених печаткою та підписом уповноваженої особи); витяг і довідку про включення ДПІ, позивача, контрагентів позивача (у взаємовідносинах з якими виявлені порушення) до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців; докази знаходження позивача на обліку в ДПІ; документи про підстави проведення перевірки; документи про повноваження на проведення перевірки; копії матеріалів перевірки; докази наявності порушень, відображених в матеріалах перевірки; копії рішень, які були винесені з посиланням на матеріали проведеної перевірки; документи про правоздатність, дієздатність та статус як платників податків (зборів, обов'язкових платежів) позивача та контрагентів позивача (у взаємовідносинах з якими виявлені порушення); докази нікчемності правочинів або їх невідповідності закону; докази неможливості фактичного здійснення спірних господарських операцій; докази наявності між позивачем та його контрагентами сталих налагоджених господарських взаємовідносин; докази роботи позивача та його контрагентів в одному сегменті ринку; докази обізнаності позивача та його контрагентів з обставинами здійснення господарської діяльності один одного; докази наявності у позивача наміру безпідставно отримати податкову вигоду у спірних правовідносинах; поепізодний розрахунок визначених податкових зобов'язань та нарахованих штрафних санкцій.

          4. Зобов'язати позивача не пізніше ніж за три робочі дні до судового засідання надати до суду документи про правоздатність, дієздатність та статус як платників податків (зборів, обов'язкових платежів) позивача та контрагентів позивача (у взаємовідносинах з якими виявлені порушення); докази відповідності закону вчинених правочинів; докази можливості фактичного здійснення спірних господарських операцій; докази понесення витрат у спірних правовідносинах; докази використання придбаних товарів (робіт, послуг) у власній господарській діяльності; докази проведення фізичного переміщення товарів; пояснення (разом з доказами, що їх підтверджують) відносно відображення спірних господарських операцій в обліку; докази наявності об'єктичних економічних чинників на укладання спірних правочинів; докази дотримання засад розумності при укладанні спірних правочинів; копії спірних правочинів; копії документів, які були складені з посиланням на спірні правочини.

          5. Витребувати з ДПІ у Приморському районі міста Одеса документи про правоздатність та статус як платника податків, зборів (обов'язкових платежів) ПП "Співдружність-Кентавр" (ідентифікаційний код - 35819313; або платників податків зі схожим найменуванням та зазначеним ідентифікаційним кодом), а також документи обов'язкової податкової звітності даного платника з усіма матеріалами, що були враховані ДПІ при прийнятті рішення про невизнання поданої звітності податковими деклараціями; фактичні дані (та документи, що їх підтверджують) стосовно неможливості ведення будь-якої господарської діяльності; фактичні дані щодо співставлення податкових зобов'язань та податкового кредиту з ПДВ (копії документів мають бути засвідчені печаткою та підписом уповноваженої особи ДПІ). Зобов'язати не пізніше ніж за три робочі дні до судового засідання подати до канцелярії Харківського окружного адміністративного суду витребувані документи та фактичні дані. В разі використання засобів поштового зв'язку - направити витребувані документи та фактичні дані таким чином, щоби з урахуванням строку поштового пробігу кореспонденції по території України, направлені документи надійшли до суду не пізніше ніж за три робочі дні до судового засідання.

          6. Витребувати з ДПІ у Червонозаводському районі міста Харкова документи про правоздатність та статус як платника податків, зборів (обов'язкових платежів) ТОВ "Інтех" (ідентифікаційний код - 35702439; або платників податків зі схожим найменуванням та зазначеним ідентифікаційним кодом), а також документи обов'язкової податкової звітності даного платника з усіма матеріалами, що були враховані ДПІ при прийнятті рішення про невизнання поданої звітності податковими деклараціями; фактичні дані (та документи, що їх підтверджують) стосовно неможливості ведення будь-якої господарської діяльності; фактичні дані щодо співставлення податкових зобов'язань та податкового кредиту з ПДВ (копії документів мають бути засвідчені печаткою та підписом уповноваженої особи ДПІ). Зобов'язати не пізніше ніж за три робочі дні до судового засідання подати до канцелярії Харківського окружного адміністративного суду витребувані документи та фактичні дані. В разі використання засобів поштового зв'язку - направити витребувані документи та фактичні дані таким чином, щоби з урахуванням строку поштового пробігу кореспонденції по території України, направлені документи надійшли до суду не пізніше ніж за три робочі дні до судового засідання.

          7. Розгляд і вирішення справи здійснювати одноособовим складом суду.

          8. Копії даної ухвали направити особам, які беруть участь у справі, а також особам, у яких витребовуються документи та фактичні дані.

          9. Роз'яснити особам, які беруть участь у справі, про наявність у них процесуальних прав і обов'язків, що передбачені ст.ст. 49, 51 Кодексу адміністративного судочинства України.

          10. Ухвала оскарженню не підлягає.

          Суддя                                                   Сліденко А.В.

Дата ухвалення рішення11.10.2010
Оприлюднено03.09.2015
Номер документу49290395
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання податкового повідомлення-рішення нечинним

Судовий реєстр по справі —12642/10/2070

Ухвала від 12.10.2010

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Сліденко А.В.

Ухвала від 11.10.2010

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Сліденко А.В.

Ухвала від 10.11.2010

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Сліденко А.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні